Ben de şuraya kenardan kenardan yanaşayım hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Benim şöyle bi sorunum var mesela bir kazak modeli beğenmişim 4 rengini almışım yavaş yavaş bu huyumu yenmeye çalışıyorm. Bir de ne zamandır kumbara sistemine geçmek istiyordum geçenlerde başardım şükür. Bir kutu ayarladım içinde 20 TL cik attım biriktikçe 10-20 dolar falan yapmayı düşünüyorum malum TL nin değeri kalmıyor. Düzenli cilt bakımına geçtiğim için onun için de ayrı bir hesaba azar azar para atmam gerekiyor. Çünkü göz çevresi serumum bitti ve alamıyorum

B12 kullanıyorum ben. C vitaminim de var. Collagen olarak ne kullanıyorsun peki?

Bende fırça ve yağ alayım istiyorum onu selülit oluşmaması için mi kullaniyoruz niye kullancaz bı fikrim yok aydinlatin beni
Kuru fırçalama ve ardından selülit kremi. Tabiki selülit oluşmaması için yanı sıra bol su içmek ve yürüyüş yapmak gerekiyor tabi. Hem bacaklar da incelir belki böylece

Spor hiç bana göre değil ya
Ben boğa burcuyum.
Kahrolsun pilates, yaşasın pilav patates

Hoşgeldiniz
Birikim konusu bizde de pek iyi ilerlemiyor ama çabalıyoruz

Bende fırça ve yağ alayım istiyorum onu selülit oluşmaması için mi kullaniyoruz niye kullancaz bı fikrim yok aydinlatin beni

Bacaklarım çok kuru kaşınıyor o yüzden bol bol nemlendiriyorum. Yağda parlak görünüm veriyor hemde
Fırça da ölü deriyi temizliyor ve pürüzsüz yapıyor

Selülit için denemedim bacaklarımın üst kısmına serum kullanıyorum ama baya sevdim faydası oldu

Benim bacaklarımda çok kuru bende alcam yağ fırça benim bacakların neyi eksik yazık

Kızlar güneş kremi tavsiyesi alayım sizden.
Bir arkadaş sebamed losyon önerdi. Var mı kullanan? Başka ne olabilir bu esmer tipik Anadolu kızına?

Kızlar güneş kremi tavsiyesi alayım sizden.
Bir arkadaş sebamed losyon önerdi. Var mı kullanan? Başka ne olabilir bu esmer tipik Anadolu kızına?
La roche posay veya missha öneririm.
Sebamed in kullanımı zor uğraşıyorsun baya cildine yaymak için.

Günaydın
Çalışan anne baba olunca çocuklar daha anlayışlı oluyorlar. O yüzden üzülme hafta sonunu daha eğlenceli geçirir telafi edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…