Benim 10 inch notebook'umu koyacak yer olmadığı için altı aydır kullanamıyorum, eşim gidip 27" monitörlü masaüstü oyun bilgisayarı almış. Yetmedi, 120x70 cm'lik masa siparişi verdi. Evde nereye koyacağız bakalım. 197 boyunda olduğu için küçük masaya sığmıyormuş. Daha bunun bilgisayar koltuğu var.
Beni katil edecek bu adam.
Minimal yaşamak istiyorsan uzun boylu adamla küçük evde oturmak mümkün değil. Bakalım ev nasıl bir tımarhaneye dönecek?

kozmetik dükkanı gibi maşallah
Eksiklikleri ayrı dert almak ayrı dert
Allık ne aldın likit mi toz mu hangisi iyi

Merhaba
Eşiniz mutlaka masaya yer bulacaktır

Benim cildim karma olduğu için illa ki bb krem ya da fondöten üstüne sabitleyici pudra sürmem gerekiyo, likit allığım var bi tane misshanın, çok güzel gerçekten efsane ama pudra kullandığım için elim toz pudralara gidiyo benim hep, Mua diye bi marka var eveshopta, onun uçuk şeftali mat allığını kullanıyodum, rengi çok doğal çok tatlı, yere düşüp kırıldı, aynısını aldım, eğer pudra kullanma alışkanlığın yoksa krem ya da likit allıklar çok güzel oluyo

Merhaba
Eşiniz mutlaka masaya yer bulacaktır
Bulamadı, bana diyor sen bulursun diye. Bekarken sığmıyordum, senle evlendik eşyalar üç katı oldu sen bir şekilde sığdırdın diyor. İhale bana kaldı ama benim de evin de burasına geldi artık
En sonunda koltuğu atıp yer minderi koyacağım bu gidişle çünkü duvarlar dahil her alanı değerlendirdim.

Bana da bir rimel önerin madem konu dışı kalmıyım. Son kullandıklarımdan hiç memnun kalmadım

Fondöten kalın yapılı birsey istemiyorum gunluk renkli güneş kremi kullanıyorum.
Akşamları bir yere giderken kullanırım diye düşündüm yazın fondöten ağır mi oluyor
Canım simdi biz hiç fondöten kullanmıyoruz ya yazın kullanmak daha zor daha ağır oluyo terletiyo gibi tuhaf bişi oluyo bayadir kullanmıyorum da Evilish yazın noluyo du fondötene

Fondöteni sadece düğünlerde Özel günlerde kullanırım ben ya günlük kullanamam sanırım çok ağır geliyor bana

Ayyy ben ruj süremiyorum yaaaa kaşıntı tutuyor boğazım filan acıyor sadece lip kullanabiliyorum. Allah tan dudaklarım dolgun ve renkli

Ya ben ramazan ayında bbglow yaptırdım 3 seans ve hiç farkı olmadı sinir oldum verdiğim paraya acıdım resmen

Eklentiler

• Screenshot_20230523_162952_com.android.chrome.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 31
Selamsssss
Gece aşırı yağmur yağınca büyük kız korktu küçüğü okuldan alınca anneme geldik burda kalacaz bugün
Simit ğoaça yaş pasta filan aldım gelirken

Annemde pilav üstü tavuk döner,,, patates biber kızartması,, cacık yaptı yedik

Kızım manzaralı soğuk kahvem

Eklentiler

• D68CF08E-B117-445A-9F84-E584ECEEA91E.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…