çok pahalı diyorlar:)
Bugün itibariyle 37+0 oldum ve izne ayrıldım. Kızım doğana kadar ki süre içerisinde kitap okuyup evi gözden geçirmek niyetindeyim bakalım. Bir de minimalizm ile ilgili bazı kitaplar sipariş ettim. İzin dönemi onları okuyacağım.
Slm kızlar tatil icin otel bakiyorum memnun kaldığınız yerler varmı akdeniz tarafı düşünmüyoruz araçla gideceğiz çok uzak olur orası...onun dışındaki tüm tavsiyeleri sabırsızlıkla bekliyorum
Mesela balıkesir civarlarında varmı önerilecek yerler eşim ayvalık gidelim diyor ama bilemedim...otel benim için önemli küçük çocuk olduğu icin temiz olması yemekleri falan çok onemliCanım bölge söyle.
ne bileyim bodrum de mesela . benim arkadaşlarım yıllardır bodrumda bi yere gidiyorlar. ben şahsen bi gittiğim yere iki kere gitmem onlar çok defa gittiler. orayı önerebilirim. adı serdar otel miş:)
Ayyy evet bende oralardan merak ediyorum ören e gitmiştim ama denizi baya soğuktu ve esintiliydi birdaha oraya gitmek istemiyorum akçay bende takipteyimkızlar altınoluk akçay civarı tavsiye edebileceğiniz yerler var mı
Ben de yeni yeni minimal hayata geçmeye çalışıyorum. Elime geçen gereksiz şeyleri atıyorum. Az eşya, az insan ne kadar huzur verici bişey :) Ve tabi bol kitap
Mesela balıkesir civarlarında varmı önerilecek yerler eşim ayvalık gidelim diyor ama bilemedim...otel benim için önemli küçük çocuk olduğu icin temiz olması yemekleri falan çok onemli
Ben de hiç tahammül edemiyorum kullanılma meselesine. Hemen yol veririm hiç acımamaz insan çok huzur gerçekten
ben çevremdeki herkese birkaç defa şans veririm baktım kullanılıyorum araya mesafe koyarım.
şuana kadar da pişman olmadım .
aile, eş 3-5 dost yeterli bana
birde burası :)
Şimdi internette gördüm bu sorunun cevabını. Ben de geriye dönük bu mesajı buldum ve alıntılayım faydalı olur diye düşündüm.kıyafette sadelişiyoruz benim bir sorunum var tshirtlerimde 1 sezon bitmeden küçük küçük delikler oluşuyor. siz nerden alıyorsunuz tshirtlerinizi. ben h&m ve batikten almıştım geçen yıl bu yıla sağlam tshirt kalmadı. biraz evladiyelik tshirtler almak istiyorum öneriniz var mı nereden alayım
Bu sene ıyimis ama geçen sene baya sorunluymus denizi...Bi tanıdığımız vardı hiç gelmeyin dedi geçen sene icinEşim erdek sahilini çok met eder ama ben gitmedim oralara.
çooook teşekkür ederim eve gidince hemen deneyeceğim bakalım bizim kazan nasılmışŞimdi internette gördüm bu sorunun cevabını. Ben de geriye dönük bu mesajı buldum ve alıntılayım faydalı olur diye düşündüm.
İnstagramda fatihbank diye bir adam var beyaz eşyalarla ilgili sayfası. Orada demişki elinize bir pamuk alın ve kazanın içinde gezdirin. Pamuk bir yere takılıyor ve oradaki çıkıntı kıyafetleri kesiyor. Bu yaz aynı şekilde benim 4 tişörtüm ve oğlumunda bir tane bu şekilde deforme oldu.
Bazı tamircilerde inçe kadın çorabını elime geçirip kazanın içinde gezdiriyorlarmış, çorabın takıldığı yer, kıyafetleri yırtan çıkıntı.
Heyecanla tam yorumları okumadan yazmaya başladım, sanırım o bölüm zımpara yapılınca geçiyormuş
Ben de hiç tahammül edemiyorum kullanılma meselesine. Hemen yol veririm hiç acımamVe ben de hiç pişman değilim. Bir de emanet verdiğim esyama karşı hassas davranmayan insanları hayatımdan kolay çıkarırım :))
SELam kızlar
Paslanmış bir rende ve bıçak çöpe
Plastik çırpıcı ve cam kavanoz geri dönüşüme gitti
hımm mantıklı aslında denemek lazım.Şimdi internette gördüm bu sorunun cevabını. Ben de geriye dönük bu mesajı buldum ve alıntılayım faydalı olur diye düşündüm.
İnstagramda fatihbank diye bir adam var beyaz eşyalarla ilgili sayfası. Orada demişki elinize bir pamuk alın ve kazanın içinde gezdirin. Pamuk bir yere takılıyor ve oradaki çıkıntı kıyafetleri kesiyor. Bu yaz aynı şekilde benim 4 tişörtüm ve oğlumunda bir tane bu şekilde deforme oldu.
Bazı tamircilerde inçe kadın çorabını elime geçirip kazanın içinde gezdiriyorlarmış, çorabın takıldığı yer, kıyafetleri yırtan çıkıntı.
Heyecanla tam yorumları okumadan yazmaya başladım, sanırım o bölüm zımpara yapılınca geçiyormuş
Bu sene ıyimis ama geçen sene baya sorunluymus denizi...Bi tanıdığımız vardı hiç gelmeyin dedi geçen sene icin
Günaydın herkese
Bugün evdeyim ve temizlik yapacağım üşenmezsem
Dun mutfak temuzliginde eskiyen bi tepsi ve catlsmis servis tabağı attim fazlaliklardan kurtulmak büyük rahatlik
günaydınlar herkese
sabah işe gelirken eskiyen bi yüzüğümü farkettim kararmış kötü olmuş zaten ucuza almıştım ve kaç sene oldu 8-9 olmuştur hopp çöpe gitti
sanırım her gün bir parça bile olsa çıkartmak sanki daha mantıklı çünkü hem psikolojik kendim mutlu oluyorum hem de her gün evden illa bi şey çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?