Benimde çok komik oluyo rengini açıyorum kaslarimin çok siyah bı ara açarken sap sarı yapmışım o zamanda çok komik olmuştumRecep ivedik geliyor aklıma kendime yapınca
Kız benim kaslar çok uzun yukarıya doğru uzun kaslar düşünAslında kaş da pudra lama tekniği o kadar kötü durmuyor bence
Benimde açık renk yok gibi olması bana normal geliyor ama fotoğraflarda tuhaf çıkıyorBenimde çok komik oluyo rengini açıyorum kaslarimin çok siyah bı ara açarken sap sarı yapmışım o zamanda çok komik olmuştum
Kiz sonra onu duzeltiyorsun yana doğru videoda izledimKız benim kaslar çok uzun yukarıya doğru uzun kaslar düşün
Şimdi açık renk kas furyası var herkesin kaslar sap sarı senin kaslar doğal hali öyleymiş bak ne güzelBenimde açık renk yok gibi olması bana normal geliyor ama fotoğraflarda tuhaf çıkıyor
Biz daha yapıştırmaya geçmedik o teknik nasıl birseyAslında kaş da pudra lama tekniği o kadar kötü durmuyor bence
Araları da çok boş ama onu nasıl yapacağız.Şimdi açık renk kas furyası var herkesin kaslar sap sarı senin kaslar doğal hali öyleymiş bak ne güzel
Ya bende yaptırmadı hiç ama videolarda daha doğal duruyorduBiz daha yapıştırmaya geçmedik o teknik nasıl birsey
Kız tabi sonra geri yatırıyor onlarıYaaaa öyle mi yapiliyomusarkadaşa vermiştim tüh neyse bidaha alıp deneyeyim
Videolarda hersey kolayca yapılıyor zatenYa bende yaptırmadı hiç ama videolarda daha doğal duruyordu
Evet o konuda çok haklısınVideolarda hersey kolayca yapılıyor zaten
Deneye deneye bizde yapabilirizEvet o konuda çok haklısın
Öyleymiş kız haberim yoktu hiç bende bu işte bı terslik var diyodumKız tabi sonra geri yatırıyor onları
Oluyor ama çok az uçlarına yapmak gerekiyorSaça felan oluyo mu ki acaba sürelim saçımıza felan biter o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?