coffecim sen nerede yaşıyordun? ben senin o tarafta olduğunu bilmiyordum, çok çok geçmiş olsun, şükür iyisiniz.günaydın kızlar
depremzede olarak ancak bu gün girdim siteye, evlerimizde yıkım olmadı bin şükür ama yaklaşık 1 aya yakın eve giremedik, o korkuyu, o çaresizliği atabilmek ne kadar zaman alacak hiç bilmiyorum, şükredecek çok şeyim var, bunun farkındayım, 1 aydır geceleri uyuyamıyorum, işe yeniden başladım ama konsantre olamıyorum, dua edip tevekküle bıraktım artık, evimize girdik, sallanmalar devam ediyor, ama başka yerlerde uzun süre kalmaya çalışmak çocuklarla aşırı zorladı hepimizi, dediğim gibi çok şükür...
hepinize sağlıklı, huzurlu günler diliyorum..
Çok geçmiş olsun.günaydın kızlar
depremzede olarak ancak bu gün girdim siteye, evlerimizde yıkım olmadı bin şükür ama yaklaşık 1 aya yakın eve giremedik, o korkuyu, o çaresizliği atabilmek ne kadar zaman alacak hiç bilmiyorum, şükredecek çok şeyim var, bunun farkındayım, 1 aydır geceleri uyuyamıyorum, işe yeniden başladım ama konsantre olamıyorum, dua edip tevekküle bıraktım artık, evimize girdik, sallanmalar devam ediyor, ama başka yerlerde uzun süre kalmaya çalışmak çocuklarla aşırı zorladı hepimizi, dediğim gibi çok şükür...
coffecim sen nerede yaşıyordun? ben senin o tarafta olduğunu bilmiyordum, çok çok geçmiş olsun, şükür iyisiniz.
çok çok geçmiş olsun canım, çok şükür iyisiniz, neler yaşadık ne oldu böyle hala inanamıyorum bazen.wendy Gaziantep canım..
çok çok geçmiş olsun canım, çok şükür iyisiniz, neler yaşadık ne oldu böyle hala inanamıyorum bazen.
Çok geçmiş olsungünaydın kızlar
Çok çok geçmiş olsungünaydın kızlar
İyi olmanıza sevindimselam canım, maalesef sallanmaya devam, korktuk tabi yine ama şükür bi sıkıntımız yok.
Antep’te olduğunu bilmiyordun, çok şükür iyisinizÇok çok geçmiş olsunhangi şehirdeydin?
Dizi kalmadı ki izlenecek valla. O zaman burdan Benedict beye sesleniyorum. Sherlock un yeni sezonu bekleniyor bak zor durumdayızEvet izledim yarıda bıraktım.
Cok geçmiş olsun. Geçmiş bitmiş olsun inşallah Allah tekrar yaşatmasınnefesim kesiliyor düşündükçe.... hele bu sallanmalar devam ettikçe....
Uzun zamandır yazmiyordunTüm depremzedelere geçmiş olsun.
Kayıplarınız için rahmet, sizlere dayanma gücü diliyorum.
Kadınlar olarak her alanda emekçiyiz, hepimizin günü kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?