Akşam yemeğine eristeli mercimek sarma ve salata yapıyorum başladım
Sebze alışverişini eşime devrettim gelince onları yerlestiririm.
Kolay gelsin canım afiyet olsun bayıldım evin son haline çok güzel ferah. Mutfak tablolarina her detayına bayıldım inşallah benim de her detayını istediğim gibi yapabilme fırsatım ve imkanim olur

Kolay gelsin canım afiyet olsun bayıldım evin son haline çok güzel ferah. Mutfak tablolarina her detayına bayıldım inşallah benim de her detayını istediğim gibi yapabilme fırsatım ve imkanim olur
Sağol canim inşaallah daha güzelleri bile olur
Ben olmayan Evimin projelerini bile çiziyorum enerjiyi yollayayım da gerisi nasip

Selamlar
Dün akşam sular gitti baya zorluk yaşadık
Akşam da gideceğimiz birkaç tane düğün var onlara katılacağız yarında var.
Arkadaşlarımız da gelecek tam net plan yapılmadı.

Selam hanımlar
Bizim de yarın sabah yolculuk var. Eşimin memleketine gideceğiz 1 haftalığına. Valiz hazırlayacağım..

İyi yolculuklar

Günaydııın yarın misafirlerim geliyo memleketten birlikte bi kaç gün kampa gidicez bugün çok isim var alışveriş ve temizlik yapmam lazım yarında eşyaları hazırlarım kamp için
İyi tatiller kızlar
Bizde bayramın 3. Günü istanbula gideceğiz

Selam kızlar
wendy canım çok çok teşekkür ederim verdiğin fondöten ismi için true match gerçekten süper sabah geldi makyaj bazı uygulamadan sürdüm o hali bile süperdi
En kısa zamanda pudra da alacağım inşallah ya da pudra önerin varsa alabilirim

Yıllardır aradığım fondöteni buldum

Selam kızlar bildirim görünce geldim
Hafta sonumuz yoğun ama eğlenceli geçti
Şimdi de bayram telaşı var
Uyku düzenimiz bozuldu ama gece kalkıp kahve yapıyoruz değişiklik iyidir
Bayramdan sonra güzel bir planlama yapacağım.

En güzeli bende fazlalıkları birilerine veriyorum genelde.

Selamlar
Yoğunluk tam bitmese de günlük rutinlerime dönmeye çalışıyorum. İhmal etmedim ama detaylarla da uğraşamadım
Bugün evdeyim
Akşam düğüne katılacağım
Pazar plan yapmadık
Pazartesi Eylülün diş randevusu var.
Ayakkabısını iade edeceğiz.
Salı günü normale dönmeye başlarız.
Biraz sakinlik gerek birde kahve iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…