Yenmiyo mu oMüthişgaza geldim ne yapsam acaba
Ben de arkadaşıma kahvaltıya gittim. Dönünce çocukları okuldan alıp eve geçtim. Haftaya güzel bir başlangıç oldu
Ev temiz akşama yemek ayarlamam lazım
Elimde şöyle bir kabak var ne yapsam acaba
Kabak detoksu yapMüthişgaza geldim ne yapsam acaba
Ben de arkadaşıma kahvaltıya gittim. Dönünce çocukları okuldan alıp eve geçtim. Haftaya güzel bir başlangıç oldu
O nasıl bir kabak hiç görmemiştimMüthişgaza geldim ne yapsam acaba
Kız ne yemek yapsam acaba diye sordumYenmiyo mu o
Ya bende dekor için sandım vallaKız ne yemek yapsam acaba diye sordum
Mücver yap mikancım, kabakla en sevdiğim şey. üşenirsen fırında yap.Kız ne yemek yapsam acaba diye sordum
Mücver benim de kabakta en sevdiğim şey aslında ama bundan bi tane daha vardı geçen hafta yapmıştım mücveriMücver yap mikancım, kabakla en sevdiğim şey. üşenirsen fırında yap.
Ohhhh güle güle kullan saçını canımBenim de haftam kuaförle başladı, bugün boş günümdü, kızları okula miniği anneme bırakıp röfle yaptırmaya gittim aradan çıktı, evi toplayıp gitmiştim, yorgun geldim evde dağınıklık olmaması çok iyi geldi, dışardan geldiğimde evi derli toplu bulmak modumu çok yükseltiyo benim, mesela çocukları eşimle bırakıp bi yere gidersem dönüşte güzel manzaralarla karşılaşmıyorumKuaför fiyatları da çok artmış ne yazık ki, bi fönle bi manikür 300 lira Neredeyse lüx yani bu işlemler
Bu hafta camlarımı sildirmem lazım, kalan bi kaç halıyı yıkatmalıyım
Akşam da duş yapar kil maskesi yaparım
Teşekkür ederimOhhhh güle güle kullan saçını canım
Anne oğul günü bugün iyi eğlencelerGünaydınlar
Oğluşla eşim Konya yolunda. Biz de küçükle kahvaltı yaptık onu okula bıraktım ben de okuluma geçtim. Sabahtan kv saç böreği yapmış semizotlu çökeleklikahvaltı güzeldi
Çıkışta oğlanı alırım eve uğrar bir şeyler yeriz, kızı emzirip oğluşla çıkarız. Gezmeye gideceğiz diye söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?