geçmiş olsun mikan, bende geçen kafamı pencereye çarptım eğilmişim camı düşünmemiştim hiç kafamı kaldırmamla dünyam yerle bir oldu :)

memlekete bayramda gidecek misin? denk gelmiş kuzuş 1 yaş oldu mu yaa.

Dinlen artık mikan
Bahcede olmasi iyi olmus
Minik kız ne ara büyüdü maşallah

Aynısını mutfak dolabı kapağıyla yaşadım işte valla kapağı bakıp içimden de geçirmiştim düşündüğüm başıma geldi

Bayramın 2. Ya da 3. Günü gitmeyi düşünüyorum inşallah.
7 Temmuzda doğumgünü ne çabuk geçti dimi daha dün hamileliği kabullenmeye çalışıyordum

Ya Mikan çok tatlısın

Ayy geçmiş olsun canım çok acır o

aynı şeyleri düşünüyorum bazen mikan, sen bensin :) şimdiden iyi ki doğmuş prenses, iyi ki sürpriz yapmışlar bize.

Selam kızlar
Evimi bol bol paylaşıyorum zaten ama ilk sayfaya son halini yükledim
Çünkü bu konuyu açtığımdan beri çok emek verdim hem sade olsun hemde zevkime göre olsun istedim. Tabi bütçemiz, bulduğumuz malzemeler, ustalarla yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık.
Bu son hali olmayacak ama geldiğimiz nokta budur

Muhteşem hep diyorum yine diyeceğim çok ferah, huzurlu, pozitif duruyor bayıldım

Mia 6 yıl olmuş senin minimalizm serüveni.
İlk hali duruyor mu başlamadan önce evin nasıldı kalabalık mıydı?
Bir nevi Eylül doğduktan sonra filan başladın sanırım.
Bi de ne sorcam. Mutfağında üst dolap yok ya. Tabak çanağın sınırlı mı 12 li ya da 18 li aynı desem düz yemek tabakların mı var?

İlk halini paylaştığım zamanlar oldu bulursam yukleyeyim ama standart eski bir bina halindeydi mutfak çok eskiydi wc banyo da öyle
Yatak odası tam takım halindeydi dolu doluydu
Beyaz koltuklar suanki kosenin olduğu odadaydi ve o büyük oda boştu depo gibiydi
Yorgan dolabi olan yerde şimdi kıyafet dolabimiz var.
Eylül doğunca yanımızda uyudu bir süre 1 yaşında oda yaptık

Bir takım tabakta burda duruyor raftakiler günlük kullanıyorum bunlarıda canım ne zaman isterse toplam da 12 kişilik yeterli oluyor masaya 6 kişi oturabiliyor mutfağa da hazırlıyorum çok kalabalık olursak o şekilde yetiyor

Eklentiler

• 20230623_163415.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 71
Evini sevdiğin o kadar belli ki keyifle otur hep.
Bu tabaklar keramika tarzı kalın tabaklardan mı? Çatlama darbe alınca atma durumu oluyor mu?
Makine dolacak kadar varsa yeter aslında tabak doğru söylüyorsun.

Evini sevdiğin o kadar belli ki keyifle otur hep.
Bu tabaklar keramika tarzı kalın tabaklardan mı? Çatlama darbe alınca atma durumu oluyor mu?
Makine dolacak kadar varsa yeter aslında tabak doğru söylüyorsun.
Sağol canim

Raftakiler refikanın tabakları el yapımı hiç bozulma olmadı kalın bir yapısı var ama hoş duruyor.
Dolaptakiler de Kütahya porselen pearl serisi daha orta ince bir yapıda daha kaliteli karemika gibi değiller
Ama kenar hatları yüksek olduğundan makineye dizmek sıkıntı oluyor bir şekilde yerleştiriyorum
Çok ince tabak sevmiyorum öncekiler öyleydi kare oldukları için kenarları kırıldı

Yuvarlak tok görüntü en sevdiğim

Akşam yemeğine eristeli mercimek sarma ve salata yapıyorum başladım
Sebze alışverişini eşime devrettim gelince onları yerlestiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…