Afiyet olsunOooo camlar falan büyük temizlik işlerine başlanmışkolay gelsin
Bende çay içiyorum hava burda çok soğuk.
Hasta olma dikkat et.Afiyet olsunbu hafta çok serin buralarda canım.
Deftere haftalık yemek listemHoşgeldinizbenim de 3 buçuk yaşında oğlum var defterinize neler yazıyorsunuz ? Gününüz nasıl geçiyor ?
Yıkılmadık ama ayakta da değiliz diyorsun dimiiyiyim canım, güzelce ne zaman yatıp uyudum bilmiyorum ama iyiyiz işte, iyi olmaya çalışıyoruz.
Rutin işlerimize de devam işte, düzenli aldığım yardımcım hamile kalmış 5.'ye, başka da birini almak istemiyorum, nasıl ne yapsam bilemiyorum, yardımcıların saatlik fiyatları da uçmuş gitmiş, şok oluyorum valla.
Her şey daha da güzel olacak inşallah canım.Yıkılmadık ama ayakta da değiliz diyorsun dimi
Penceremin önünde mis gibi açmış badem ağacım. Onu görünce içimi umut kaplıyor minik bir heyecan duyuyorum ama hemen ardından aklıma memleketim geliyor ve içimdeki kıvılcım sönüyorkendimi yersiz yurtsuz hissediyorum ben bile böyleyken orda durum nasıldır hiç bilmiyorum
Hasta olma dikkat et.
Camları sonra da yaparsın
Gayet güzel bir rutininiz var. Benim şu sıralar çok stabil bir rutinim yok. Çalışıyorum haftanın 4 günü öğlene kadar okuldayım. 6,5 yaşında bir oğlum ve 8 aylık bir kızım da var. O yüzden oğlum oyun işini genellikle abisi ile hallediyor. Arada ben de katılıyorum tabi. Kızıma bakmak için annem bizimle kalıyor kışın. 1 ay sonra dönmeyi planlıyor o zaman iş yüküm artacak ve bir rutine daha çok ihtiyacım olacakDeftere haftalık yemek listem
Alışveriş listem
Aylık gelir gider tablomuz
Günlük hedeflerimi yazıyorum
Spiritüel konularda eğitim almaya başladım onunla ilgili ödevlerim
Kendime verdiğim başka ödevlerim
Sabahları erken kalkıyoruz 07:00 gibi
1 saat kişisel bakımlarımız kahvaltımız yatakları toplamamız sürüyor . Ben akşam tüm evi toparlayıp uyuyorum hiç ekstra bir şey bırakmıyorum . Kahvaltıdan sonra 2 saat belki daha fazla etkinlik ve oyuncak saati yapıyoruz oğlumla . Daha sonra temizlik veya ütü wc ve balkon temizliği ve papağanımızın temizliğini yapıyoruz oğlumla birlikte. Öğlen uyuyor 1 saat o uyurken olumlamamı dinleyip namazımı kılıp dizi izleyerek atıştırıyorum . Oğlum uyanınca da park veya arkadaşlarımızla buluşuyoruz 2 saat kadar 16:00 gibi eve geri dönüyoruz ara öğün namaz yemek yapıyoruz birlikte ve eşimin gelme saati geliyor o gelince yine dışarı çıkıyoruz ailecek alışveriş yapıyoruz parka gidiyoruz veya avm ye gidiyoruz . 19;00 gibi eve geri dönüyoruz yemek eşimle oğlum oyun oynarken ben masa topluyorum eşim oğlumu yıkayıp giydirip bakımlarını yapıyorum uykuya götürürüm 20:00 gibi kitap okuma saati başlıyordu ve uyku . Namaz kılıyorum olumlama dinliyorum bulaşık makinesini boşaltıyorum ve çay saatimiz başlıyor birlikte dizi izleyip takılıyoruz sonra da kitap okuyup yatıyoruzbu sıradan bir gün oluyor bazen arkadaşlarımızla buluşuyoruz akşam oturması yapıyoruz okey oynuyoruz vs eşimin nöbetçi olduğu günler oğlumla ben tek takılıyoruz . Akşamları Pert olmuş oluyorum gün içinde sürekli oğlum dibimde ve çok hareketli olduğu için beni üzüyor ve yoruyor ayrıca çok konuşuyor . Akşam o uyuduğu zaman artık başım çok ağrıyor ve boğazım konuşmaktan şişmiş oluyor Öyle işte siz neler yapıyorsunuz
Eğer rutinlerim olmazsa hiç bir şeyim altından kalkamıyorum zaten bedenen ruhen çok yorgunum eşim çok yoğun çalışıyor eve gelince de telefonu durmuyor . Rutinler olmasa ev kirleniyor ( çocuk ve papağan çok kirletiyorlar zaten yaşadığımız yerde kirli ) öyle olunca rutinlerle devam etmeyi verimli buluyorum. Hem kendime hem eve hemde çocuğa zaman ayırmış oluyorum yoksa psikolojim çöp . Oğlum önceden oyuncak oynamazdı daha yeni başladık 1 ay kadar oldu . Onun dışında tv tablet herşey yasak hiç kullanmıyoruz birlikte oynamaya çalışıyoruz bu konuyla ilgili çok mutluyum . Sizin de rutinler olunca iş yükünüzü kaldırmak eminim daha kolay olacaktırGayet güzel bir rutininiz var. Benim şu sıralar çok stabil bir rutinim yok. Çalışıyorum haftanın 4 günü öğlene kadar okuldayım. 6,5 yaşında bir oğlum ve 8 aylık bir kızım da var. O yüzden oğlum oyun işini genellikle abisi ile hallediyor. Arada ben de katılıyorum tabi. Kızıma bakmak için annem bizimle kalıyor kışın. 1 ay sonra dönmeyi planlıyor o zaman iş yüküm artacak ve bir rutine daha çok ihtiyacım olacak
Vayy ne güzel planlısınDeftere haftalık yemek listem
Alışveriş listem
Aylık gelir gider tablomuz
Günlük hedeflerimi yazıyorum
Spiritüel konularda eğitim almaya başladım onunla ilgili ödevlerim
Kendime verdiğim başka ödevlerim
Sabahları erken kalkıyoruz 07:00 gibi
1 saat kişisel bakımlarımız kahvaltımız yatakları toplamamız sürüyor . Ben akşam tüm evi toparlayıp uyuyorum hiç ekstra bir şey bırakmıyorum . Kahvaltıdan sonra 2 saat belki daha fazla etkinlik ve oyuncak saati yapıyoruz oğlumla . Daha sonra temizlik veya ütü wc ve balkon temizliği ve papağanımızın temizliğini yapıyoruz oğlumla birlikte. Öğlen uyuyor 1 saat o uyurken olumlamamı dinleyip namazımı kılıp dizi izleyerek atıştırıyorum . Oğlum uyanınca da park veya arkadaşlarımızla buluşuyoruz 2 saat kadar 16:00 gibi eve geri dönüyoruz ara öğün namaz yemek yapıyoruz birlikte ve eşimin gelme saati geliyor o gelince yine dışarı çıkıyoruz ailecek alışveriş yapıyoruz parka gidiyoruz veya avm ye gidiyoruz . 19;00 gibi eve geri dönüyoruz yemek eşimle oğlum oyun oynarken ben masa topluyorum eşim oğlumu yıkayıp giydirip bakımlarını yapıyorum uykuya götürürüm 20:00 gibi kitap okuma saati başlıyordu ve uyku . Namaz kılıyorum olumlama dinliyorum bulaşık makinesini boşaltıyorum ve çay saatimiz başlıyor birlikte dizi izleyip takılıyoruz sonra da kitap okuyup yatıyoruzbu sıradan bir gün oluyor bazen arkadaşlarımızla buluşuyoruz akşam oturması yapıyoruz okey oynuyoruz vs eşimin nöbetçi olduğu günler oğlumla ben tek takılıyoruz . Akşamları Pert olmuş oluyorum gün içinde sürekli oğlum dibimde ve çok hareketli olduğu için beni üzüyor ve yoruyor ayrıca çok konuşuyor . Akşam o uyuduğu zaman artık başım çok ağrıyor ve boğazım konuşmaktan şişmiş oluyor Öyle işte siz neler yapıyorsunuz
Ooo eline sağlık bellezamSelamlar
Bugün kızım okuldayken odasına giriştim
1 poşet oyuncak eledim
1 poşet de işi biten ders kitapları, fotokopi kağıtlar ayırdım geri dönüşüm için.
Başka bir gün de küçülen kıyafetleri ayırmam lazım.
Ya bende ne kadar minimal yaşayayım dediysem hep alışverişte buluyorum kendimi kıyafete filan ihtiyacım yok ama alıyorum yaaaaBende geçen hafta kendi kıyafetlerimi bakım ürünlerimi diğer kisisel eşyalarımı düzenledim.
Birkaç değişim yapmam gerekiyor ama alışveriş yapmak özellikle taksit olayına girmek istemiyorum. Ama fiyatlar normalden çok yüksel.
Neyse bu yıl harcama işlerini minimumda tutacağım bir yıl.
Yıl sonu hedefim borçsuz ve az da olsa birikmiş param olması dileğimle
Canım nasılsın nasıl oldunuz? Durumlar nasıl orda, toparlanabildiniz mi biraz ? Bu arada al be içinde kalmasınYa bende ne kadar minimal yaşayayım dediysem hep alışverişte buluyorum kendimi kıyafete filan ihtiyacım yok ama alıyorum yaaaa
İyiyim kuzum ya ama hala eve geçemedik kızlar korkuyor kayınvalideme geldik birqz burda kalacağız büyük burdan okula gidiyorCanım nasılsın nasıl oldunuz? Durumlar nasıl orda, toparlanabildiniz mi biraz ? Bu arada al be içinde kalmasın
Canım 3. Depremi baya hissettik burda da tüm mahalle dışarı fırladık. Ama Adana’da olmamanız büyük şans olmuş yine de.İyiyim kuzum ya ama hala eve geçemedik kızlar korkuyor kayınvalideme geldik birqz burda kalacağız büyük burdan okula gidiyor
Küçüğe de kreşe göndermeyi düşünmüyorum biraz
Siz nasılsınız annen yanında mı hala
3. depreme akşam mersinde yakalandık bizde ablama gitmiştim 15 gün orda kaldık
Kız bir de şöyle bişey var alıyorum ya beğeniyorum aldıktan sonra hoşuma gitmiyor
Ben hissetmedim kız mersinde kini tam namaza başlamıştım ki baktım ablamın sesi geliyor Hande ye de söyleyelim diye baktım sallanıyoz dediCanım 3. Depremi baya hissettik burda da tüm mahalle dışarı fırladık. Ama Adana’da olmamanız büyük şans olmuş yine de.
Kayınvalidenin evi müstakil mi ? Böyle bir seçeneğinizin olması güzel
Annem burda evi az hasarlıymış. Nisanda dönmek istiyor evimi yaptıracağım diyor. Bakalım bilmiyorum gitmesini istemiyorum ama ikna olur mu bilmiyorum.
Bu arada son cümlene çok güldümhep öyle olur bir çok şeyle kombinleyebileceğin parçalar almaya çalış
Güldürdün beni yine ablana güldümBen hissetmedim kız mersinde kini tam namaza başlamıştım ki baktım ablamın sesi geliyor Hande ye de söyleyelim diye baktım sallanıyoz dedi
Kendi koştu aşağıya normalde ben kaçmam ama o gidince küçük kızımı kucağıma aldım yiğenimin de elini tuttum kaçtık öylece
İnince ablam vicdan yaptı çocuklarımı nasıl bıraktım diye dedim teyzesi vardı evelAllah
Annen inde tabi aklı kalıyordur canım fazla durmasın ama ya yine de dikkatli olmak lazım
Aslında bizim ev müstakil 4 katlı son kattayız
Kayınvalidem apartman tipi ama onlarında 4 katlı 2. Katında merdiven az diye kızlar burayı istiyor
Aman ya ne alırsam alayım gardırop da giyecek birşey yok
Vallahi canım ya 98 depremini de yaşamıştım çocuktum o zaman 1 ay çadırda kalmıştıkGüldürdün beni yine ablana güldümaslında hafif hissedildi ama artık herhangi bir sarsintıda uzun süre tedirgin olacağız maalesef.
Annem giderse kalır muhtemelen durum çok çok kötü gelmezse bilmiyorum o zaman da aklım onda kalacak
bilmiyorum benim çocuklar durumun farkında değil neyseki, nasıl silinecek bu izler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?