Off ya yalancıları bir de herbokolog tipleri sevmiyorum ya.Annemin bi komşusu var kadın hep asla yapmam asla almam diye konuşur . Bi gün gittik ona kısır yaptık yicez ben asla turşuyu hazır almam felan dedi. balkondaydik biz o mutfaktaydi yardima gittim baktım hazır salatalık turşusu acıyo gizli gizli aklıma o geldi
Satmaya henüz başlayamadım. Ama yakın çevreye denk geldikçe dağıtıp bebek gelmeden evi hafifletmem şart. Dün zaten araba boş gitti bir dünya ıvır zıvır gönderebilirdim elevaylık ettim.Aynen satildikca azalır bir yandan da
Bu dönemde hem eşya gelir hem gider güzel bir döngü olur işteSatmaya henüz başlayamadım. Ama yakın çevreye denk geldikçe dağıtıp bebek gelmeden evi hafifletmem şart. Dün zaten araba boş gitti bir dünya ıvır zıvır gönderebilirdim elevaylık ettim.
Neyse bugün dediklerimi yaptım.
O iki malzemeyi hediye ettim.
Sonra evimde iki tane aynalı duvar süsü vardı. Onları verecek iki kişi ayarladım. Yakın zamanda onları dağıtacağım.
Yine 3 parça kıyafet vardı alıp küçük gelip giyemediğim ona da birini ayarladım. Bugün 5 parça daha ayarladım elden çıkaracak. Ablam da 3 çanta eşya göndermiş daha bana gelecek de var yani.
Mia valla rahatladım ne zamandır aklımda sürekli erteliyordum halbuki iki dakika vakit ayır elden çıkar zor değil.Geçen yeğenim arabayla gelmemişti gelse onla da çok yollanacak eşyam vardı.Bu dönemde hem eşya gelir hem gider güzel bir döngü olur işte
Ne pişirmiş annecin?Selam kızlar Ben anneme geldim çok yoğun geçti
Yarın da gezeceğiz
Aynen ayıklamak yine kolay da evden göndermek meseleMia valla rahatladım ne zamandır aklımda sürekli erteliyordum halbuki iki dakika vakit ayır elden çıkar zor değil.Geçen yeğenim arabayla gelmemişti gelse onla da çok yollanacak eşyam vardı.
Bükme 2 çeşit poğaça 2 kurabiye baklava salataNe pişirmiş annecin?
Kız bunlar ne gün menüsü gibiBükme 2 çeşit poğaça 2 kurabiye baklava salata
Kız bunlar ne gün menüsü gibi
İki dakika yemek yapacağına bunları mı yapmış kıyamam ya maşallah
Güle güle oturunSelam kızlar
Biz evimizi aldık çok şükür rabbim herkese daha iyisini güzelini nasip eder inşallahhhh
Huzurla oturunSelam kızlar
Biz evimizi aldık çok şükür rabbim herkese daha iyisini güzelini nasip eder inşallahhhh
Off ya yalancıları bir de herbokolog tipleri sevmiyorum ya.
Ama herbokologlar acaip inandırıcı anlatıyor sanırsın ihtisas yapmış o konuda. İnsanın inanası geliyor.
Ya ben de bir kez yeni komşuları çağırmıştım. Tatlının tarifini istediler gürültü curcuna vardı rahat veremedim. Sonra yine konusu açılınca başka zaman komşu itiraf etmişti hazır sandım tarifi vermeyince diyeasla benlik bir hareket değil. Doğru beni arı gibi sokar saklayamam. (Not cümlemde asla geçmiş ama yalan değil )
Canım hayırlı olsun çok sevindimSelam kızlar
Güle güle oturun
Huzurla oturun
Çok sağolun kızlarCanım hayırlı olsun çok sevindim
Valla çevremde var öyle iki tane herbokologHahahh sudem yaa güldürdün beni
Benim de var canım bir iki tane biliyorum hiç yüzleri kizarmaz profesyoneller çokValla çevremde var öyle iki tane herbokolog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?