Ya ortası olmalı bence.
Benimki de uç. Sizinki de.
Ben annem tarafından hiç nazlanmadım. İçimde ukde.
Ünv hazırlanırken annem abim uyurdu ben kalkıp kahvaltı yapamadan dersaneye giderdim. Bir de bana kızarlardı. Gitmeden bizim sobamızı yakıp kahvaltımızı hazırlamadan gidiyorsun diye.
Öğretmen arkadaşlar şikayet ederdi. Annem sabah muz yemeden süt içmeden evden çıkarmıyor diye. Ben öyle duygular hiç bir dönem tatmadım.

Eki Görüntüle 3258638

Acı gerçeklerle yüzleşmek
Tamam tamam sakinim
Mia çılgınsın

Üzdün

Selam kızlarneler konuşmuşsunuz
Mia- Mikan elbiseleer şahane
Anka hoşgeldin canım

Sabah kızı okula götürdüm
Eve geldim halıları kaldırdım evi süpürdüm sildim
Çamaşır katladım
1 makina daha attım serdim
Hazırlandım çıktık

Telefonuysa gittim ayarları yapamadım eski iCloud uma giremedim
Neyse hayalet ekran taktırdım kılıf aldım büyük kız durur mı oda ekran ve kılıf aldı 500 baydık çıktık

Kızı aldım okuldan ablama gittik biraz önce eve geldik

Artık hava çok sıcak ya dışarı çıkılmıyor

Güle güle kullan canım evet çok sıcak havası

Aynı şekilde yetiştirilmişiz ve evet ben de yavaştan oğlanlara sorumluluk vermeye başladım daha doğrusu çok küçüklükten beri veriyordum ara ara ama artık bazı şeyleri düzene oturtmaya çalışıyorum. Odalarını toplamak, kıyafetlerini katlamak artık onların görevi, yataklarını da yapmaya çalışıyorlar pek düzgün olmasa da gerçekten hem sorumluluk sahibi olsunlar hem de yardıma ihtiyacım olduğu için bunu yapmak zorundayım.

Valla ya yaşadıklarımı okurken benim bile gözlerim doldu
sudem34 keşke hersey daha güzel olsaydı
Ya varya bazen diyorum hiç dayak filan yemedim öyle kafama göre takıldım .
İsyan eder çemkirirdim öyle pasif alttan alan bir tip değildim.
Arkadaşlarım dayak yerdi ama sevildiğini de hissederdi ben öyle kendi kendime ne dayak vardı ne sevgi.
Annemi neden sevmediğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Görmeyince gösteremiyor insan.

Neyse sizler en azından kendi annelerinize şükredin. Kıymetini bilin.

Sudem igne battığı yeri acıtır
Herkesin hayatında unutamadığı olumsuzluklar olmuştur.
İnan şiddet görüp üzerine sevgisiz buyusen kendini çöp gibi hissederdin hiçbir çocuk bunu haketmiyor
Ve koşulsuz tek seven kişide çocuktur.

Yani bunların nedenini düşünmek elimizde olmuyor.
Annen sana gelmiyorsa sen annene git belki onunda hayatında iyi gitmeyen şeyler vardı.
Bir adımla basla sen ona git o sana gelsin.
Belki senin sevgi anlayışın onunkiyle uyuşmuyordu.
Bazı şeyler bizim bakış acimizla değişiyor
Geçmişinde barış kabullen bazı anıların kapısını kilitle
Şuan nasılsın ne hissediyorsun hayatın nasıl ayakları üzerinde duran istediği gibi yaşayan huzurlu güvende ve iyimisin.
Geçmişi değiştiremeyiz ama şuanki ve gelecekteki sen nasıl onu düşün.

Geçmişin yakana yapışmasın
Küçük sudemi güzel bir yere koy orada mutlu olsun ve sana güveniyor

Kız bugün uyumayayım dedim üzdünüz beni çocukluğum kilitlediğim yerden seslenmeye başladı bak uyuyom ben
Çocukluğunu o kilitledigin anılarla yalnız bırakma o çocuğu o yerden çıkart öyle kilitle yoksa içinde hep o hüzünle yaşarsın
Kucuk mia mesela sinemada harry potter izliyor o gün çok mutluydu

Çocukluğunu o kilitledigin anılarla yalnız bırakma o çocuğu o yerden çıkart öyle kilitle yoksa içinde hep o hüzünle yaşarsın
Kucuk mia mesela sinemada harry potter izliyor o gün çok mutluydu
Çok mutlu olduğum bi an düşünüyoruum kara yatmisim yanımda kardeşim var birlikte oynuyoruz

Mesela bir deney yapmışlar
Kadin en acı verici anısını öfkeyle üzüntüyle acıyla anlatmış sonra demişler espiri yapar gibi anlat sonra gülerek dalga geçerek anlatmış olayı ve daha az ofkelendigini hissetmiş.
Yani çok da takmayın hersey kafada bitiyor

Yengeç burcu olduğumdan herseyi dramatiklestirmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…