İlerde kızımın benim hakkımdaki yorumuYok anamın 6 bebesi var
Ahh şu pozitifliğe bakar mısınkalkınca herkes yapmazmı zaten bugün kendimi gömme günüm
Bende boğa
İşte teorilerim doğru çıktı. Valla benim annem öyle dağınık bir kadın ki çıkardığı kıyafeti bile yerden almazev işi yaptığını filan pek görmedim genelde uzanır baya bildiğin oturma huyu bile yoktur. Hangi odadaysak bir kanepe annem kapar
Hep annemin suçu ben masumum yani
Aynen canım yapsan da belli olmuyor yaptığın iş o yüzden yapasın da gelmez.Ben istediğim gibi olursa herşey temizlik yapmayı da severim aslında ama ev istediğim halde olmadığı için sevmiyorum sevmiycemhele lojman da otururken mutfak dökülüyo du yemek bile yapasim yoktu hiç
Yok anamın 6 bebesi var
Ahh şu pozitifliğe bakar mısınkalkınca herkes yapmazmı zaten bugün kendimi gömme günüm
Bende boğa
İşte teorilerim doğru çıktı. Valla benim annem öyle dağınık bir kadın ki çıkardığı kıyafeti bile yerden almazev işi yaptığını filan pek görmedim genelde uzanır baya bildiğin oturma huyu bile yoktur. Hangi odadaysak bir kanepe annem kapar
Hep annemin suçu ben masumum yani
Aynen herkese bir katya lazımYani topikteki herkes temiz ev seviyor temizlemeyi sevmiyor öylemi
Şirket kursak baya iş yapacak demekkiAynen herkese bir katya lazım
Ona da bütçe ayırmak istemiyorum ama yaŞirket kursak baya iş yapacak demekki
Hadi ya ben bir tek annem sanıyordumİlerde kızımın benim hakkımdaki yorumu
Şaka gibi ama gerçek yani
Öyle değilim ama öyleydim bir zamanlar annem arkamı toplarkenHadi ya ben bir tek annem sanıyordumsen de mi Brütüs yok ya sen oturuyorsundur filan.
Yerde pantolonun eteğin filan yokturen kötü bugün yatakları toplamışsındır
Benim de kızım olursa annem elinde telefon bütün gün KK takılırdı der kesinarada yemek yapar aç bırakmazdı da der bence.
Ama mutluyuz böyle de mikanEvet ama telefon meselesi esas çözülmesi gereken bence
Ahh hiç arkamı toplayan olmadıÖyle değilim ama öyleydim bir zamanlar annem arkamı toplarken
HaklısınEvet ama telefon meselesi esas çözülmesi gereken bence
Sende haklısınAma mutluyuz böyle de mikan. Sabah beri yüzümde güller açıyor iki lafın belini kırdık yaşam enerjim geldi
Aramızda 2 bebenin lafı mı olur aşk olsunYok anamın 6 bebesi var
Aynen canım sevmesem de yapıyorum şuan mecburumAynen canım yapsan da belli olmuyor yaptığın iş o yüzden yapasın da gelmez.
Şuan yapmazsan ev istediğin gibi olduğunda da yapma ihtimalin düşüyor yani sevme durumu da yaptığın işi
Cümle devrik oldu idare et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?