Ben küçükken annem beni bı kere bile götürmedi okula bide evimizin karşısı şehirler arasi yollar oluyo ya vızır vızır arabalarErkek çocuğu işte avantajları
Eskiden çocuğunu okuldan alan varmiydi hatırlamıyorumBen küçükken annem beni bı kere bile götürmedi okula bide evimizin karşısı şehirler arasi yollar oluyo ya vızır vızır arabalarhiç düşünmemiştim o zamanlar bu anam beni niye hiç okula götürmüyo diye şimdi düşünüyorum nasıl sağ salim bitirmisim ilk okulu diye
AynenEskiden çocuğunu okuldan alan varmiydi hatırlamıyorum
Annemde ilk gün götürdü sonrası Allah'a emanet işte
Okula götürmese de yoldan geçene kadar beklese yeterdi beeeeaAynenhatta ilk gün benden 2 yaş büyük kuzenlerim geldi beni evden almaya ama öğretmenimiz yeni tayin olunca ilk hafta yoktu sonraki hafta annem götürdüyse de hatırlamıyorum
Aynenhatta ilk gün benden 2 yaş büyük kuzenlerim geldi beni evden almaya ama öğretmenimiz yeni tayin olunca ilk hafta yoktu sonraki hafta annem götürdüyse de hatırlamıyorum
Bir gün çok yağmur yağıyordu. Okula giderken bir araba durdu. Gel kızım bırakırım ben dedi içindeki amca bi düşündüm ama sonra bindim arabaya
Eskiden demekki daha güvende hissediyorlarmış.
Allah korusun MikanBir gün çok yağmur yağıyordu. Okula giderken bir araba durdu. Gel kızım bırakırım ben dedi içindeki amca bi düşündüm ama sonra bindim arabayayol üstündeki tüm öğrencileri bindirip okula götürdü sonradan öğrendimki sınıf arkadaşımın babasıymış. Anneme dedim böyle böyle oldu. Sağolsun ne kadar iyi insanlar var dedi annem insanlara çok güveniyorsam bu benim hatam değil
Günaydınlarr4
Ortaliktaki fazla sehpalari kaldırdım dün. Hepsini zigon sehpa almışım hem cok cabuk tozlaniyor hemde cok yer kapliyor. Pişmanlıklarmdan biri. Canli çiçek seviyorum diy3 her taraf saksı doluydu onların hepsini de balkona aldim ev biraz rahatladi bende biraz rahatladim
Bende cook seviyorum ama çok ıvır zıvır görünüyor ortalikta toprak döküyor yaprak döküyor siinekleniyor bazen balkonda olmezler inşallah ama ev rahatladiElinize sağlık
Cicek çok seviyorum ama bakımı zor oluyor yarısını elemek durumunda kaldım. Çok pratik oluyor artık
Bir gün çok yağmur yağıyordu. Okula giderken bir araba durdu. Gel kızım bırakırım ben dedi içindeki amca bi düşündüm ama sonra bindim arabayayol üstündeki tüm öğrencileri bindirip okula götürdü sonradan öğrendimki sınıf arkadaşımın babasıymış. Anneme dedim böyle böyle oldu. Sağolsun ne kadar iyi insanlar var dedi annem insanlara çok güveniyorsam bu benim hatam değil
FerahlamistirBende cook seviyorum ama çok ıvır zıvır görünüyor ortalikta toprak döküyor yaprak döküyor siinekleniyor bazen balkonda olmezler inşallah ama ev rahatladi
Hakkaten ya.Eskiden çocuğunu okuldan alan varmiydi hatırlamıyorum
Annemde ilk gün götürdü sonrası Allah'a emanet işte
Hafta sonu yaparız bir gün daha dinlenEvi süpürmem silmem gerek benim de
Aynen birde havanın karanlık olduğu zamanlar da olurdu okul çıkış saatinin.Hakkaten ya.
2 km yolu çoluk çocuk komşu bebeleriyle yürürdük. 15-20 dk az da değil. En yakın okul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?