Adana’ya dönünce atla gelAma gerçekten sana gelmek istiyorum
Bu sene zor gider gitmez büyüğün ingilizce küçüğünde jimnastik kursu başlayacakAdana’ya dönünce atla gel
Benim yaşadığım yerde seralardaki sebzeleri söktüler çoktan. Yazın serada ürün olmaz, muz hariç. Dış bahçeye kendilerine göre ekim dikim yapıyorlar. Bundan dolayı pazarlarda sebze azalmış olabilir.Kızlar pazarda ürün yok şaka gibi.
Sebebi ne ola ki.
Bayram arası vs tamam da.
Esnaf bile yoktu yarısı tezgah bile açamamış.
Yazın sebze meyveyi en tanesinden yememiz gerekir. Alacak ürün yoktu . Baygın baygın.
Fiyatları zaten malum. Mantar 70,patates 3 kilo 70,bamya 50,pembe domates 50-30 arası.
Tırı vırı market pazar 1000 tuttu elle tutulur bir şey yok bence.
Yani kışın zaten tadı tuzu yok.Benim yaşadığım
Benim yaşadığım yerde seralardaki sebzeleri söktüler çoktan. Yazın serada ürün olmaz, muz hariç. Dış bahçeye kendilerine göre ekim dikim yapıyorlar. Bundan dolayı pazarlarda sebze azalmış olabilir.
Başka bölgelerden, açıktan ürünler gelir sanırım.
Hem taze sebze meyve bulamamak, bulduğunu da pahalı almak can sıkıcı.
Çok şey düşündüm deYani kışın zaten tadı tuzu yok.
Yazın en lezzetli en kokulu zamanları.
Toprak var, çiftçi var ama sebze meyve yok.
Aynen artık herkes her şeyi biliyor.Çok şey düşündüm de
Hiçbir şey yazasım gelmedi
Bilenler biliyor zaten.
Sen ben de olsak, biz de ekip dikmezdik bu şartlarda emin ol.
Kendi adıma söyleyeyim, bizim avokado, mayer limon, zeytinyağımız vs vs var elhamdülillah. Geçen yıl kesmeyi düşündüğümüz ağaçlarımız oldu. Ekonomik değil. Astarı yüzünden pahalı. Üretici olarak sıkıntılı durumlar çok. Düzelme yok. E niye uğraşayım o zaman?!Çok şey söyleyebilirim ama anlayan için bu kadar yeterli sanırım. Bunun sıkıntısını da hepimiz bir şekilde çekiyoruz malesef.
Umarım iyileşir durumlar diyeyim yine de ümitvar olayım.
Aynen canımAynen artık herkes her şeyi biliyor.
Anlatmaya da insan üşeniyor.
Hakkımızda hayırlısı.
Kızın ne yaptı tercihleri bitirdiniz mi?
Abimler kayseri yazdı.
Tercihler ne zaman bitiyor?Aynen canım
Kim ne anlayıp düşünürse artık...he he, en çok sen haklısın diyip geçiyorum
Eveeettt, geldik dananın kuyruğu meselesi tercihlere. Öğrenci koçu olup LGS tercihlerinde yardımcı olmaya karar vereceğim neredeyseOnu ara, okulla konuş, mezunla konuş, okuyanla konuş...derken ... uçağa atlayıp gidip kendimiz görelim İstanbul' daki okulları kafasına girdik. İnşallah Perşembe İstanbul a gideceğiz kızımla. Bir bakalım şartlara. Hayırlısı. Öncelik o kent şu anda. Deli miyiz neyiz
Aynen canım
Kim ne anlayıp düşünürse artık...he he, en çok sen haklısın diyip geçiyorum
Eveeettt, geldik dananın kuyruğu meselesi tercihlere. Öğrenci koçu olup LGS tercihlerinde yardımcı olmaya karar vereceğim neredeyseOnu ara, okulla konuş, mezunla konuş, okuyanla konuş...derken ... uçağa atlayıp gidip kendimiz görelim İstanbul' daki okulları kafasına girdik. İnşallah Perşembe İstanbul a gideceğiz kızımla. Bir bakalım şartlara. Hayırlısı. Öncelik o kent şu anda. Deli miyiz neyiz
Tercihler ne zaman bitiyor?
Çok düşününce de çok yoruluyor insan
En iyisini yapıyorsun yine de.
Bu fırsat bir kere geçer eline.
Bizimkiler biraz puanı boşa harcadı gibi geliyor bana. En azından Ankara'yı deneselerdi mesela.
Amin Mia.Haklarında hayırlısı olsun.
Telaşlı heyecanlı zamanlar
Bugün markete gittim yarısı boş ne yaşıyoruz anlamıyorumÇok şey düşündüm de
Hiçbir şey yazasım gelmedi
Bilenler biliyor zaten.
Sen ben de olsak, biz de ekip dikmezdik bu şartlarda emin ol.
Kendi adıma söyleyeyim, bizim avokado, mayer limon, zeytinyağımız vs vs var elhamdülillah. Geçen yıl kesmeyi düşündüğümüz ağaçlarımız oldu. Ekonomik değil. Astarı yüzünden pahalı. Üretici olarak sıkıntılı durumlar çok. Düzelme yok. E niye uğraşayım o zaman?!Çok şey söyleyebilirim ama anlayan için bu kadar yeterli sanırım. Bunun sıkıntısını da hepimiz bir şekilde çekiyoruz malesef.
Umarım iyileşir durumlar diyeyim yine de ümitvar olayım.
Aynen okul seçimi önemli sayılı okul var zaten iyi denilenAmin Mia.
Çok söyledim İstanbul Ankara vs yazın diye ama tercih etmediler ne diyebilirim. Karı koca öğretmen sonuçta. İnşallah hayırlısı böyledir. Puanı iyi çünkü yazık olmasını da istemem üzülürüm.
İyi tatiller, Kuşadası’nı çok seviyorumSelam kızlar
Tatilimizi aldık. Nasipse cumartesi Kuşadası’na gidiyoruz. Biraz da alışveriş yaptık bugün. Her şey pahalı evet, almasan olmuyor, beklesen zamlanıyor çok değişik bir durumdayız.
Sağol canım, teşekkürlerİyi tatiller, Kuşadası’nı çok seviyorum
İyi tatillerSelam kızlar
Tatilimizi aldık. Nasipse cumartesi Kuşadası’na gidiyoruz. Biraz da alışveriş yaptık bugün. Her şey pahalı evet, almasan olmuyor, beklesen zamlanıyor çok değişik bir durumdayız.
Teşekkür ederimİyi tatiller
Teşekkür ederimİyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?