Sağol canim
Öyle gunluk ayakkabı iyi oluyor benimde var yaz bitsin elerim artık
Başka bir ayakkabım var onu gunluk kullanmaya başlarım.
Elinize sağlık boya bitmis ev daha çabuk toparlanır
Yaa en büyük salaklığı ayağıma kadar gelen arabayı boş yollamak oldu. İki üç hatta belki 4 eve verilecek bir dünya şey gönderebilirdim. Erindim gibi oldu tam sırasıydı yani. Bir iki saat vakit ayırıp ayıklamam gerekti sadece.
Uzakta dursan mutlaka denk geliyorsun
Ha ha demek senin çevrende de var. Kız mesela ben öğretmenim baksan benden çok o öğretmen halbuki mesleğe dair birşey okumamış ihtisası başka konuda.

Olsun geç olsun güç olmasın başladın gerisi gelir bir şekilde giderler onlar evden

Birebir samimi olduğum kişiler değil ama aynı ortamda denk geldiğim kişiler.
Tanımadan öğüt verenler mesela

İyi akşamlar kızlar arabayı satınca alaçatı tatili hayal oldu

Biz de yakın yere otel ayarladık yarın gideceğiz 5 günlüğüne

Olsun geç olsun güç olmasın başladın gerisi gelir bir şekilde giderler onlar evden

Birebir samimi olduğum kişiler değil ama aynı ortamda denk geldiğim kişiler.
Tanımadan öğüt verenler mesela
Mia günlük ikişer parça hedefim var. Eledikçe buraya yazmak istiyorum senin için bir sakıncası var mı?
Bir gün önceden üç aşağı beş yukarı neyi eleyeceğime karar veriyorum.
Yarın için planım mesela fırın tutacağı ve eşimin kaprisi.
Kendi sayfamda da paylaşabilirim ama burası minimal yaşam ya eledikçe buranın hakkını vermiş hissediyorum evim çiçek gibi olacak inşallah
Bugün koridordaki duvardaki fotoları aynaları vs söktük yerine sadece oğlumun çerçevesi ve süslü bir ayna koyduk o bile öyle ferah güzel oldu ki. Git gide sadeleşmek istiyorum
Tatile gidemeyen kaç kişi kaldık
Millet tatile bana geliyor daha gelmek isteyene de pek yüz vermiyorum

Tatile gidemeyen kaç kişi kaldık
Gidersiniz kız bilmiyorum planınız var mı
Biz evde ben büyük kızım ve yiğen regl dönemini ancak ayarladık bugünler gittik gittik yoksa kazaya kurban gidecez

Tabiki de paylaşırsan çok mutlu olurum
Girişin daha ferah olmuştur anlatırken o his geldi bile

Coğrafya kaderdir

Tabiki de paylaşırsan çok mutlu olurum
Girişin daha ferah olmuştur anlatırken o his geldi bile

Coğrafya kaderdir
Bahalemurat var ya annesi hiç bir şeyi atmıyormuş lazım olur diye onu izledikçe ben atmaya başladım gibi oldu

Hayır burda yazlık deniz meniz de yok alışveriş gezme iş vs için konaklama mekanı oldu resmen iki yazdır ben gitmiyorum herkes bana geliyor

Günaydın hanımlar, Kmsl Hnd hayırlı olsun eviniz, sağlıkla oturun inşallah, şimdiden iyi tatiller bir de, bizim de cumartesi başlayacak tatilimiz, gün sayıyoruz resmen.

Günaydın hanımlar, Kmsl Hnd hayırlı olsun eviniz, sağlıkla oturun inşallah, şimdiden iyi tatiller bir de, bizim de cumartesi başlayacak tatilimiz, gün sayıyoruz resmen.
Teşekkür ederim canım sağol

Size de şimdiden iyi tatiller

Sabah bir dolgu topuk siyah bot attım. Durmaktan boğazındaki deriler soyulmuştu. Kesin atılacak ama üşendiğim ertelediğim bir üründü. Yükünden kurtuldum.

Dünkü attığım yeşil spor ayakkabı yerine bugün beyaz spor ayakkabı açtım giydim. Almıştım duruyordu öylece kenarda. Tabi yeşil kadar rahat değil ama alışıcaz.

Geçen merak edip baktım güzel paylaşımları var
Senin ev dinlenme tesisleri gibi olmuş o zaman

Eline sağlık bugün neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…