Aynen benim çocukluk sıkıntılı benceAyy bende yaaaaa
Çocukluğumuza inmek gerek
Eveeet ben de geçen hafta bir söyleşiye katıldım hayatına iyi şansı çekme konulu
Enerji, aile dizilimi vs
Mantığıma yatmıyordu söyleşiden sonra hala yatmıyor
Kuşaklar öncesinin bizi etkiyor olduğuna inanıyorum o ayrı. Ama etki eden olayı açığa çıkarmanın sorunları çözeceğine inanmıyorum. Ruh halimiz iyiyken her şeyi başarabileceğimize inanırız zaten ona da okey ama sorun zaten o ruh halini stabil tutabilmek.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Söyleşi veren kadın kimya mezunu mesela. Psikoloji ya da psikiyatri tabanlı olmayan insanlar uğraşınca daha da şüpheli geliyor bilemiyorum ön yargı mı
Evet evet ben de benzer şekilde düşünüyorum. Ama hani şu konuda hemfikirim mesela anneannem annemi yetiştirmiş anneannemi annemin anneannesi vs böyle gidiyor ya tabiki anneannemin annemin üstündeki etkisi annemin benim üstümdeki etkisini etkiler bu da demek oluyor ki anneannem beni de etkiler. 0-6 yaş arası yaşantılara ebeveyn etkisi mantıken nesilleri etkiler bu mantıklı ama hani bir travmayı açığa çıkarmak ne kadar etkili çözümde onu bilemedim.Enerji kavramına inanıyorum ama etkisi 1000 de 1 olduğunu düşünüyorum
Karakterimiz başta kendi bakış açımız ve bizi büyüten kişilerden oluşuyor sonra çevre geliyor falan
Tabi birde uygulama kısmı var deneyimleme
Mesela disil enerjiyi okursun öğrenirsin ama uygulamazsan faydasını da göremezsin
Nesiller öncesinin katkısı dna dan başka birşey olduğunu sanmıyorum etki alanları uzak
Şimdi var olan hissiyattan kaçmak için nesiller öncesini dahil etmeye gerek yok ninelerimizi rahat bırakalım
Ama işte zincir mutlaka kırılıyorEvet evet ben de benzer şekilde düşünüyorum. Ama hani şu konuda hemfikirim mesela anneannem annemi yetiştirmiş anneannemi annemin anneannesi vs böyle gidiyor ya tabiki anneannemin annemin üstündeki etkisi annemin benim üstümdeki etkisini etkiler bu da demek oluyor ki anneannem beni de etkiler. 0-6 yaş arası yaşantılara ebeveyn etkisi mantıken nesilleri etkiler bu mantıklı ama hani bir travmayı açığa çıkarmak ne kadar etkili çözümde onu bilemedim.
Enerji konusunda da olay bakış açısı. Doğru bakışaçısını yakalamak ama bazen yanlış yerde durunca doğru bakamıyor işte insan
SüpersinDün mianın motivasyonu sayesinde bugün 2 mak çamaşır yıkadım serdim.
1 sepet katlayıp yerleştirdim.
Banyoyu sildim paspaslar yıkanmıştı onları serdim. Wc lavabosunu yıkadım.
Kızımı yıkadım.
Mutfağı toparladım.
Ek dolabın bir bölmesini temizledim, düzenledim
Çocuklara toz aldırdım ve de çamaşırlarını katlattım
Yemek yapmadım akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz. Oğlanlar babaannede yer
Düne göre gayet verimli bir gündü
Detaylı cevap için çok teşekkür ederimhangi zamanlarda kamp yapılacak, bu önemli.
Soğuk zamanlarda da yapılacaksa soğuğa dayanıklı, sıcak zamanlarda yapılacaksa nispeten sıcağa dayanıklı bir çadır gerekli.
2 yetişkin 1 çocuk olarak biz en az 4 kişilik olan çadırlardan kullanabiliyoruz.
5 kişiyseniz en az 6 kişilik bir çadır almalısınız bence.
boşluk kalsa bile zaten özel eşyalarımızı yanımıza alıyoruz. boşluk olan yerlere yerleştirebiliyoruz.
Biz şişme yatak sevmiyoruz. biri dönerken diğerini de uyandırıyor. içinde az bi hava ile şişen matlar var hem içindeki hava sayesinde yerdeki soğuğu geçirmiyor, hem de bize göre daha konforlu. üflenerek şişebiliyor pompaya gerek yok. az yer kaplıyor. biz 3ümüz için ayrı ayrı birer tane almıştık. koçtaşta bestway pavillon olan uygundu aldığımızda.
2 çadırımız var. 1 tanesi decathlondandı. diğeri şu bim a101'lerde olan otomatik çadırlardan.
kısa kalacaksak otomatik olanı kullanıyoruz. uzun kalacaksak diğerini.
otomatik olanın kurulumu basit, diğeri biraz uğraştırıcı. 2 kişi 20 dk falan alıyor kurması alışınca. ilk zaman 40-50 dk sürüyor.
şu an aklıma gelenler bunlar. ayrıca soru olursa yine yardımcı olurum deneyimlerimden.
Ohhh afiyet olsun canım bende nescafe mi yaptım kuruyemiş ve kuru meyveye keyif yapıyorumBen de okul çıkışı kızları annemden aldım eve geldim, çok keyifliydim evde hiç iş yoktu çünküYemeğim vardı yanına ayran ve pilav yaptım, sonra bir de muzlu magnolia yaptım, ipteki çamaşırları katladım yerleştirdim, an itibariyle herkes uyudu ben de filtre kahvemi yapıp tatlımı yiycem netflix izleyerek, ideal cuma akşamı
Kolay gelsin canımSelamlar
Bugün genel temizlik günüm
Güzel güzel köpürtelim evi
Yarın gezecegiz arkadaşlarla
Ohh ne güzelKolay gelsin canımbenimde pazartesi temizlik günüm simdi batirmakla meşgulüz
Selamsssss
Kahvaltı yapıldı
Ortalık toplandı
Çamaşır katlandı
Duş aldım şimdi kahvemi içiyorum kızı jimnastiğe götüreceğim ordan kuaföre gideceğim ordan anneme
Kolay gelsin kızlarSlmlar
Biz de kahvaltı yaptık, mutfağı topladım.
Kızın çamaşırları makineye attım.
Oğlanlar kursa gitti geldi.
Çamaşır toplamam ve çamaşır sermem lazım
Çok zarif duruyor cnm güle güle kullanBüyük kızıma mezuniyet elbisesi almaya çıktık biz de, ayakkabısı vs derken yorulduk baya, iki arada eşime bi de altın bileklik aldırdımGünlük çıkarmadan kullanabileceğim bayadır istediğim bi modeldi, yarın da gidebilirsem kuaföre gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?