Selamlar
Mutfaktan biraz eleme yaptım dün.
Kalan yerleri devam edermiyim bilmiyorum.
Duruma göre bakacağım
Ovv hala eleyecek bir şey buluyorsun helal
Benimde mutfak şimdi bitti.
Üstümden yük kalktı resmen.
Şimdi dağıtması kaldı.
Ayırdım hepsini.

Selam kızlar bizde bugün adana ya dönüyoruz 8 30 bineceğiz cuma ya büyük kızın dil kursu başlıyor
uçağa kedimizi almıyorlar daha 2 aylık bile olmadı o yüzden otobüsle gidiyoruz mecbur

Sonsuz bir döngü eleme yapmak
Eline sağlık
Yaa fırını unuttuğum aklıma geldi bende mutfak bitti diye seviniyordum. Fırın içi ile en alt çekmece gözü kaldı Allah'tan elenecek bir şey yok orda.
Ya havalı dimi ama döndükten sonra kayınvalidem kısmi yüz felci geçirdi doktor 10 güne geçer dedi bakalım
Off ya geçer inşallah

Selam kızlar bizde bugün adana ya dönüyoruz 8 30 bineceğiz cuma ya büyük kızın dil kursu başlıyor
uçağa kedimizi almıyorlar daha 2 aylık bile olmadı o yüzden otobüsle gidiyoruz mecbur
İyi yolculuklar inşallah kolay geçer yolculuk kediyle

Bugün tatil ilan ettim kendime
Istahimda açılmışken yemek yedim.
Şimdi çay içiyorum
Ev genel olarak toplu tabi detaya giremedim.

Mikan evine döndün mü kuzum? annende misin hala?
Wendycim öncelikle tatilinin güzel geçmesine çok sevindim annemdeyim hala, eşim ve büyük oğlum eve gidip geldi yarın eşim oğlanlarla yine eve dönecek. Annemin omzunda yırtık vardı tedavi oluyor, hareket ettirmemesi gerekiyor ev işi vs bi süre. Ben de rahatça ilgileneyim diye gidecekler işte. Burdayım daha bi süre anlayacağın

Bununla ilgili videolar var internette.
Evde kırık, bozuk bir şey tutmayın diyordu. Ya tamir edilsin, ya da evden uzaklaştırsın. negatif elektrik yayarak mutsuzluğa sebepmiş.
Yaşadığın şey bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…