Gerçekten çok zor kız 7. Sınıfa giderken babası öldü kayınvalidem sahip çıkmak istedi annesi ben ne güne duruyorum dedi yanıma gelsin dedi emekli maaşı olunca kızın ama hiç kıza gün yüzü göstermedi elinden parasını aldılar hala sadece kavga etmek yasa para istemek için arıyor düşünün yaniBunu bile bile annesi ne yaparsan yap modun da mı ayy neyse susuyorum
Amin canımGerçekten çok zor kız 7. Sınıfa giderken babası öldü kayınvalidem sahip çıkmak istedi annesi ben ne güne duruyorum dedi yanıma gelsin dedi emekli maaşı olunca kızın ama hiç kıza gün yüzü göstermedi elinden parasını aldılar hala sadece kavga etmek yasa para istemek için arıyor düşünün yani
Bende dedim kuzum seneye sınava girecek zaten burası senin evin farzet ki üniye gittin ailen biziz
Eşimde hiç elini çekmez abisini yanına aldı eşim beraber çalışıyorlar o da daha 19 yaşında
Rabbim hepimizin çocuklarına gün yüzü güzel yıllar nasip etsin canım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun bu arada
Ne zaman gideceksiniz
Başka türlü olmayacak çünkü
Yazın ye ye kışın kilo ver artıkKendime ayakkabi aldım indirim vardı eşime oğluma da aldım. Bisiklet sürmeye geldik parka hava yağmurlu hiç bi iş yapmadım diğer hafta içi basliycam işlere . Bayrama misafirlerimiz var. Temmuz sonu da memlekete gideriz . Eylülde spora ve diyete baslicam 5 kilo vermem lazım ama Eylülde artık
Eylülde ben de okuldan arkadaşlarla pilatese yazılma kararı aldımKendime ayakkabi aldım indirim vardı eşime oğluma da aldım. Bisiklet sürmeye geldik parka hava yağmurlu hiç bi iş yapmadım diğer hafta içi basliycam işlere . Bayrama misafirlerimiz var. Temmuz sonu da memlekete gideriz . Eylülde spora ve diyete baslicam 5 kilo vermem lazım ama Eylülde artık
Ne güzel bir şey yapmışsınız, Allah senin çocuklarını da hep iyi insanlarla karşılaştırsın canımGerçekten çok zor kız 7. Sınıfa giderken babası öldü kayınvalidem sahip çıkmak istedi annesi ben ne güne duruyorum dedi yanıma gelsin dedi emekli maaşı olunca kızın ama hiç kıza gün yüzü göstermedi elinden parasını aldılar hala sadece kavga etmek yasa para istemek için arıyor düşünün yani
Bende dedim kuzum seneye sınava girecek zaten burası senin evin farzet ki üniye gittin ailen biziz
Eşimde hiç elini çekmez abisini yanına aldı eşim beraber çalışıyorlar o da daha 19 yaşında
Rabbim hepimizin çocuklarına gün yüzü güzel yıllar nasip etsin canım
Teşekkür ederim
Temmuzun ilk haftası diye planladım bakalım
Amin canım
Iyiki varsınız Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin kızlarNe güzel bir şey yapmışsınız, Allah senin çocuklarını da hep iyi insanlarla karşılaştırsın canım
Eylülde ben de okuldan arkadaşlarla pilatese yazılma kararı aldım
Çok iyi düşünmüşsünAynen öyle düşündüm
Evet burdan yazalim verdiğimiz kiloyu sporumuzu felan . Ben evde yaparım 2 gün pilates 2 günde cardio yaparımBaşlangıçların ayı Eylül
Offfff çok güzel gerçektenEsime bende dedim 100 bin TL birikim yapicam dedi biriktir 100 bin de ben ekleyeceğim
Çok motivasyon oldu cidden
Ayyy kuzum kaç gün kalacakBüyük kızım gitti tatile
1 yılda mi 100 bin Mia hadi inşallah bakalımEsime bende dedim 100 bin TL birikim yapicam dedi biriktir 100 bin de ben ekleyeceğim
Çok motivasyon oldu cidden
6 yada 7 günAyyy kuzum kaç gün kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?