Ayy nasıl bilicem fondötenin tenime uyup uymadığını esmerim bu arada çok koyu olmasın açık da olmasın kararlılık seviyem

Çantaları vs hazır oluyor zaten. Ama giyinme yüz yıkama diş başlarında durmasam sallıyorlar. Sabah yırtık eşofmanını giymiş mesela çıkar dedim ya ona kalsa öyle gidecek. Hele şimdi şort mu eşofman mı kısa kol mu uzun kol mu havalar çok dengesiz, çorap giyeceğim yok giymeyeceğim vs her şey probleme dönüşüyor. Kahvaltı zaten ayrı dert okul veriyor ama bi yumurta ya da bazen tost vs yapıyorum çünkü okulda çıkan şeyi beğenmezlerse yemezler biliyorum bu sefer öğlene kadar aç kalacaklar ama bu kahvaltı beni ayrı çileden çıkarıyor. Okula yetişme derdim olmasa sorun yok. Dün boş günümdü mesela rahattık istedikleri kadar oyalandılar. Ama bugün geç kalacağım yani gerilmemek mümkün değil

Çok haklısın canım zor oluyordur hele ki 2 tane hazırlanan çocuk olunca daha da zorluyor dur neyse az kaldı tatile

Canım aydınlatıciyi nasil seçmeliyiz sarı tonlar oluyo beyaz tonları oluyo ya kendi ten rengimize göre mi seçiyoruz

Az kaldı canım, sabır..

İkizler iyidir ya muhteşemdir hatta
İkizler benle çok zıt olmasına rağmen yakın arkadaşlarım genelde ikizlerdir. Keyifli tiplersiniz ondan herhalde

Ayy nasıl bilicem fondötenin tenime uyup uymadığını esmerim bu arada çok koyu olmasın açık da olmasın kararlılık seviyem
En yakın gratise gidiyorsun onlar sana yardımcı oluyor

Canım aydınlatıciyi nasil seçmeliyiz sarı tonlar oluyo beyaz tonları oluyo ya kendi ten rengimize göre mi seçiyoruz
Evet esmerlere bence sarı tonlar beyaz tenlilere pembemsi tonlar gidiyor, ama ben daha nötr renkli aydınlatıcıları seviyorum, ne sarı ne pembe, çok açık şampanya tonlu olanlar daha doğal duruyo

Yaa dönem bitti kız şurda ne kaldı.
Son iki hafta rahat geçer zaten.
Az sık dişini 3-4 hafta var zaten.
Yaparsın sen aslansın kaplansın

Yanlış zamanda karar verdik makyaj yapmaya neler almayı düşünüyosun canım neler eksik sende . Bana da fikir olsun
Çok fazla nerden başlasam
Kaş için kalem ve sabitleyici
Fondöten
2 renk daha ruj 2 tane var ama günlük renkler
Allık ve fırçası
Pudra ve fırçası
Birkaç tane de bakım ürünlerim bitmek üzere onları alacağım derken liste tavan yaptı

Aydınlatıcı ve göz makyaj ürünlerim var neyseki

Bence yaz geldi fondöteni kışın alabilirsin onun yerine başka ihtiyacını alırsın bende rujlarima felan baktım bugun cope attım çoğunu hiç surmediklerimi allık fircam tamam allık var bitane yeter far alıyım bende eksik kalmayım

Rimelim bitiyo unuttum bak

Yaaa evet az kaldı da işte sabah gerginliği ile içimi döktüm az gaz verin diye aldım gazımı yola devam
O gazdan bana da bi kuple lütfen, hangisine yetişeceğimi şaşırdığım bi sene geçirdim
Başkasının listesini okuması bile keyifli Benim her ay illa ki biten, yenilenmesi gereken kozmetik ürünlerim oluyo, her ay belli bi miktar bakım ve makyaja gidiyo Geçen hafta yeni eyeliner, allık, rexona clinic, 2 parfüm, 2 oje, bi de tırnaklarım için perfectil aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…