Eşimde ilk zamanlar öyleydi
Toplantı yaptık devam etti sonra fotoğraflarını çekip attım bu niye böyle kaldı bu yaptığın hoş mu diye öyle öyle alıştı.
Bende arabasını dağıtıyorum bilerek

Süpersin ben de arabaya özensiz davranıyorum bazen gıcıklığına

arabayı daha çok ben kullanıyorum geçen arabaya sarjlı süpürge almış ama kullanan yokbana aldı zaaroff ya valla çok pasaklı

Bırak dağınık kalsın
Dağınık yaşamanın zorluğunu anlasın.
Kendi öğrensin toplamayı hatta odasını bile temizlemek zorunda değilsin.
Kız dağınık kalıyor giyecek kıyafeti de kalmıyor 2 gün düzenli sonrası yine dağınık

Özbakımı çok çok iyi duşunu kıyafetini dişini saçını başını gerçekten tertemiz babasına çekmiş o yönden
Saygısisızlık olmadığı müddetçe bence sıkıntı yok
aynen kapı büyük camlı bir şey asmadan yatak odası gözüküyor
askıdan giyip eve gelince kirli ise yere atıyor
Hiçbir odamda kapıda askı yok bana nedense çok dağınık görüyor onlar

bütün odalar camlı yeğenim geliyor mesela giyincek soyuncak oraya koydum bir şeyler asıyor banyoda havlu bornoz asiyorum yatak odasi zaten mahremiyet için camin önüne asiyoruz ✌

bütün odalar camlı yeğenim geliyor mesela giyincek soyuncak oraya koydum bir şeyler asıyor banyoda havlu bornoz asiyorum yatak odasi zaten mahremiyet için camin önüne asiyoruz ✌
Kapılar camlıysa zorunlu oluyor canım

Selamssssss

Sabah erkenden kalktık ablamla beraber diğer ablama geldik
Kahvaltımzıı yaptık kahvemizi içtik pastamızı yedik şimdi oturuyoz

Küçük kıza oyuncak dolabı sipariş ettim bakalım inşallah kırılmadan güzel güzel kullanabiliriz

Selamlar
Hava çok sıcak canım birsey yapmak istemiyor.
Bugün biraz toz alıp genel bir temizlik yapsam iyi olacak.
Akşam da dışarıya çıkacağız. Arkadaşlarla buluşacağız.

Renklileri makineye attım yıkanıyor.
Kocam bulaşıkları makineye attı ama sığdıramadı kalanları elimde yıkadım.
Banyoyu beyaz sirke ile ovdum lavaboyu. Yerleri fırçaladım. Banyo terliğini yine sirke ile ovdum.
Semizotu yapmaya üşenmiştim kötü olmuş çöpe attım. İsrafı sevmem ama tembellik yapınca şart oluyor.
Baktım mısır var ocağa koydum haşlanıyor.
Kahve keyfim, maden suyu keyfim çoktan bitti bile.
Dondurma keyfi yaparım artık.

Selamlar
Hava çok sıcak canım birsey yapmak istemiyor.
Bugün biraz toz alıp genel bir temizlik yapsam iyi olacak.
Akşam da dışarıya çıkacağız. Arkadaşlarla buluşacağız.
Bayılıyorum senin şu arkadaş grubuna eğer kafa dengiyse on numara.

Canım kocam çamaşırlarını kaldırmadı artık makine de dolmasa yıkıyorum çamaşırları yapacak bir şey yok.
Dursun ben hepsini giyecek çamaşır bulamayınca renkli beyaz katar yıkar giyerim dedi bende tamam dedim

Bir sürü iş bitmiş bile eline sağlık

Bayılıyorum senin şu arkadaş grubuna eğer kafa dengiyse on numara.
Aynen sürekli görüştüğüm 3 arkadaşım var
Birisiyle çok yakınım ayda 1 okey oynarız gezeriz o dekorasyon konusunda destek alır ben ona ayakkabı çanta konusunda yardım alırım.
Eslerimizde yakın arkadaş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…