Yaz geldi topikteki aktiviteler çok iyi süpersiniz kızlarGünaydınlar
Kahvaltı yaptık. Evi süpürdüm. Kahve içtik yengemlerle. Şimdi oğlanla resim etkinlik vs yapıyoruz
İyi tatiller bellezaGünaydın.. sabah 5.40 da uyanıp bir süre uyuyamadım. Kalkıp evi toparladım, havalandırdım. Banyoyu sildim, balkonu sildim. Bornozları yıkadım. Yeni bir kitaba başladım. Ve sonra tekrar uyudum :)
Biz şimdi uyandık benim kızda yatakta boyama yapıyorGünaydınlar
Kahvaltı yaptık. Evi süpürdüm. Kahve içtik yengemlerle. Şimdi oğlanla resim etkinlik vs yapıyoruz
Teşekkürlerİyi tatiller belleza
Bizim kaçta uyandığımızı söylemiyim en iyisiBiz şimdi uyandık benim kızda yatakta boyama yapıyor
Benim de gözüm aradı sabah seniBizim kaçta uyandığımızı söylemiyim en iyisi
Yalan olmasın saat 7 buçukta çocukları verip 9 a kadar uyudumBenim de gözüm aradı sabah seni
mikan da erken kalkar aslında ama şimdi annesinin yanında bebeleri verip uyuyor herhalde diyecektim. Meğer evler süpürülmüş kahveler içilmiş
Bizimde kaçta uyuduğumuzuBizim kaçta uyandığımızı söylemiyim en iyisi
Canım sen eve dönmedin değil mi evde misin nerdesinGünaydınlar
Annesinin evindeCanım sen eve dönmedin değil mi evde misin nerdesin
Yok canım memleketteyimCanım sen eve dönmedin değil mi evde misin nerdesin
Camlar balkonlar her yer açık canım o yüzden evde iki karış toz oluyo öğlene kadar sabah siliyorum öğlen yine toz klima lazım klimaaa
Bende 2 kilo almışım2 kilo almışım. Millet yazın zayıflar bende tam tersi olmuş
Ben de aldığımA eminim ama tartılmadım2 kilo almışım. Millet yazın zayıflar bende tam tersi olmuş
Kuzey tarafinda cam yok canımİşte sıcak hava eve geliyor o yüzden sıcak olur
Kuzey tarafinda camlar varsa aç sadece öğlen sıcağı geçince diğer camları aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?