- 23 Ekim 2018
- 15.969
- 36.775
- 598
Eylül’de bambaşka insanlara dönüşeceğiz şimdi onu karıştırmaEylül de ben
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylül’de bambaşka insanlara dönüşeceğiz şimdi onu karıştırmaEylül de ben
![]()
Eylül’de bambaşka insanlara dönüşeceğiz şimdi onu karıştırma![]()
Doyduk zaten ne pasta ne tatlı ne meyve yiyemedikHepsinin tadına bakilsa doyulur zaten![]()
Hadi bakalım ben şimdlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum 1 eylülde küçük kızımın doğum günüÖyle öyle herkeşler çok kıskanacak![]()
Ben çocukken de çok istahliydim hatirliyorum hep benle dalga geçerlerdiEvet ya sürekli açım![]()
Geçmiş olsun hastalık dönemi ev zaten normalden çıkıyor önemli olan sağlık zamanla hersey olur.Hoş buldum teşekkür ederimMia-
Zor bir kış geçirdim, bütün kış maaile hastaydık. Bu aralar çok motiveyim, evdeki kalabalık canıma tak etti
![]()
Şaşırtın biziTamam tamam şok olacaklar
Ya ben hiç kilo alan biri değildim ve aşırı yemek yememe rağmen küçük kızdan sonra yediğim yarıyorBen çocukken de çok istahliydim hatirliyorum hep benle dalga geçerlerdi![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun hastalık dönemi ev zaten normalden çıkıyor önemli olan sağlık zamanla hersey olur.
Şimdi motivasyonla baya isler yapılır kolaylıklar diliyorum
Bizimle de paylaşırsanız süper olur yaptıklarınızı![]()
Bende aşırı kilolu olmadım hiç 60 kilo benim sınırım şuan sınırdayim vermem lazımYa ben hiç kilo alan biri değildim ve aşırı yemek yememe rağmen küçük kızdan sonra yediğim yarıyor![]()
Ben çocukken de çok istahliydim hatirliyorum hep benle dalga geçerlerdi![]()
Evet evde çok detay var ama zevkli o günler tadını çıkarınTeşekkür ederimBir kaç yere el attım, mutfak, ayakkabılar ve çantalar ama çok fazla elenecek eşya var hala. Çocukların giysilerini güncel tutuyorum, küçülüyorlar zaten ama kendiminkilere başlayamadım henüz. Minimal olmak çok zor, normal olsak o bile yetecek bana
İnşallah ben de fotoğraf atacak seviyeye gelebilirim bir gün
Kolaylıklar diliyorum herkese
![]()
Çok değil ya verirsinBende aşırı kilolu olmadım hiç 60 kilo benim sınırım şuan sınırdayim vermem lazım![]()
Biraz önceEvet evde çok detay var ama zevkli o günler tadını çıkarın
Fotograf şimdiden çekin önceki ve sonraki haline sizde inanamazsınız![]()