Pazar günü de kutlama oldu izledik aslında ama işte bugün herkes birileriyle onlar yalnız olunca üzüldümGünaydın
Çalışan anne baba olunca çocuklar daha anlayışlı oluyorlar. O yüzden üzülme hafta sonunu daha eğlenceli geçirir telafi edersin.
İmkan olsa katılırdın mikan zor bir durum ama modunu düşürmePazar günü de kutlama oldu izledik aslında ama işte bugün herkes birileriyle onlar yalnız olunca üzüldüm
Pazar günü de kutlama oldu izledik aslında ama işte bugün herkes birileriyle onlar yalnız olunca üzüldüm
Selam canım neler alcan bakiyimSelamlar
Dün çok yorulmuşum
Eylül banyo yaptırdım yüz boyasi yapmışlardı.
Bende kendime bakım yaptım ev olduğu gibi kaldı
Bugün bazı eksiklerimi alabilirim limitimde kısıtlı umarım aşmam
Kız gerçekten mi benim kız 9 dan önce uyanmaz kolay kolay7 yıldır hiç bi gün uyanma saatim 9 olmamıştır 9 da uyandığı gün sabah 6 da uykuya dalmış olduğu günlerden biridir.
Allah'ım sağlık versin hepsine artık alıştık uykusuzluğa
Yaaa canım benim elinde olsa gitmezmiydin üzülmeGünaydın
Çalışan anne olmanın zorluğunu ilk defa bugün yaşıyorum sanırım. Bugün oğlanların eğlencesi var okulda, velileri de davet ettiler. Ben sabah oğlanları bıraktım herkes velisiyleydidokunsanız ağlayabilirim
Geçmiş olsun kuzum bebek is loiding mi yoksamSelam canım neler alcan bakiyim
Sabah baş donmesiyle uyandım oğlanı eşim yedirdi beslenmesini hazırladı okula götürdü sağolsun evi toparlayamadim hâlâ uzanıyorum
Geçmiş olsun kuzum bebek is loiding mi yoksam
Yaa başladı mı okula alıştı rahata tabi gitmek istemezKız gerçekten mi benim kız 9 dan önce uyanmaz kolay kolay
Ama bazen o da söylüyor anne kalk Günaydın oldu diyor
2 gündür anaokuluna başladı sabahçı bu sabah kaldırdım anne gitmesem mi yaaaa diyoruykum var diyor o da akşam 8.30 uyumuştu
Ama uyutmasam uyumaz
Yaaa canım benim elinde olsa gitmezmiydin üzülme
Ooo zordur vertigo geçmiş olsunYok kuzum vertigom varda azıcık atak dönemi galiba
Aslında şubat tatilinde başlayacaktı ama tabi evde olmayınca düne kısmet ilk günden sınıf başkanı olmuş cadıYaa başladı mı okula alıştı rahata tabi gitmek istemez
Bugün kalkamadım ya oğlan hazirlaniyo okula ah anne keşke senin yerinde ben olsaydım diyo okula gitmez yatardim diyo
Geçmiş olsunSelam canım neler alcan bakiyim
Sabah baş donmesiyle uyandım oğlanı eşim yedirdi beslenmesini hazırladı okula götürdü sağolsun evi toparlayamadim hâlâ uzanıyorum
Yerim onuu küçük başkanOoo zordur vertigo geçmiş olsun
Aslında şubat tatilinde başlayacaktı ama tabi evde olmayınca düne kısmet ilk günden sınıf başkanı olmuş cadı
Dimi ya küçükken yatmazlar büyüyünce de kalkmazlar
Keşke limitler olmasa benim de alacağım çok çok şeyler varGeçmiş olsun
Pek çok şey alasım var
Ayakkabı beğendim ama tam limitimi bitiriyor ihtiyacım da var
Bakım malzemelerim eksik
Şimdilik bunlara odaklandım.
Mikanım en azından hayattasın.Üzülmeni anlıyorum.Günaydın
Çalışan anne olmanın zorluğunu ilk defa bugün yaşıyorum sanırım. Bugün oğlanların eğlencesi var okulda, velileri de davet ettiler. Ben sabah oğlanları bıraktım herkes velisiyleydidokunsanız ağlayabilirim
Aynen öyle alsak dert almasak ayrı dertKeşke limitler olmasa benim de alacağım çok çok şeyler var
Göz altı kremim rimelim bitiyor CC kremim de bitiyo hepside dünya para ya rimeller eskiden hatırlıyorum en pahalısı 50 lira biseydi
Evet kuzum seneye de anaokulu olacakYerim onuu küçük başkanSeneye de anaokuluna gitcek değil mi boşver bu sene böyle olsun
Neden gelmedin diye sormadılarMikanım en azından hayattasın.Üzülmeni anlıyorum.
Öğrencimin annesi ölmüş bir garip oluyor. Baba diye ağlar. Annesini anlatır bazen sanki yaşıyor gibi.
Başka bir öğrencim anne baba ayrı olduğu için anne izin alıp geliyor karnede vs.
Oğlanlar belki senin kadar etkilenmemiştir. Akşam etkilenseler söylerler. Senin tutumun da önemli .
Ohhh ne güzelNeden gelmedin diye sormadılaronlar hallerinden gayet memnun, moralimin bozukluğu geçti
Neden gelmedin diye sormadılaronlar hallerinden gayet memnun, moralimin bozukluğu geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?