Çok güzel, güle güle kullanBüyük kızıma mezuniyet elbisesi almaya çıktık biz de, ayakkabısı vs derken yorulduk baya, iki arada eşime bi de altın bileklik aldırdımGünlük çıkarmadan kullanabileceğim bayadır istediğim bi modeldi, yarın da gidebilirsem kuaföre gitmeyi düşünüyorum
Büyük kızıma mezuniyet elbisesi almaya çıktık biz de, ayakkabısı vs derken yorulduk baya, iki arada eşime bi de altın bileklik aldırdımGünlük çıkarmadan kullanabileceğim bayadır istediğim bi modeldi, yarın da gidebilirsem kuaföre gitmeyi düşünüyorum
Çok güzel güle güle kullanBüyük kızıma mezuniyet elbisesi almaya çıktık biz de, ayakkabısı vs derken yorulduk baya, iki arada eşime bi de altın bileklik aldırdımGünlük çıkarmadan kullanabileceğim bayadır istediğim bi modeldi, yarın da gidebilirsem kuaföre gitmeyi düşünüyorum
Maşallah eline sağlıkÇamaşırları hallettim.
Üst katı süpürdüm.
Kızımın park yatağını alt kademeye aldım. Ayağa kalkmaya çalışıyor artık. Altı bi toz olmuş ki şok oldumgüzelce temizleyip hazırladım.
Mutfağı topladım.
Bambumun suyu azalmış onu eklerken yapraklarını da sildim. Kaktüsümü suladım.
Yemek yaptım, patates salatası ve yeşil fasülye kavurması.
Bi buzlu kahveyi hakkettim
Tavuk seviyordu sankiSelamssss
Kızı jimnastiğe götürdüm dönüşte markete uğradım eve geldik
Tavuklu bezelye ve bulgur pilavı yaptım pişiyor
Büyük kız pek memnun olmadı ama
Tavuk seviyor ama sadeTavuk seviyordu sanki
Sağol canimKızlar selam ne güzel paylaşımlar, sohbetler yapmışsınız. Mia evin ne güzel oldu sade şık. Bende hep bir dağınıklık mevcut iki çocuk her iki katta da oynuyor devamlı, oyuncaklar ordan oraya gidiyor ve ben de tüm gün çalışınca eve istediğim vakti ayıramıyorum.
Kapağı da açık kalsın ve içine karbonat döküp öyle bırakıyorum benSelam iyi mutlu haftalar
Akla dan difriz in fişini çekmiştim sabaha kadar kaldı sabah uyanınca çekmecelerini çıkardım banyoda yıkadım içini dışını sildim
Bayrama kadar takmicam fişini
Şimdi kahvaltı zamanı büyük kızım uyuyor küçükle
Bende kapağını açık bırakıyorum ama karbonat hiç dökmedimKapağı da açık kalsın ve içine karbonat döküp öyle bırakıyorum ben
MüthişBugün
Pazartesi
Market ve ev toparlama
Yemek listesi
Salı
Cilt bakımı
Dizi izleme
Çarşamba
Dinlenme
Dizi izleme
Perşembe
Mutfak günü
Kek - börek
Cuma
Sebze alisverisi
Buzdolabi
Cumartesi
Genel temizlik
Hep temizlik çok temizlik
Pazar
Dinlenme veya gezi
Bol su ve kitap okuma tüm hafta boyunca.
Bu ay
Randevulari planla
Bayram alışveriş listesi
Bütçe planlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?