kilo verme topiğine girme hatasını ben de yaptım. takım kaptanı ve yardımcısı sürekli kilo alıyordu ama bize işkence yapıyorlardı. verdiğimiz kilolar onların aldığı kiloları kurtarmıyordu takım hep sonuncuydu. sinirimden kilo almaya başladım takımdan çıktım.

topic açmam için bilgi sahibi olmam gerekmez mii ben kendim yeni başlayacağım daha

Sen aç şekillenir zaten konu
hem bu sebepten araştırma vs yaparsın geliştirirsin kendini.
bak ben bu konuyu açtığımda sadece 100 kıyafet eledim diye başlatmıştım sonrası geldi :)

Bende yaşamıştım
düğün öncesi 2-3 kilo aldım
dedim ki dikkat edeyim
hem muhabbet olur hem kilo verilir gibisinden.
dalgamı geçiyosun demişlerdi :)

takım kaptanına saygılar :)

Sen aç şekillenir zaten konu
hem bu sebepten araştırma vs yaparsın geliştirirsin kendini.
bak ben bu konuyu açtığımda sadece 100 kıyafet eledim diye başlatmıştım sonrası geldi :)
cesaretimi toplamam lazım

Mesela balıkesir civarlarında varmı önerilecek yerler eşim ayvalık gidelim diyor ama bilemedim...otel benim için önemli küçük çocuk olduğu icin temiz olması yemekleri falan çok onemli

arkadaşım on yıldır zeytinci olivera otelde çalışıyor.
çok över,davet eder. bir nasip olmadı.

az insan çok huzur gerçekten
ben çevremdeki herkese birkaç defa şans veririm baktım kullanılıyorum araya mesafe koyarım.
şuana kadar da pişman olmadım .
aile, eş 3-5 dost yeterli bana
birde burası :)

ay aynı ben ya.. çok çok iyi niyetliyim, kullanıldığımı anlayınca topuk:)

çok teşekkürler güzel bir bilgi olmuş. çamaşır makinası kazanı diyosunuz sanırım.

altın biriktiriyoruz bugün ne aldın bugün ne almadın gibi ekonomi bölümünde başlıklar var canım bizler aynı zamanda da oralardayız gel sende :)
kızlar ya link paylaşın ya yeni konu açın.

Hayırdır Mia- dün akşam evde kutlama davet falan mı vardı?
Dün anneme ziyarete gittim.
aslında ev toplamam gerekti
gelince çamaşır serdim
katlamam gereken 4-5 mak çamaşır küçük dağcık oldu.
sonra eşim acıkmış diyorum dışarıda ye yada kendi başının çaresine bak yok
mutfakta dağıldı böylece
oyuncaklar evde bağımsızlığını ilan etti
daha sayamadığım 1 ton ayrıntı.

eşime dedim evi temizleyelim tamam dedi ama hiç sanmıyorum.

bence ufak ufak yap bugün sadece mutfağa gir 2 günlük yemek yap ve başka hiç bi şey yapma
yarın olsun yarında sadece çamaşırlarla ilgilen ve bırak
öteki gün yemek ve oyuncaklar diye gitsen kendini de yormamış olursun hem
ben işleri bi anda yapmayı sevmiyorum çünkü yorulunca niyeyse sinirleniyorum bilmiyorum sizlerde de öyle mi
her gün ufacık bi şey yaparım o da gözüme çok batmaz

bende parça parça yapıyordum eşim hep yapmadığım tarafı görüyordu insanın sinirleri bozuluyor. şimdi doğuma kadar annemdeyim ohhh miss

bende parça parça yapıyordum eşim hep yapmadığım tarafı görüyordu insanın sinirleri bozuluyor. şimdi doğuma kadar annemdeyim ohhh miss
yapmadığı yerler eşinin gözüne batıyorsa kendi yapıversin bi zahmet. ay bu erkeklere de yaranılmıyor. çok şükür eşimin öyle bi takıntısı yok.
hem parça parça hem bi iş yapmış oluyorum kafam rahatlıyor hem de çok yorulmadan kendime de vakit ayırabiliyorum.

hakkını yemeyeyim evde çok iş yapar eşim. ben sabah 7 de çıkıyorum akşam 7 de geliyorum yoruluyorum onun kendi işi bazı günler gitmiyor bile onun için benim yorgunluğumu anlamıyor.

hakkını yemeyeyim evde çok iş yapar eşim. ben sabah 7 de çıkıyorum akşam 7 de geliyorum yoruluyorum onun kendi işi bazı günler gitmiyor bile onun için benim yorgunluğumu anlamıyor.
o zaman ev toplama işi tamamen onda olmalı çok mu gaddarım ne

o zaman ev toplama işi tamamen onda olmalı çok mu gaddarım ne
bende öyle düşünüyorum :) düşünmekle kalmayıp uyguluyorum.
garip bir durum var evde iş yapmayınca evi benimseyemiyorum doğumdan sonra benim işime yakın yere taşınma planımız var yolda geçen 2.5 saatim bana kalacak o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…