Yaaa ne güzelSelam kızlar biz dün istanbula geldik
Selam wendy eline sağlıkGünaydın mutlu haftalar hanımlar
geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin de.
tüm ev elden geçti şu bayram döneminde, kaygılanıyordum ama hiçte bişi yokmuş yeter ki vakit olsun valla.
cam bile sildim hatta
Kolay gelsinSelam arkadaşlar.
Hepinizin iyi olmasını umuyorum.
Ben iyiyim.
Kızımı tatil dönemi sebebiyle Babaanneyle yazlığa bıraktık.
Biz çalışmaya devam :)
Bayram tatili sebebiyle biraz oradan oraya savrulduk.
bayramda anneme gittik. dedemin vefatının 7. günü sebebiyle bazı hazırlıklar ve koşturmacalar oldu. onları hallettik.
Cuma günü kızı götürdük. yazlığa yerleşme telaşı, deniz, yemek vs derken gün bitti.
ctesi dönüşe geçtik. ctesi akşamı düğüne davetliydik. ona uğradık. Deniz kenarına yakın bir köydü. o akşam orada arabada kaldık.
Pazar sabahı eve döndük ama dinlenememişim. uyudum bayağı.
kalkınca çamaşır işine giriştim.
makine yıkadı kurutttu ben katladım yerleştirdim.
etrafı topladım, robota süpürttüm.
akşam da arkadaşlar dışarı çaya, kahveye çağırdı onlara katıldım.
bugün iş başladım. yıllık izin sebebiyle yalnızım bu hafta. kolay ve sorunsuz geçmesini umuyorum.
herkese iyi haftalar
hayırlı olsun canım, hediyeni de kahve seviyorsa eminim bayılacaktır.Slmlar herkese
Memleketteyiz bir haftadır. Sevdiklerimizle zaman geçiriyoruz iyi geliyor. Bugün kuzenimin yazlığına kahvaltıya gittik. Hediye sormuştum hatırlarsanız. Filtre kahve makinesi aldım umarım severbana gelse ben çok mutlu olurdum çocukları denize götürüyoruz bol bol. Yüzmek bana da iyi geliyor. Arabayı satmaya karar verdik bu arada. Bir yatırım işi düşünüyoruz bakalım kısmet olursa. Çocuklar için biraz daha kemer sıkma politikasına devam, hayırlısı olsun. Şimdilik benden böyle
evdeyken benim de öyle oluyor, hatta diyorum işte olsam yarım gün çalışmıştım şimdi mis gibiSelamlar
Bizimde uyan kahvaltı yap çay molası derken öğleni buluyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun mikan risk almadan ilerleme olmazSlmlar herkese
Memleketteyiz bir haftadır. Sevdiklerimizle zaman geçiriyoruz iyi geliyor. Bugün kuzenimin yazlığına kahvaltıya gittik. Hediye sormuştum hatırlarsanız. Filtre kahve makinesi aldım umarım severbana gelse ben çok mutlu olurdum çocukları denize götürüyoruz bol bol. Yüzmek bana da iyi geliyor. Arabayı satmaya karar verdik bu arada. Bir yatırım işi düşünüyoruz bakalım kısmet olursa. Çocuklar için biraz daha kemer sıkma politikasına devam, hayırlısı olsun. Şimdilik benden böyle
Sen o tempoya alıştığın için olabilirevdeyken benim de öyle oluyor, hatta diyorum işte olsam yarım gün çalışmıştım şimdi mis gibi
Teşekkür ederimhayırlı olsun canım, hediyeni de kahve seviyorsa eminim bayılacaktır.
aynen öyle, hayırlısı bakalım. Çocuklar büyüyünce bi şeyler yapmak zor olur şimdi yaptık yaptık diye düşündükHakkınızda hayırlısı olsun mikan risk almadan ilerleme olmaz
Ohhhh iyi eğlenceler canımSlmlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?