Anaaa bebek mi bekliyorsun sudem hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYok anamın 6 bebesi var
Ahh şu pozitifliğe bakar mısınkalkınca herkes yapmazmı zaten bugün kendimi gömme günüm
Bende boğa
İşte teorilerim doğru çıktı. Valla benim annem öyle dağınık bir kadın ki çıkardığı kıyafeti bile yerden almazev işi yaptığını filan pek görmedim genelde uzanır baya bildiğin oturma huyu bile yoktur. Hangi odadaysak bir kanepe annem kapar
Hep annemin suçu ben masumum yani
Kız biz kendi kendimize büyüdükAramızda 2 bebenin lafı mı olur aşk olsun
Anam kadın 6 çocuk büyütmüş daha napsın bırak ev de dağınık kalsın.
Amin ankaAnaaa bebek mi bekliyorsun sudem hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2. Çocuktan sonra genelde devir teslimi oluyor sanırım banada annem bakmadı 3. Çocuk olarak söylüyorumKız biz kendi kendimize büyüdük
Ablamlar sırayla birbirini büyütmüş
Oğlum annemden beter ya2. Çocuktan sonra genelde devir teslimi oluyor sanırım banada annem bakmadı 3. Çocuk olarak söylüyorum
Ama eve geldiğinde temiz bir ev bulacaksınOna da bütçe ayırmak istemiyorum ama ya
Seninki daha 2. Sonrası kolay sudem başlamışken hazır bunlarida düşünOğlum annemden beter yabana kim yardım edecek dolaptan tişörtünü bile alıp giymeye üşeniyor
Aynı benim oğlan ama hiç bana çekmemiş amaOğlum annemden beter yabana kim yardım edecek dolaptan tişörtünü bile alıp giymeye üşeniyor
Sağol canımBol kazanclar canıım
hahahaha aynısını düşündümİlerde kızımın benim hakkımdaki yorumu
Çok mantıklı hemen ikinci doğsun hayırlısıyla peş peşe pıtlatacamSeninki daha 2. Sonrası kolay sudem başlamışken hazır bunlarida düşün
3. Çocuklar daha iyi oluyor tavsiye ederim
Yok ya sen çok hamaratsınhahahaha aynısını düşündüm
Benzer şeyler yaşamışız kesinlikle, kendi çok titiz ve düzenli olan ama kızına iş yaptırmayan anneyle büyümek demek temiz ev istemek ama temizlik yaparken zorlanmak demek, bu sebepten kızlarıma iş yaptırıyorum ben, öğrensinler ilerde benim gibi zorlanmasınlar hem de zaten benim ev işlerinde yardıma ihtiyacım var çalışan bi kadın olarakAnnem çok düzenli, temizlik her gün ve düzenli yapar. Yemek sabahtan pişer, annemin evinde asla aç kalma ihtimaliniz yoktur vs.
Bana hiç iş yaptırmazdı, mutfağı yaparken dağıtıyorum diye yemek yaptırmazdı
O yüzden aşırı zor geldi evlenince, ama içimdeki düzenli insan açığa çıktı evlendikten sonra ve ben de evi temiz görmek istiyorum çünkü öyle alışmışım. Yemek yapmayı çok sevdiğimi evlenince fark ettim
Bu teoriye ben de katılıyorumBende boğa
İşte teorilerim doğru çıktı. Valla benim annem öyle dağınık bir kadın ki çıkardığı kıyafeti bile yerden almazev işi yaptığını filan pek görmedim genelde uzanır baya bildiğin oturma huyu bile yoktur. Hangi odadaysak bir kanepe annem kapar
Hep annemin suçu ben masumum yani
Aynen öyleYani topikteki herkes temiz ev seviyor temizlemeyi sevmiyor öylemi
Hemen geliyor
Oh ne güzelSalonun koltuklarının yerini değiştirdim süpürdüm alt katı tozunu aldım bir rahatlama ferahlama geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?