Ben de tabaklarımı atarımBurdan yaziyoruz Eylül'de spora başlarım tartı fotoları atarım
inci varım diyorrrrr.Burdan yaziyoruz Eylül'de spora başlarım tartı fotoları atarım
tmmdır ben deyedikleimi yazarım, beni dizginler
inci varım diyorrrrr.
belli düello yaparız motivasyon için
Benim tartı var ama çıkacak rakamları görmek istemiyorum şuantartı yok ya bayadır tartılmadım ondan muhtemelen yazdım
Tam anlamıyla 2 eylül de başlayalım çünküm 1 eylülde kızımın doğumgününü yapacağımmmSüper olur yaparız tabi 0 rafine şeker düellosuda yapariz kaç gün dayancaz diye
Tamam kabulTam anlamıyla 2 eylül de başlayalım çünküm 1 eylülde kızımın doğumgününü yapacağımmm
Tabiki deKızlar merhaba,
Turdayım, yazılanların hepsini okuyamadım ama zayıflama işi varsa ben de katılayım.
Gerçekten o kadar sıcak ki evden cikilmiyo klima yok bizim yandık kavrulduk bime gidecem her gün ferah ferah ama bimde uzakBurdaki evimde ki Kiracı taşındı taşınalı 2 hafta oldu daha gidip eve bakacamçok sıcak ilana koymam lazım
ben 21inde başlarım ona göreTam anlamıyla 2 eylül de başlayalım çünküm 1 eylülde kızımın doğumgününü yapacağımmm
bana da atar mısın süsleme maleme örneklerini benm kız da pek sever lol bebekKızın doğumgününü dışarda yapacağım bu sene gittiğimiz güzel bir mekan var eşime pasladım yeri o halledecek
konsepti lol bebekistiyor trendyoldan elbise aldım
Süsünü filan almam lazım yakınlarda parti malzemesi satan yer var yarın çıkıp ona bakacağım
Sonra da pasta ve ikramlıkları konuşurum
isterseniz ayrı bir başlıkta sadece beslenme spor paylaşımı yapalım , burası yine minimal ve muhabbet olrak devam etsinMia’nın konusunu zayıflama konusuna mı çevireceğiz yani? Herkes dünden razı gibi
Mia da ortalarda yok
Yok bence burası iyiisterseniz ayrı bir başlıkta sadece beslenme spor paylaşımı yapalım , burası yine minimal ve muhabbet olrak devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?