1.65Bı süre kisitlayayim sonra düzene otururboyun kaç bide onu söyle bakayım analiz yapcam
Yaa bende neyse ki hala 36 beden giyiyorum yoksa catlardim1.65
36 beden giyiyorum
Gözlerim yeşil
HatırlamıyorumYaa bende neyse ki hala 36 beden giyiyorum yoksa catlardimevett gözlerin çok güzeel görmüştüm ilk konustugumuz zaman fotoğraflarımızı atmıştık hatirliyomusun beni bakiyim
Önceki halin=şimdiki halimBaşlarda zor oluyor ama alışıyorsun
Biz önceden arkadaşımla özenle kahvaltı hazırlardik yerdik öğlen ayrı yerdik kahve yanına ayrı atıştırma yapardık baktım 60 kiloyu geçiyordum dur dedim duruma
Mide yanmam olurdu uzun zamandır olmuyor.
Sonradan ağır yemekler tüketmeyi sevmemeye başladım.
Yemeğin yanında pilav makarna varsa ekmek tüketmiyorum.
Yani faydasını gördüm iyi geldi.
Yapabilirsin mikanÖnceki halin=şimdiki halim
Afiyet olsunEşim yemeğe gelmeyecekmiş yemek yapmadım
Bakınız akşam yemeğim.
Ekmek yok
Çay su serbest afiyet olsun başka yok yanına ek tatlı vs yokAfiyet olsun canım bende yemek porsiyonu güzel aslında yemek sonrasi sıkıntılı
SağolAfiyet olsunben de benimkini atayım x4 falan
Afiyet olsunTamam tatlı yok
Bende mercimek köftesi yedim azcik yemiycem başka
Bugün öğlen 2 tabak salçalı makarna yedim. Birinci tabağın üstüne domates doğradım. Domates çok lezzetliydi. Çocuklar içinde sevmiyor diye öyle denedimSağol
At bekliyorum
Salatalı makarna mükemmel oluyorBugün öğlen 2 tabak salçalı makarna yedim. Birinci tabağın üstüne domates doğradım. Domates çok lezzetliydi. Çocuklar içinde sevmiyor diye öyle denedim2. Tabağın üstüme hem domates hem yeşil biber doğradım. Oğlum diyorki her yeni tabakta yeni bir şey mi ekleyeceksin dedim başka yemeyeceğim rahat ol
Nasıl yapıyorsun ? Özel bir tarif var mı?Salatalı makarna mükemmel oluyor
Çocuklar da herseyi biliyor ya
Bugün öğlen 2 tabak salçalı makarna yedim. Birinci tabağın üstüne domates doğradım. Domates çok lezzetliydi. Çocuklar içinde sevmiyor diye öyle denedim2. Tabağın üstüme hem domates hem yeşil biber doğradım. Oğlum diyorki her yeni tabakta yeni bir şey mi ekleyeceksin dedim başka yemeyeceğim rahat ol
Normal salata yapıyorum marul domates vs limonla sosla makarnayla karıştır efsane oluyorNasıl yapıyorsun ? Özel bir tarif var mı?
Yemeyecektim ama çocuklar acıkıncaÖğlen bizde de makarna vardı tuttum kendimi yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?