Eveeet ben de geçen hafta bir söyleşiye katıldım hayatına iyi şansı çekme konulu

Enerji, aile dizilimi vs

Mantığıma yatmıyordu söyleşiden sonra hala yatmıyor

Kuşaklar öncesinin bizi etkiyor olduğuna inanıyorum o ayrı. Ama etki eden olayı açığa çıkarmanın sorunları çözeceğine inanmıyorum. Ruh halimiz iyiyken her şeyi başarabileceğimize inanırız zaten ona da okey ama sorun zaten o ruh halini stabil tutabilmek.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Söyleşi veren kadın kimya mezunu mesela. Psikoloji ya da psikiyatri tabanlı olmayan insanlar uğraşınca daha da şüpheli geliyor bilemiyorum ön yargı mı

Bende oğlumun hastalığıni öğrendiğim zaman çok okudum böyle kitaplar. Hani yaşadığımız olaylar travmalar bebekken anne karnında da olsa bize etki ettigini o olayı her gün konuşarak açığa çıkararak yenebilecegimizi anlatiyodu. Bende çok ön yargılı okudum bilemiyorum ki doğru olma ihtimali çok az gibi bencede yani düşünceleri açığa çıkararak hastaligimizi bile yenebilecegimizi anlatiyodu. Oğluma uyguladım ama . Her gece kulağına konuştum uyuduktan sonra güvende olduğunu felan anlattım. Doğum kanalında sıkışık kalması etken olarak gösteriliyordu mesela gerçekten de öyleydi onu her gece anlattım vs..

Sonuç ? İşe yaradı mı?

Marka? model? ya da alırken neye dikkat edeyim?
hangi zamanlarda kamp yapılacak, bu önemli.

Soğuk zamanlarda da yapılacaksa soğuğa dayanıklı, sıcak zamanlarda yapılacaksa nispeten sıcağa dayanıklı bir çadır gerekli.

2 yetişkin 1 çocuk olarak biz en az 4 kişilik olan çadırlardan kullanabiliyoruz.
5 kişiyseniz en az 6 kişilik bir çadır almalısınız bence.
boşluk kalsa bile zaten özel eşyalarımızı yanımıza alıyoruz. boşluk olan yerlere yerleştirebiliyoruz.

Biz şişme yatak sevmiyoruz. biri dönerken diğerini de uyandırıyor. içinde az bi hava ile şişen matlar var hem içindeki hava sayesinde yerdeki soğuğu geçirmiyor, hem de bize göre daha konforlu. üflenerek şişebiliyor pompaya gerek yok. az yer kaplıyor. biz 3ümüz için ayrı ayrı birer tane almıştık. koçtaşta bestway pavillon olan uygundu aldığımızda.

2 çadırımız var. 1 tanesi decathlondandı. diğeri şu bim a101'lerde olan otomatik çadırlardan.
kısa kalacaksak otomatik olanı kullanıyoruz. uzun kalacaksak diğerini.
otomatik olanın kurulumu basit, diğeri biraz uğraştırıcı. 2 kişi 20 dk falan alıyor kurması alışınca. ilk zaman 40-50 dk sürüyor.

şu an aklıma gelenler bunlar. ayrıca soru olursa yine yardımcı olurum deneyimlerimden.

Ben uzun zamandır Müge Anlı izlemiyorum. Bazı hassas konular ağlatıyor beni. Kahvaltıma denk geliyor boğazım düğümleniyor falan hiç gerek yok.
Aşk-ı Memnu’ya devam :) 70. Bölüme geldim 79 da final yapıyor zaten. Okullar kapanmadan bitirmek niyetindeyim.
Bir de yarım kalmış kitabım var onu da bitirsem iyi olacak.

Bende yaprak dökümüne basliycam

Müge anlı eskisi gibi değil canım saçma sapan olaylar var. Cinayet felan yok artık uzun zamandır

Müge Anlıyı nası izliyosunuz ya, ben öyle travmatik programlar izleyemiyorum, o tarz programların evin enerjisini kötü etkilendiğini duymuştum bir de, ki çok inanırım, yaprak dökümüne bile tahammülüm yok içim şişiyo

Kaostan besleniyoz biz Kmsl Hnd demi ya ben liseden beri izliyorum neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…