Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin elecda
2 çocuklu deneyimlerini merakla bekliyorum :)

geçen sene Kuşadası Palmin Otel'e gitmiştik. herşey dahil. çok memnun kaldık
tavsiye edebilirim.

Mesela balıkesir civarlarında varmı önerilecek yerler eşim ayvalık gidelim diyor ama bilemedim...otel benim için önemli küçük çocuk olduğu icin temiz olması yemekleri falan çok onemli

kızlar altınoluk akçay civarı tavsiye edebileceğiniz yerler var mı
Ayyy evet bende oralardan merak ediyorum ören e gitmiştim ama denizi baya soğuktu ve esintiliydi birdaha oraya gitmek istemiyorum akçay bende takipteyim

Ben de yeni yeni minimal hayata geçmeye çalışıyorum. Elime geçen gereksiz şeyleri atıyorum. Az eşya, az insan ne kadar huzur verici bişey :) Ve tabi bol kitap

az insan çok huzur gerçekten
ben çevremdeki herkese birkaç defa şans veririm baktım kullanılıyorum araya mesafe koyarım.
şuana kadar da pişman olmadım .
aile, eş 3-5 dost yeterli bana
birde burası :)

az insan çok huzur gerçekten
ben çevremdeki herkese birkaç defa şans veririm baktım kullanılıyorum araya mesafe koyarım.
şuana kadar da pişman olmadım .
aile, eş 3-5 dost yeterli bana
birde burası :)
Ben de hiç tahammül edemiyorum kullanılma meselesine. Hemen yol veririm hiç acımam Ve ben de hiç pişman değilim. Bir de emanet verdiğim esyama karşı hassas davranmayan insanları hayatımdan kolay çıkarırım :))

SELam kızlar

Paslanmış bir rende ve bıçak çöpe
Plastik çırpıcı ve cam kavanoz geri dönüşüme gitti

Şimdi internette gördüm bu sorunun cevabını. Ben de geriye dönük bu mesajı buldum ve alıntılayım faydalı olur diye düşündüm.

İnstagramda fatihbank diye bir adam var beyaz eşyalarla ilgili sayfası. Orada demişki elinize bir pamuk alın ve kazanın içinde gezdirin. Pamuk bir yere takılıyor ve oradaki çıkıntı kıyafetleri kesiyor. Bu yaz aynı şekilde benim 4 tişörtüm ve oğlumunda bir tane bu şekilde deforme oldu.
Bazı tamircilerde inçe kadın çorabını elime geçirip kazanın içinde gezdiriyorlarmış, çorabın takıldığı yer, kıyafetleri yırtan çıkıntı.
Heyecanla tam yorumları okumadan yazmaya başladım, sanırım o bölüm zımpara yapılınca geçiyormuş

çooook teşekkür ederim eve gidince hemen deneyeceğim bakalım bizim kazan nasılmış

günaydınlar herkese
sabah işe gelirken eskiyen bi yüzüğümü farkettim kararmış kötü olmuş zaten ucuza almıştım ve kaç sene oldu 8-9 olmuştur hopp çöpe gitti
sanırım her gün bir parça bile olsa çıkartmak sanki daha mantıklı çünkü hem psikolojik kendim mutlu oluyorum hem de her gün evden illa bi şey çıkıyor.

Kalmadı artık azalta çoğalta bu günlere geldik :)

SELam kızlar

Paslanmış bir rende ve bıçak çöpe
Plastik çırpıcı ve cam kavanoz geri dönüşüme gitti

Ohh ne güzel en sevdiğim cümleler bunlar :)

hımm mantıklı aslında denemek lazım.

Bu sene ıyimis ama geçen sene baya sorunluymus denizi...Bi tanıdığımız vardı hiç gelmeyin dedi geçen sene icin

Tabi her zaman aynı kalmıyor güzel yerler
doğa dengesi değişiyor bakımsızlık vs
mavi bayraklı yerler tercihim .

Günaydın herkese

Bugün evdeyim ve temizlik yapacağım üşenmezsem

Bende evde olsam keşke
Önce keyif yapardım :)

Dun mutfak temuzliginde eskiyen bi tepsi ve catlsmis servis tabağı attim fazlaliklardan kurtulmak büyük rahatlik

Benimkilerde kırılsa atsam özellikle çay bardakları eskidi ama kırılmıyolar :)

Günaydın
düzenlerken mutlaka günlük çıkıyor birşeyler
bahar dönemlerinde evi komple incelerim
artık daha kısa sürüyor bahar temizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…