Archive 81 diye bı dizi izledim bende en son halka gibi çok korkunç değildi o . Öyle filmleri bende izleyemiyorum o kadar korkunçlusunuKorkmak değilde heyecanlı oluyor aksiyon
Ama korku filmi asla izlemem halka dan sonra
Onuda izledim çok korkunç degildi. Ama etkiledi tabiArchive 81 diye bı dizi izledim bende en son halka gibi çok korkunç değildi o . Öyle filmleri bende izleyemiyorum o kadar korkunçlusunu
Geçmiş olsunKızlar selamlar oğlum hasta pazar günü acildeydik serum taktılar hala tam toparlamadi yaa hiç bişey yemiyo. Bugün biraz daha iyi bugün evi toparlamaya çalışıyorum her yer berbat halde nasıl içinden çıkabilirim bilmiyorum yikanacaklari yıkayıp kaldırdım sadece dağınıklık toparlamaya çalışıyorum
Çakinin gelini vardı bir deÇocukken çakiyi izlemiştim ondan beridir korku filmi izleyemiyorum
Sağol canımGeçmiş olsun
Sağol canım Oğlum biraz da kilolu bı çocuk ekstra vitamin kullanırsam daha çok kilo alır diye korkuyordum o zaman kullanmayayim hiç. Kan değerlerine bakıldı hepsi normaldi şükürScss94 çok geçmiş olsun
Vitamin kullanmıyorum geçen sene balık yağı ve multivitamin kullandık bir etkisini göremedim
Sadece sabah aç karna keçiboynuzu pekmezi veriyorum birer kaşık
Ayy Dahmer i izlediim çok güzel oynamış gerçekten gözlerinden tam bı psikopatlik fiskiriyoduOnuda izledim çok korkunç degildi. Ama etkiledi tabi
Ruhani şeyler etraftan çıkmasın yeter
Dahmer de baya iyiydi gerçek olması ayrı facia ama oyuncu hakkını vermiş.
Aynen ya o nasıl birsey öyleÇocukken çakiyi izlemiştim ondan beridir korku filmi izleyemiyorum
Aynen bizden uzak Allaha yakın olsunAyy Dahmer i izlediim çok güzel oynamış gerçekten gözlerinden tam bı psikopatlik fiskiriyodu
Virüslü miruslu şeyler seversen the rain izleyebilirsin canım öyle çok etkileyici bı dizi değil ama izletiyo kendiniAynen bizden uzak Allaha yakın olsun
Me3an izle o zaman çaki tarzıÇocukken çakiyi izlemiştim ondan beridir korku filmi izleyemiyorum
Güzel ya o kadar ürkünç korkunç değil.Yok almıyım korkağım ben
Evet izledim yarıda bıraktım.Virüslü miruslu şeyler seversen the rain izleyebilirsin canım öyle çok etkileyici bı dizi değil ama izletiyo kendini
selam canım, maalesef sallanmaya devam, korktuk tabi yine ama şükür bi sıkıntımız yok.nasılsınız? Sallanmış orası yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?