Mikan doğumgünün kutlu. Olsun canım benim
Teşekkür ederim
Saçını nerde gördün kız bende görmek istiyorum
Söylemem diyecektim ama aşağıda yazmış
Mikan doğum günün mü
Kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
Teşekkür ederim 21 mayıstı
Mikan doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaslarin olsun
Teşekkür ederim
Fotoğrafı İnstagramda görüp yorumu kadınlar kulübünde yapan Mikan teşekkür ederim canım Boyatmıştım zaten, yeni değil.

Ayrıca doğum günün kutlu olsun canım
Teşekkür ediyorum

Ya ordan yazacaktım da burdan yazayım dedim neden bilmiyorum

Kmsl Hnd Eğer bu ürünlerin hiç biri cildinde güzel durmuyosa bence uygulamanda sorun var, cildini iyi temizleyip ve nemlendirip uygula ten ürününü, nemli bi makyaj süngeriyle uygulama yapabilirsin, so fly diye bi markanın süngerini kullanıyorum ben inanılmaz yumuşak ve kaliteli, bir de loreal true match dene bence, parlama yapmıyo pul pul durmuyo

Tamam canım bunu deneyeceğim

Ben de yıllardır Lorael true match kullanıyorum, memnunum. Altına nemlendirici sürmezsen, cildinde pütürlük varsa o da güzel durmaz. O yüzden iyice nemlendir Kmsl Hnd

Günaydınlar
Eşimin okulu sabahçı oldu, bizden bir saat önce çıkıyor. Sabah çocukları hazırlamak ve okula bırakmak tüm sorumluluk bana kaldı bu dönem. Sabahları fazlasıyla geriliyorum. Hadi hadi demek çok yorucu çözüm basit aslında yarın saat 15 dk daha erken uyansam olacak ama işte gece kızım emmeye uyanıyor defalarca bu sefer sabah uyanmak çok çok zor oluyor. Öyle kısır bir döngüdeyim yaz tatili gelsin istiyorum artık

Her sezon yeni gardrop yapmak mı Cinnet sebebi benim için Yazın sadece momjean ve basic giyiyorum ben, genelde sadece basiclerimi yeniliyorum ama ona bile 2 haftadır sürünüyorum içime sinen basic bulucam diye, ya kolu çok uzun ya kalıbı geniş ya başka bi sorun Komple dolap yenilesem nolurum bilemedim

Canım çocukların çantasını ve giyeceklerini akşamdan hazırlasa sabah direk yüz yıkama düş fırçalama hemen üstlerini giyinseler olmuyor mu
Kahvaltı yapıyorlar mı

Benim kız süslü olduğundan akşamdan giyeceği elbiseyi takı tokaları koltuğun üzerine ayarlıyoruz sabah pratik oluyor

İşte bunun adı sıkılmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…