Maden suyu içiyorum limon sıktım içineAğzım 5 dakika boş durmuyorchia tohumlu muzlu yoğurdumu gümletiyorum
Mia belki canın çeker
Bi yerden sonra elinden bırakamazsın onu, keyifli okumalarSuç ve ceza okuyup bitirelim bari
Aynen heyecan kazanmaya başladıBi yerden sonra elinden bırakamazsın onu, keyifli okumalar
Eline sağlık mis gibi olmuşturSlm kızlar annem iş yapmasın diye sürekli temizlik yapıyorum, ilk defa annemin bahçesini suladım ilk defa balkonunu yıkadımbalkon deyip geçmeyin ama 3 oda çıkar ordan bu arada çiçek sulamak vs terapi gibiymiş annemin neden bu kadar çok sevdiğini anladım
Teşekkür ederimEline sağlık mis gibi olmuştur
Annene geçmiş olsun.
Benim tek önerim dağınıklığı toplamamak, giyecek temiz çamaşırları kalmadığında belki sorumluluk alırlarSelam kızlar günaydın
Ev konusu konuşulmuş 2 evimiz var hala kirada oturuyommm
Offfff nasıl dağınık kızlar bunlar ya sabahtan kalkıp cilt bakımına lazere gittiler
Evi görseniz 2 saattir dağınıklık topluyorum ya iç çamaşırlarını bile yere atmışlar o kadar konuşuyorum kızıyorum bağırıyorum yok bir yol gösterin bakim
Neyse dağınıklık bitti robotu açtım süpürüyor küçüğümle toz aldık çamqşır attım makinaya birazdan da bulaşık çalıştıracağım
Annemlerle ablamlar gelecek mangala
Benim tek önerim dağınıklığı toplamamak, giyecek temiz çamaşırları kalmadığında belki sorumluluk alırlar
Hepsini yaptım hiç çamaşır yıkamadım okula kirli gitti odasını toplamadan okula göndermedim sabah başında bekledim 2 gün düzenli 3 gün yüne her yer dağınık yok yok yok yine aynıİnternette şey diyordu odasına siyah çöp poşeti götürüp ne var ne yok çöp poşetine koymak
Bende dün oğluma çöp poşeti vereyim dedim. Henüz toplamadı ilham gelir inşallah
Kız evde eşya bırakmadınSelam canlar
Bugün neler attım?
5 kupa (2 cam 3 porselen)
4 dev boy meşrubat bardağı
1 nescafe fincanı
2 fincan altı
2 plastik kapaklı çocuk bardağı
Kalanları yazsam ağzın açık kalırKız evde eşya bırakmadın
Bırak dağınık kalsınSelam kızlar günaydın
Ev konusu konuşulmuş 2 evimiz var hala kirada oturuyommm
Offfff nasıl dağınık kızlar bunlar ya sabahtan kalkıp cilt bakımına lazere gittiler
Evi görseniz 2 saattir dağınıklık topluyorum ya iç çamaşırlarını bile yere atmışlar o kadar konuşuyorum kızıyorum bağırıyorum yok bir yol gösterin bakim
Neyse dağınıklık bitti robotu açtım süpürüyor küçüğümle toz aldık çamqşır attım makinaya birazdan da bulaşık çalıştıracağım
Annemlerle ablamlar gelecek mangala
ben denedim. Tamamen bıraktım. Odada karıncalar çıkmaya başladı.Bırak dağınık kalsın
Dağınık yaşamanın zorluğunu anlasın.
Kendi öğrensin toplamayı hatta odasını bile temizlemek zorunda değilsin.
Kaç yaşında ? Oğlumu gördüm anlattıklarında büyüdüklerinde degisirler belkiben denedim. Tamamen bıraktım. Odada karıncalar çıkmaya başladı.
babası da dağınıklığa karşı çıktı ve hadi birlikte toplayalım diye onu da aldı yanına topladılar odayı.
Ama bir gün sonra yine aynı.
hiç rutine alışmaya hevesli değil. sürekli ret!
yazın yapması gereken kitaplar var. tatil gün sayısına böldüm sayfaları. günlük şu kadar sayfa düşüyor diye söyledim.
yapmıyor. zorluyoruz artık. yapmayınca eşim "bırak yapmasın" demeye başlıyor onun yanında. birlik olamıyoruz.
şu hafta dayım geldi ydışından. o da inanılmaz prensipli bir adam. 2 günde yola getirmiş.
dayıma "ne dediysen ne yaptıysan bana da söyle, eğer şimdiye kadar yapmadığın bir şey varsa o yoldan ilerleyeyim" dedim.
sonuçta akıl akıldan üstündür.
bezdim her konuda.
yemek sonrası el ağız yıkamak, diş fırçalamak yok. el yıkarsa asla sabun kullanmıyor.
okul sonrası kıyafet asmak, el yüz yıkamak yok. mikroplu ellerinle dokunuyorsun her yere diye kaç defa söyledim. kıyafetlerini ütülemedim yere attığı için. kırışık gidersin dedim. kırışık gitti.
ödev sorumluluğu yok. odanda ödevini bitir gel diyorum. oynuyor veya uyuyor.
büyüklere karşı saygı sınırı, itirazları, sürekli hayır kelimesini kullanması had safhada.
gerçekten yoruldum.
Çocukluğumu anlattınben denedim. Tamamen bıraktım. Odada karıncalar çıkmaya başladı.
babası da dağınıklığa karşı çıktı ve hadi birlikte toplayalım diye onu da aldı yanına topladılar odayı.
Ama bir gün sonra yine aynı.
hiç rutine alışmaya hevesli değil. sürekli ret!
yazın yapması gereken kitaplar var. tatil gün sayısına böldüm sayfaları. günlük şu kadar sayfa düşüyor diye söyledim.
yapmıyor. zorluyoruz artık. yapmayınca eşim "bırak yapmasın" demeye başlıyor onun yanında. birlik olamıyoruz.
şu hafta dayım geldi ydışından. o da inanılmaz prensipli bir adam. 2 günde yola getirmiş.
dayıma "ne dediysen ne yaptıysan bana da söyle, eğer şimdiye kadar yapmadığın bir şey varsa o yoldan ilerleyeyim" dedim.
sonuçta akıl akıldan üstündür.
bezdim her konuda.
yemek sonrası el ağız yıkamak, diş fırçalamak yok. el yıkarsa asla sabun kullanmıyor.
okul sonrası kıyafet asmak, el yüz yıkamak yok. mikroplu ellerinle dokunuyorsun her yere diye kaç defa söyledim. kıyafetlerini ütülemedim yere attığı için. kırışık gidersin dedim. kırışık gitti.
ödev sorumluluğu yok. odanda ödevini bitir gel diyorum. oynuyor veya uyuyor.
büyüklere karşı saygı sınırı, itirazları, sürekli hayır kelimesini kullanması had safhada.
gerçekten yoruldum.
Ben yatak oyuncak toplamasindan vazgeçtim artık. Ellerini sabunla yikasin bişey yedikten sonra ellerini koltuğa kapıya silmesin yeterÇocukluğumu anlattın
Çocukken ev düzen ve temizlik konusu ne kadar ilgi çekici olabilir ki.
Bırakın kendi haline. Aradığını bulamasın size sorsun senin eşyan sen bulamazsan ben nerden biliyim deyin o heyecanı zorluğu yaşasın.
Başta konuşun artık sorumluluk almayacağın konuları kuralları bilsin sonra bırakın kendi haline.
Kuralları hatırlatmak gerek sorumlulukları değil.
Ya çocuklardan çok konuda beklentiye giriyoruz aşırı yükleniyoruz başarılı olsun herseyi öğrensin
Dakik olsun sabah kalsın yatağını toplasın gibi
Askeri sistem geliyor böyle anlatınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?