Off ya yalancıları bir de herbokolog tipleri sevmiyorum ya.
Ama herbokologlar acaip inandırıcı anlatıyor sanırsın ihtisas yapmış o konuda. İnsanın inanası geliyor.
Ya ben de bir kez yeni komşuları çağırmıştım. Tatlının tarifini istediler gürültü curcuna vardı rahat veremedim. Sonra yine konusu açılınca başka zaman komşu itiraf etmişti hazır sandım tarifi vermeyince diye asla benlik bir hareket değil. Doğru beni arı gibi sokar saklayamam. (Not cümlemde asla geçmiş ama yalan değil )

Aynen satildikca azalır bir yandan da
Satmaya henüz başlayamadım. Ama yakın çevreye denk geldikçe dağıtıp bebek gelmeden evi hafifletmem şart. Dün zaten araba boş gitti bir dünya ıvır zıvır gönderebilirdim elevaylık ettim.

Neyse bugün dediklerimi yaptım.
O iki malzemeyi hediye ettim.

Sonra evimde iki tane aynalı duvar süsü vardı. Onları verecek iki kişi ayarladım. Yakın zamanda onları dağıtacağım.
Yine 3 parça kıyafet vardı alıp küçük gelip giyemediğim ona da birini ayarladım. Bugün 5 parça daha ayarladım elden çıkaracak. Ablam da 3 çanta eşya göndermiş daha bana gelecek de var yani.

Bu dönemde hem eşya gelir hem gider güzel bir döngü olur işte

Selam kızlar Ben anneme geldim çok yoğun geçti
Yarın da gezeceğiz

Bu dönemde hem eşya gelir hem gider güzel bir döngü olur işte
Mia valla rahatladım ne zamandır aklımda sürekli erteliyordum halbuki iki dakika vakit ayır elden çıkar zor değil.Geçen yeğenim arabayla gelmemişti gelse onla da çok yollanacak eşyam vardı.

Mia valla rahatladım ne zamandır aklımda sürekli erteliyordum halbuki iki dakika vakit ayır elden çıkar zor değil.Geçen yeğenim arabayla gelmemişti gelse onla da çok yollanacak eşyam vardı.
Aynen ayıklamak yine kolay da evden göndermek mesele

Ayy benim annem kek yapmayı bile bilmez. KV de pek öyle kek poğaça yapmaz. İki taraftan da şanssızım.

Günaydınlar
Bugün sabah kahvesi sırası yine annemde olduğundan güne yine sosyalleşerek başladım

Sonra kızımın 1 yaş aşısını yaptırdım üstümden yük kalktı en azından. Kahvaltı yaptık. Akşam dayımlar yemeğe davet etti. Kepsa yapacak bilir misiniz? Dayım uzun yıllar bir Arap ülkesinde aşçı olarak çalıştı. Bir Arap yemeği yıllardır yememiştim
Herkese güzel günler dilerim

Hahahh sudem yaa güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…