Geçmiş olsun canım. Burda çok fena yağmur vardı dün. İlçelerde sel olmuş. Bugün de yagmurluydu genel temizliği yaptım camlar yarına kaldıSlmlar
Pikniğimiz güzel geçti. Ama güne bademcik ağrısı ile uyandım aynı zamanda regl sancıları
Ben yokken eşim oğlanları traş ettirmiş yıkamış. İyi oldu o iş aradan çıktı. Çamaşır toplayıp katlamam lazım. Yemeğe pirinç pilavı ve yeşil fasülye yaptım yanına cacık.
Yarın da piknik var bakalım sağlık durumum nasıl olacak. Kızımın da bir gözü yaşarıyor göz nezlesi gibi.
Bugünlük böyle
Geçmiş olsun kuzumSelam bende kızı sağlık ocağına götürdüm enfeksiyon varmış ilaç aldık dönüşte markete pazara uğradım
Yemekte bulgur pilavı,,tavuk,,,salata yapacağım
8 kg limon sıktım her sene eşime yapıyorum içine de sarımsak ezip 21 gün karanlıkta bekleyip her sabah yarım çaybardağı aç karnına içiyor
Büyük kız tekne turuna gidecekmiş 750 tl yemekli olursa 1000 yuh yani 3 sene önce 140 tl ye gitmiştik
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Burda çok fena yağmur vardı dün. İlçelerde sel olmuş. Bugün de yagmurluydu genel temizliği yaptım camlar yarına kaldıbenim menü de de imambayıldı var kiymasiz yapılıyormuş ilk defa deniyorum bakalım
Yüzmeye yazdırdım. İki gün.Yazın çocuklarını kursa gönderen var mı?
Sağol canım aslında herşeye iyi geliyor kendi sigara kullandığı için balgam filan söküyor bende içiyorumGeçmiş olsun kuzumlimonlu suyu ne için iciyo faydası neymiş ki bağışıklık için mi sende iç
Geçmiş olsun canım havalar bayağı sıcakladı soğuk bileyle içtiysen olabilir dikkat edin kendinizeSlmlar
Pikniğimiz güzel geçti. Ama güne bademcik ağrısı ile uyandım aynı zamanda regl sancıları
Ben yokken eşim oğlanları traş ettirmiş yıkamış. İyi oldu o iş aradan çıktı. Çamaşır toplayıp katlamam lazım. Yemeğe pirinç pilavı ve yeşil fasülye yaptım yanına cacık.
Yarın da piknik var bakalım sağlık durumum nasıl olacak. Kızımın da bir gözü yaşarıyor göz nezlesi gibi.
Bugünlük böyle
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım havalar bayağı sıcakladı soğuk bileyle içtiysen olabilir dikkat edin kendinize
İstediğim saatte uyanamadım ben maalesef. Uykumun en derin yerinde “anneee sabah olduuu” diye uyandırıldım. Okula giderken bile bu kadar erken kalkmıyordun diye söylendimSelam kızlar
Bugün istediğim saatte uyandım
Kahvaltı eşliğinde dizimi izledim
Etrafı toparladım son camasir işlerini bitirdim
Bol bol dinlendim
Ütü yemek ve dışarı işlerim kaldı duş alıp çıkmayı planlıyorum.
İstediğim saatte uyanamadım ben maalesef. Uykumun en derin yerinde “anneee sabah olduuu” diye uyandırıldım. Okula giderken bile bu kadar erken kalkmıyordun diye söylendim
Dizim de yok artık, geçen hafta Bihter’i toprağa verdik
Avmde bir iade işim vardı onu hallettim
Sonra biraz parka gittik
Dün ayırdığım küçülenleri verdim 2 poşet evden çıkmış oldu.
Eline sağlıkGeçmiş olsun canım. Burda çok fena yağmur vardı dün. İlçelerde sel olmuş. Bugün de yagmurluydu genel temizliği yaptım camlar yarına kaldıbenim menü de de imambayıldı var kiymasiz yapılıyormuş ilk defa deniyorum bakalım
Geçmiş olsunSlmlar
Bugünlük böyle
Geçmiş olsunSelam bende kızı sağlık ocağına götürdüm enfeksiyon varmış ilaç aldık dönüşte markete pazara uğradım
Yemekte bulgur pilavı,,tavuk,,,salata yapacağım
8 kg limon sıktım her sene eşime yapıyorum içine de sarımsak ezip 21 gün karanlıkta bekleyip her sabah yarım çaybardağı aç karnına içiyor
Büyük kız tekne turuna gidecekmiş 750 tl yemekli olursa 1000 yuh yani 3 sene önce 140 tl ye gitmiştik
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Kursa biraz büyüdüğünde göndermeyi düşünüyorum şuan küçük olduğu için sürekli geride kalmaktan şikayetçi birde büyüklerden bazıları çok hırçın olabiliyor. Kosarlarken dikkat etmiyorlar molalarda bu yüzden birkaç defa düştü ve tedirgin oluyor.Merhaba hanımlar
Dün evi sil süpür yaptım. Salonla yatak odası kaldı. Mutfağın camını silmiştim ama yağmur yağdı. Diğer camları silmeyeceğim. Yağmur işi bitsin. Bakarım hava durumuna.
Yazın çocuklarını kursa gönderen var mı?
Kuran kursunda görev yapmış arkadaşımla evde çalışma yapmaya karar verdik. Cami ya da başka kurumların kursları çok da Verimli gelmedi bana. İş başa düştü diyelim.Onun çocuklarıyla benimkiler de iyi anlaşıyor. 2 gündür başladık bakalım. İnşallah manevi eğitimlerini de doğru bir şekilde alırlar.
Evde kabak vardı bol bol. Kabaklı pide içi hazırladım ve fırına gönderdim. Böylece hem evdeki kabaklar değerlendi, hem çocukların yiyeceği forma sokuldu, hem de benim işim kolaylaştı. Ayran, ... yaz menüsü.☺
Arkadaş çocukları basketbol kursuna bırakmak için çıktı. Ben de evi toparlarım, dinlenirim biraz. Onlar elifbe ve sure öğrenirken ben de tekrar ediyorum. Yanlışlarım çıkıyor. Bu yaz İnşallah ben de doğru bir şekilde eksiklerimi tamamlayabilirim.
Akşam günümüz var arkadaşlarla. Kahvaltı şeklinde değilde, pastanede oturma şeklinde yapıp bu yılı bitireceğiz İnşallah. Ayda bir bana da değişiklik oldu. Bir bahaneyle arkadaşları görmüş oldum. Yoksa bugün yarın derken aylar geçmiş oluyor.
Aklıma Teoman ın şarkısı geldi.
Nasıl oluyor, vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor
Bu üç gün müzik dinletileri var Kültür Sitesinde. Keman, piyano, bağlama, gitar vs Arkadaşlarımın çocukları çalıyor enstrüman. Kızım gitmek istiyor. Onu göndereyim. Ben de üç gün olmasa da özellikle birine gitmek istiyorum.
Oğluma odaklanması açısından müzik aleti çalmasını önerdi öğretmeni ama oğlum istemiyor.
Yüzme sezonunu tam anlamıyla açmadık. Bir kere oğlanlar denize girdi. Ufaklığın ayağına paslı çivi battı ve çıkmak zorunda kaldık. Aile hekimi de tetanoz aşısı yapılmış dedi.Rahatladım.
Mevsimler bence 1 ay geriden geliyor. Şu an Mayıs havası var. Değişik...
Geçmiş olsun canımSelamssssassdün eşim süpriz yapmış geldi
Küçüğüm çok sevindi
Sabah kahvaltı yaptık ortalık topladım
Ocağa yeşil fasulye attım pişiyor yanına pirinç pilavı cacık yapacağım
Bende enfeksiyon. Olmuşum ya muhtemelen geçen gün yıkadığımız halıdan ayağımız suya değince ben hemen hasta oluyorum
Antibiyotik başladı doktor
Mücveri seviyorum ama pişerken etrafa çok sıçradı.Yüzmeye yazdırdım. İki gün.
Belediyenin günü birlik kamplarına göndercem haftada bir kez.
Bir de futbol.
Yeter bence.
Başka kurslara yaşı tutmadı ne yazıkki. Geçen sene de tutmuyordu. Seneye de tutmaz.
Evde bilgisayardan kafasını kaldırmak istemiyor en iyisi bunlar yani.
Kabaklı pide nasıl oldu?.Nasıl yapılıyor?
Hayal edemedim.
Mücver canım çekiyor benimde bayadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?