Archive 81 diye bı dizi izledim bende en son halka gibi çok korkunç değildi o . Öyle filmleri bende izleyemiyorum o kadar korkunçlusunu
Onuda izledim çok korkunç degildi. Ama etkiledi tabi
Ruhani şeyler etraftan çıkmasın yeter
Dahmer de baya iyiydi gerçek olması ayrı facia ama oyuncu hakkını vermiş.

Scss94 çok geçmiş olsun

Vitamin kullanmıyorum geçen sene balık yağı ve multivitamin kullandık bir etkisini göremedim

Sadece sabah aç karna keçiboynuzu pekmezi veriyorum birer kaşık

Geçmiş olsun

Scss94 çok geçmiş olsun

Vitamin kullanmıyorum geçen sene balık yağı ve multivitamin kullandık bir etkisini göremedim

Sadece sabah aç karna keçiboynuzu pekmezi veriyorum birer kaşık
Sağol canım Oğlum biraz da kilolu bı çocuk ekstra vitamin kullanırsam daha çok kilo alır diye korkuyordum o zaman kullanmayayim hiç. Kan değerlerine bakıldı hepsi normaldi şükür

Onuda izledim çok korkunç degildi. Ama etkiledi tabi
Ruhani şeyler etraftan çıkmasın yeter
Dahmer de baya iyiydi gerçek olması ayrı facia ama oyuncu hakkını vermiş.
Ayy Dahmer i izlediim çok güzel oynamış gerçekten gözlerinden tam bı psikopatlik fiskiriyodu

Selamlar
Dün olabildiği kadar evi toparladım
Ablama gittik ödev vs derken akşam oldu.

Sabah hemen etrafı toparladım makineye camasir attım
Bugün bazı dolaplarin düzenini değiştireceğim

günaydın kızlar

depremzede olarak ancak bu gün girdim siteye, evlerimizde yıkım olmadı bin şükür ama yaklaşık 1 aya yakın eve giremedik, o korkuyu, o çaresizliği atabilmek ne kadar zaman alacak hiç bilmiyorum, şükredecek çok şeyim var, bunun farkındayım, 1 aydır geceleri uyuyamıyorum, işe yeniden başladım ama konsantre olamıyorum, dua edip tevekküle bıraktım artık, evimize girdik, sallanmalar devam ediyor, ama başka yerlerde uzun süre kalmaya çalışmak çocuklarla aşırı zorladı hepimizi, dediğim gibi çok şükür...

hepinize sağlıklı, huzurlu günler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…