Çok yorgunum bugün kalan boyamiz vardı duvarda kötü olan yerleri boyadım, balkon yikadim, çamaşır bulaşık zaten her gün 10 kere yapiliyo, terasa çıkan merdiveni sildim çok kötü durumdaydı ortak alan ama kimse el atmiyo daha fazla dayanamadım. Çamaşır katlama kaldı şimdi dışarı çıkıp gelicez oğlumla. Bide yemek işi var

Enerji kavramına inanıyorum ama etkisi 1000 de 1 olduğunu düşünüyorum
Karakterimiz başta kendi bakış açımız ve bizi büyüten kişilerden oluşuyor sonra çevre geliyor falan
Tabi birde uygulama kısmı var deneyimleme
Mesela disil enerjiyi okursun öğrenirsin ama uygulamazsan faydasını da göremezsin
Nesiller öncesinin katkısı dna dan başka birşey olduğunu sanmıyorum etki alanları uzak
Şimdi var olan hissiyattan kaçmak için nesiller öncesini dahil etmeye gerek yok ninelerimizi rahat bırakalım

Son düzenleme:
Evet evet ben de benzer şekilde düşünüyorum. Ama hani şu konuda hemfikirim mesela anneannem annemi yetiştirmiş anneannemi annemin anneannesi vs böyle gidiyor ya tabiki anneannemin annemin üstündeki etkisi annemin benim üstümdeki etkisini etkiler bu da demek oluyor ki anneannem beni de etkiler. 0-6 yaş arası yaşantılara ebeveyn etkisi mantıken nesilleri etkiler bu mantıklı ama hani bir travmayı açığa çıkarmak ne kadar etkili çözümde onu bilemedim.

Enerji konusunda da olay bakış açısı. Doğru bakışaçısını yakalamak ama bazen yanlış yerde durunca doğru bakamıyor işte insan

Dün mianın motivasyonu sayesinde bugün 2 mak çamaşır yıkadım serdim.
1 sepet katlayıp yerleştirdim.
Banyoyu sildim paspaslar yıkanmıştı onları serdim. Wc lavabosunu yıkadım.
Kızımı yıkadım.
Mutfağı toparladım.
Ek dolabın bir bölmesini temizledim, düzenledim
Çocuklara toz aldırdım ve de çamaşırlarını katlattım
Yemek yapmadım akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz. Oğlanlar babaannede yer
Düne göre gayet verimli bir gündü

Ama işte zincir mutlaka kırılıyor
Çocuklar kendi düşünce özgürlüklerini farkettiklerinde bir konuda misal annesiyle hemfikir olup olmama konusunda karar verip ona göre ilerliyor. Birde çağın etkisi var bizim neslimizde ki çocuğun değeriyle suanki farklı olması gibi.
Ailedeki her çocuk bile aynı değildir biri çok konuşur biri içine kapanık olması gibi

Kuşaklar ötesinin bize bıraktığı coğrafya da yaşamak mesela suanki toplumun durumunu belirlemez onlar o çağda yaşadı bizler ne kadar ileri götürebildik.

Süpersin

Şuanda insanlık 1. Evrede mesela
Sürekli evrilmek zorundayız bilinçli veya bilmeden
O yüzden bunun ilerlemekte olduğumuz yol gibi düşünün.
Bazı tranvalarda farkındalık için merdiven oluyor insanlık için. İlerledikçe gelecek nesilleri etkiliyor olabiliriz bu da zamanla etki alanımızda azalıyor
Tekerleğin bulunması mesela şuan etki alani var ama üzerine birçok gelişme yaşandı.
Nokia 3310 ve iphone gibi yani

Detaylı cevap için çok teşekkür ederim Önerilerini inceleyeceğim.
Bende o dediğin şişme yatak var ama evet, rahat değil. Tulum da var. İzcilik zamanımdan kalma.
Şimdi daha fonksiyonel şeyler lazım.

İyi akşamlar kızlar gitti eğlenmeye bende Ohhh hiç koltuktan kalkmadım

Dışarda yediler küçük gelince yine acıktıbüyükte yorgunluktan uykuya daldı
Şimdide küçüğü uyutacağım

Dilan Polat fondöteni,, rimeli ve güneş kremi aldım bakalım 3 al 2 öde kampanya vardı

Ben de okul çıkışı kızları annemden aldım eve geldim, çok keyifliydim evde hiç iş yoktu çünkü Yemeğim vardı yanına ayran ve pilav yaptım, sonra bir de muzlu magnolia yaptım, ipteki çamaşırları katladım yerleştirdim, an itibariyle herkes uyudu ben de filtre kahvemi yapıp tatlımı yiycem netflix izleyerek, ideal cuma akşamı

Ohhh afiyet olsun canım bende nescafe mi yaptım kuruyemiş ve kuru meyveye keyif yapıyorum

Selamsssss

Kahvaltı yapıldı
Ortalık toplandı
Çamaşır katlandı

Duş aldım şimdi kahvemi içiyorum kızı jimnastiğe götüreceğim ordan kuaföre gideceğim ordan anneme

Slmlar

Biz de kahvaltı yaptık, mutfağı topladım.
Kızın çamaşırları makineye attım.
Oğlanlar kursa gitti geldi.
Çamaşır toplamam ve çamaşır sermem lazım
Kolay gelsin kızlar
Burada yağmur yağmaya başladı enerjim düştü ama dinlenip devam edeceğim olduğu kadar artık

Büyük kızıma mezuniyet elbisesi almaya çıktık biz de, ayakkabısı vs derken yorulduk baya, iki arada eşime bi de altın bileklik aldırdım Günlük çıkarmadan kullanabileceğim bayadır istediğim bi modeldi, yarın da gidebilirsem kuaföre gitmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_9860.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 84
Çok zarif duruyor cnm güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…