Ben de görümceme yazlık ev hediyesi alacağım. İhtiyacı olan halı var şu an. Yıkanabilir olanlardan düşünüyor. Beğendiği modeli ben alırım diyeceğim. Sürpriz olmayacak yani.Günaydınlar
Kuzenime ev hediyesi almak istiyorum. Maksimum 1000 tl bütçem var. Özel bir şey olsun istiyorum. Ne önerirsiniz? Ev yazlık bu arada.
Güle güle giy. Gerçi büyük geldi yazmışsın ama. Değiştirince güle güle giyersin inşallahBende ayakkabılarımı aldım
Ben de çok seviyorum ve çok istiyorum tam tur. Kızım doğduğunda hediye olarak aldıracaktım eşime. Kıyamadım o zaman, alma dedim. Ama hep aklımda pırlanta tam turselam kızlar.
pek giremiyorum ama alışveriş diyince tamtur pırlanta yüzük istiyorum yıllardır.
bir deli cesaretine ihtiyacım var.
Benim de 1 taneBir tane fırçası olan ben
Geçmiş olsun canım. Kanı görünce insan kötü olur tabi. Neyse ki önemli bir şey yokmuş.Ben de hedeflediğim tüm işleri yaptım yemeğimi yaptım yedik çay kahve keyfi için hazırlık yaparken büyük oğlum geldi dışarda sandalyeden düşmüş kafası şakır şakır kanıyorşok oldum eşim hastaneye götürdü hemen çok şükür önemli bir şey değilmiş ömrümden ömür gitti
Ben de görümceme yazlık ev hediyesi alacağım. İhtiyacı olan halı var şu an. Yıkanabilir olanlardan düşünüyor. Beğendiği modeli ben alırım diyeceğim. Sürpriz olmayacak yani.
Güle güle giy. Gerçi büyük geldi yazmışsın ama. Değiştirince güle güle giyersin inşallah
Ben de çok seviyorum ve çok istiyorum tam tur. Kızım doğduğunda hediye olarak aldıracaktım eşime. Kıyamadım o zaman, alma dedim. Ama hep aklımda pırlanta tam tur
Benim de 1 tane
Geçmiş olsun canım. Kanı görünce insan kötü olur tabi. Neyse ki önemli bir şey yokmuş.
Öncelikle teşekkür ederim çok şükür sargıyı çıkardık bugün iyiBen de görümceme yazlık ev hediyesi alacağım. İhtiyacı olan halı var şu an. Yıkanabilir olanlardan düşünüyor. Beğendiği modeli ben alırım diyeceğim. Sürpriz olmayacak yani.
Güle güle giy. Gerçi büyük geldi yazmışsın ama. Değiştirince güle güle giyersin inşallah
Ben de çok seviyorum ve çok istiyorum tam tur. Kızım doğduğunda hediye olarak aldıracaktım eşime. Kıyamadım o zaman, alma dedim. Ama hep aklımda pırlanta tam tur
Benim de 1 tane
Geçmiş olsun canım. Kanı görünce insan kötü olur tabi. Neyse ki önemli bir şey yokmuş.
Ya fondöten de filan kullanıyorlar ama ben yapamıyorum elimle ovalamak daha güzel geliyorÖncelikle teşekkür ederim çok şükür sargıyı çıkardık bugün iyi
Halı ben de düşündüm yazlık jüt halı çok güzel olur ama pahalıdır bütçem yetmez diye bakmadım
Fırçayı sadece allık için kullanıyorum başka neyde kullanılır ki
Pudra falan sürüyorlar galibaÖncelikle teşekkür ederim çok şükür sargıyı çıkardık bugün iyi
Halı ben de düşündüm yazlık jüt halı çok güzel olur ama pahalıdır bütçem yetmez diye bakmadım
Ohh ne güzelAyyy oturduğum yerden harcadım 1300 teleyiii
Kendime alt üst takım aldım şık bişeypolaristen çanta aldım
Büyük kıza da 2 tane bikini üstü aldım
Öyle güzel mayokiniler falan varkiiiAyyy oturduğum yerden harcadım 1300 teleyiii
Kendime alt üst takım aldım şık bişeypolaristen çanta aldım
Büyük kıza da 2 tane bikini üstü aldım
Aynen geçen gezdik pentiyi çok güzel şeyler vardıÖyle güzel mayokiniler falan varkiiiinsanın alası geliyor
Sağol canımOhh ne güzel
Güle güle kullanın
Benim büyük kız bikini giyiyor yaaa altta sıkıntı yok ama üstleri değişik giymek istiyorÖyle güzel mayokiniler falan varkiiiinsanın alası geliyor
Eee genç kız anası olmak kolay değilSağol canım
Benim büyük kız bikini giyiyor yaaa altta sıkıntı yok ama üstleri değişik giymek istiyor
Ayyy hiç söyleme yaaaa bu sene birde arkadaşıyla tek tatile gidecek marmariseEee genç kız anası olmak kolay değil
Wuuu yaş kaçAyyy hiç söyleme yaaaa bu sene birde arkadaşıyla tek tatile gidecek marmarise
16Wuuu yaş kaç
Öncelikle teşekkür ederim çok şükür sargıyı çıkardık bugün iyi
Halı ben de düşündüm yazlık jüt halı çok güzel olur ama pahalıdır bütçem
Far da sürüyorlar bı sürme fırçası bı karıştırma fırçası ince fırça felan da oluyo bende bi tane var elimde sürüp onla dağıtıyorumPudra falan sürüyorlar galiba
Aydınlatıcı fırçayı far fircasi olarak kullaniyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?