Günaydınlar

Kuzenime ev hediyesi almak istiyorum. Maksimum 1000 tl bütçem var. Özel bir şey olsun istiyorum. Ne önerirsiniz? Ev yazlık bu arada.
Ben de görümceme yazlık ev hediyesi alacağım. İhtiyacı olan halı var şu an. Yıkanabilir olanlardan düşünüyor. Beğendiği modeli ben alırım diyeceğim. Sürpriz olmayacak yani.

Bende ayakkabılarımı aldım
Güle güle giy. Gerçi büyük geldi yazmışsın ama. Değiştirince güle güle giyersin inşallah

selam kızlar.

pek giremiyorum ama alışveriş diyince tamtur pırlanta yüzük istiyorum yıllardır.
bir deli cesaretine ihtiyacım var.
Ben de çok seviyorum ve çok istiyorum tam tur. Kızım doğduğunda hediye olarak aldıracaktım eşime. Kıyamadım o zaman, alma dedim. Ama hep aklımda pırlanta tam tur

Bir tane fırçası olan ben
Benim de 1 tane

Geçmiş olsun canım. Kanı görünce insan kötü olur tabi. Neyse ki önemli bir şey yokmuş.

Sağol canim küçük bedeni kalmamış malesef
Siyah ve bej rengi almıştım siyah olan gelsin deneyip beğenirsem diğer bedeni alırım artık

Öncelikle teşekkür ederim çok şükür sargıyı çıkardık bugün iyi

Halı ben de düşündüm yazlık jüt halı çok güzel olur ama pahalıdır bütçem yetmez diye bakmadım

Fırçayı sadece allık için kullanıyorum başka neyde kullanılır ki

Ya fondöten de filan kullanıyorlar ama ben yapamıyorum elimle ovalamak daha güzel geliyor

Öncelikle teşekkür ederim çok şükür sargıyı çıkardık bugün iyi

Halı ben de düşündüm yazlık jüt halı çok güzel olur ama pahalıdır bütçem

Pudra falan sürüyorlar galiba
Far da sürüyorlar bı sürme fırçası bı karıştırma fırçası ince fırça felan da oluyo bende bi tane var elimde sürüp onla dağıtıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…