Evet gunluk yaşamda olmaz bencede hijyen açısından özellikle ama tatilde olsun isterdim ya Jel tırnak değil belki kalıcı oje
İpek kirpik isterdim çünkü kendi kirpiklerim yok gibi birsey
Kirpiklerine lifting yaptırabilirsin. Ben de istiyorum onu

Ben renkli oje kullanamıyorum ya dolaplarimi çiziyor
Evet çiziyor maalesef

Temizlik yapmanın zararları
Mümkünse temizlikten sonra sürücen
Ama kapağı açarken falan çiziyor dolabı.

Esime bende dedim 100 bin TL birikim yapicam dedi biriktir 100 bin de ben ekleyeceğim
Çok motivasyon oldu cidden
Harika

Yarına terzi kasap işim var.Erteledim sürekli

Son çamaşırlar kuruyor birini serdim diğeri kurutmada onları katlarim ütü yaparım bir sepet
Süpür toz al yapar sonra yemek yaparım.
Kızım yokken koltuğu hafta içi bir gün yıkarım.
Bol bol dinlenmek istiyorum

Slmlar kızlar
Misafirler bugün gitti. 3 mak çamaşır yıkadım. Katla yerleştir vs. Yarın okul pikniğimiz var öğretmen arkadaşlarla.
Öğleden sonra bebek hayırlaması var. Salı günü de eşimin yükseklisans arkadaşlarıyla piknik var. Çarşamba hazırlık perşembe oğluşun doğumgünü. Bu hafta yoğun geçecek bakalım.

Güü-naay-dıııın :)

Bomba gibi bir hafta sonundan sonra herkese iyi haftalar
ctesi günü konser çalışmamız vardı.
eşim çadırda, kızım halasındaydı.
herkes free takıldı, herkese de iyi geldi.
ctesi evde olduğum vakitlerde nevresim değiştirme, çamaşır vs işlerini hallettim.
arkadaşıma uğradım.
sonra kızımın arkadaşı çağırdı, parka gittik.
sonrasında dışarıda yemek yedik.
pazar sabahı da dışarıda kahvaltı ettik.
arabayla şehir turu yaptık.
gün bitti.

Günaydınlar
Dün kızımın dolabını düzenledim. Kışlık yazlık değişimi yaptım. Küçülenleri vermek üzere poşetledim. 3 çift de ayakkabılarından ayırmıştım. Botları kaldırdım. Ütü yaptım. Yemek yaptım. Akşam da erkenden yattım.

Merhaba hanımlar
Dün evi sil süpür yaptım. Salonla yatak odası kaldı. Mutfağın camını silmiştim ama yağmur yağdı. Diğer camları silmeyeceğim. Yağmur işi bitsin. Bakarım hava durumuna.

Yazın çocuklarını kursa gönderen var mı?

Kuran kursunda görev yapmış arkadaşımla evde çalışma yapmaya karar verdik. Cami ya da başka kurumların kursları çok da Verimli gelmedi bana. İş başa düştü diyelim. Onun çocuklarıyla benimkiler de iyi anlaşıyor. 2 gündür başladık bakalım. İnşallah manevi eğitimlerini de doğru bir şekilde alırlar.

Evde kabak vardı bol bol. Kabaklı pide içi hazırladım ve fırına gönderdim. Böylece hem evdeki kabaklar değerlendi, hem çocukların yiyeceği forma sokuldu, hem de benim işim kolaylaştı. Ayran, ... yaz menüsü.☺

Arkadaş çocukları basketbol kursuna bırakmak için çıktı. Ben de evi toparlarım, dinlenirim biraz. Onlar elifbe ve sure öğrenirken ben de tekrar ediyorum. Yanlışlarım çıkıyor. Bu yaz İnşallah ben de doğru bir şekilde eksiklerimi tamamlayabilirim.

Akşam günümüz var arkadaşlarla. Kahvaltı şeklinde değilde, pastanede oturma şeklinde yapıp bu yılı bitireceğiz İnşallah. Ayda bir bana da değişiklik oldu. Bir bahaneyle arkadaşları görmüş oldum. Yoksa bugün yarın derken aylar geçmiş oluyor.
Aklıma Teoman ın şarkısı geldi.
Nasıl oluyor, vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor

Bu üç gün müzik dinletileri var Kültür Sitesinde. Keman, piyano, bağlama, gitar vs Arkadaşlarımın çocukları çalıyor enstrüman. Kızım gitmek istiyor. Onu göndereyim. Ben de üç gün olmasa da özellikle birine gitmek istiyorum.
Oğluma odaklanması açısından müzik aleti çalmasını önerdi öğretmeni ama oğlum istemiyor.

Yüzme sezonunu tam anlamıyla açmadık. Bir kere oğlanlar denize girdi. Ufaklığın ayağına paslı çivi battı ve çıkmak zorunda kaldık. Aile hekimi de tetanoz aşısı yapılmış dedi.Rahatladım.

Mevsimler bence 1 ay geriden geliyor. Şu an Mayıs havası var. Değişik...

Selam kızlar
Bugün istediğim saatte uyandım
Kahvaltı eşliğinde dizimi izledim
Etrafı toparladım son camasir işlerini bitirdim
Bol bol dinlendim

Ütü yemek ve dışarı işlerim kaldı duş alıp çıkmayı planlıyorum.

Terziye kıyafetlerimi bıraktım 4 parça yarin alacağım 2 terzi vardı bildiğim kapatmışlar gez gez en sonunda eşime sordum tarif etti
Kasap market derken gelebildim eve.
Sonra yağmur başladı. Arabada bekledim.

Kendime kahve yapıp dinlenecegim
yemek yapacagim sonra ütüye başlarım kapanış.

Selam bende kızı sağlık ocağına götürdüm enfeksiyon varmış ilaç aldık dönüşte markete pazara uğradım

Yemekte bulgur pilavı,,tavuk,,,salata yapacağım
8 kg limon sıktım her sene eşime yapıyorum içine de sarımsak ezip 21 gün karanlıkta bekleyip her sabah yarım çaybardağı aç karnına içiyor

Büyük kız tekne turuna gidecekmiş 750 tl yemekli olursa 1000 yuh yani 3 sene önce 140 tl ye gitmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…