- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Fondöten kalın yapılı birsey istemiyorum gunluk renkli güneş kremi kullanıyorum.Rimelim bitiyo unuttum bak
O gazdan bana da bi kuple lütfen, hangisine yetişeceğimi şaşırdığım bi sene geçirdim
Başkasının listesini okuması bile keyifliBenim her ay illa ki biten, yenilenmesi gereken kozmetik ürünlerim oluyo, her ay belli bi miktar bakım ve makyaja gidiyo Geçen hafta yeni eyeliner, allık, rexona clinic, 2 parfüm, 2 oje, bi de tırnaklarım için perfectil aldım
MerhabaBenim 10 inch notebook'umu koyacak yer olmadığı için altı aydır kullanamıyorum, eşim gidip 27" monitörlü masaüstü oyun bilgisayarı almış. Yetmedi, 120x70 cm'lik masa siparişi verdi. Evde nereye koyacağız bakalım. 197 boyunda olduğu için küçük masaya sığmıyormuş. Daha bunun bilgisayar koltuğu var.
Beni katil edecek bu adam.
Minimal yaşamak istiyorsan uzun boylu adamla küçük evde oturmak mümkün değil. Bakalım ev nasıl bir tımarhaneye dönecek?
Zorlayıp deneyeceğim bunu10 dk daha erken uyansalar baya faydası olur
Bulamadı, bana diyor sen bulursun diye. Bekarken sığmıyordum, senle evlendik eşyalar üç katı oldu sen bir şekilde sığdırdın diyor. İhale bana kaldı ama benim de evin de burasına geldi artıkMerhaba
Eşiniz mutlaka masaya yer bulacaktır
Canım simdi biz hiç fondöten kullanmıyoruz ya yazın kullanmak daha zor daha ağır oluyo terletiyo gibi tuhaf bişi oluyo bayadir kullanmıyorum daFondöten kalın yapılı birsey istemiyorum gunluk renkli güneş kremi kullanıyorum.
Akşamları bir yere giderken kullanırım diye düşündüm yazın fondöten ağır mi oluyor
Canım önce rimelden beklentini söyle kivirsin mi tek tek ayirsin mi hacim mi versin daha uzun mu göstersinBana da bir rimel önerin madem konu dışı kalmıyım. Son kullandıklarımdan hiç memnun kalmadım
Ayyy ben ruj süremiyorum yaaaa kaşıntı tutuyor boğazım filan acıyor sadece lip kullanabiliyorum. Allah tan dudaklarım dolgun ve renkliBence yaz geldi fondöteni kışın alabilirsin onun yerine başka ihtiyacını alırsınbende rujlarima felan baktım bugun cope attım çoğunu hiç surmediklerimi allık fircam tamam allık var bitane yeter far alıyım bende eksik kalmayım
En güzeli kirpik liftingCanım önce rimelden beklentini söyle kivirsin mi tek tek ayirsin mi hacim mi versin daha uzun mu göstersin
Ya ben ramazan ayında bbglow yaptırdım 3 seans ve hiç farkı olmadı sinir oldum verdiğim paraya acıdım resmenO gazdan bana da bi kuple lütfen, hangisine yetişeceğimi şaşırdığım bi sene geçirdim
Başkasının listesini okuması bile keyifliBenim her ay illa ki biten, yenilenmesi gereken kozmetik ürünlerim oluyo, her ay belli bi miktar bakım ve makyaja gidiyo Geçen hafta yeni eyeliner, allık, rexona clinic, 2 parfüm, 2 oje, bi de tırnaklarım için perfectil aldım
Ben farda tek bunu kullanıyorumEyeliner kullanmayı da bıraktım seneler oldu kahve rengi farla biraz çizgi gibi yapıyorum kendi capimda
E şıkkı hepsiCanım önce rimelden beklentini söyle kivirsin mi tek tek ayirsin mi hacim mi versin daha uzun mu göstersin
Kızım manzaralı soğuk kahvemSelamsssss
Gece aşırı yağmur yağınca büyük kız korktu küçüğü okuldan alınca anneme geldik burda kalacaz bugün
Simit ğoaça yaş pasta filan aldım gelirken
Annemde pilav üstü tavuk döner,,, patates biber kızartması,, cacık yaptı yedik
Yaaaaa ama ben o cadıyı ısırırım totosu a vura vura severimmmKızım manzaralı soğuk kahvem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?