Bizi de otobüste bi teyze azarlamisti hiç unutmam ne kadar kalbi kırılmıştı çocuğumunAslında küçük kız biraz az konuşsa turlara katılmak istiyorum günübirlik yerler 2 günlük yerler istiyorum ama cadım çok konuşuyor uçağa bindiğimizde bile önümüzdeki teyze yaka silkmişti
Kolay gelsinBende üzüm kalmış oğlandan onu yiyom devam işlere
Ah Suhan aklımdaydın nasıl sevindim döndüğüneslm ben geldim kaldığım yerden devam etmeye. geçmişte yaşadıklarımla alakalı konuşmak istemiyorum. yarın sabah görüşmek üzere
Bizde de sular gitti ama geldi kısa süredeOfffff yeminle oyuncak ettiler ya 1 saat elektrik verip kesiyorlar geri
Ayyy yok dayanılacak gibi değil evi süpürdüm sildim tos aldım yemek pişirdimBizde de sular gitti ama geldi kısa sürede
Ben burdayımGünaydınlarrrr
Öğle oldu, Nerde millet?
Enerjinin düşük olduğunu anlaşiliyo canım. Olsun ama dediğin gibi aksilikler hep oluyo. Sağlık olsun da halledilmeyecek bişey yokSelam kızlar nasılsıniz
Şu dönem enerjim düşük ama böyle şeyleri başarısızlık olarak görmüyorum bazen olumsuz şeyler olacakki hayatımızda olumlu şeyler de olsun hayatımızın aynı çizgide ilerlemesi nötr olurdu zaten.
Durumun tadını çıkartıyorum
Beyaz eşyalar felan bozulmasa bari. Benim beyaz eşyalarım bozulmuştu hep elektrik gidip geliyordu. Bı buz dolabı bozulmadı keşke o bozulsaydiBizde daha annemlerdeyiz elektrik gidip gidip geliyormuş trafo patlamış
Canım herşeyin fişini çektim tek buzdolabı ve dondurucu çalışıyor onu da çekmedim herşeyim bozulur yoksaBeyaz eşyalar felan bozulmasa bari. Benim beyaz eşyalarım bozulmuştu hep elektrik gidip geliyordu. Bı buz dolabı bozulmadı keşke o bozulsaydi
Canım zaman zaman benimde modum düşüyor ama. Sonra geçiyor seninde öyledir bir de regl olmadan önce depresif ve sinirli bir ruh halini alıyorum onu da büyük kızım farkettirdiSelam kızlar nasılsıniz
Şu dönem enerjim düşük ama böyle şeyleri başarısızlık olarak görmüyorum bazen olumsuz şeyler olacakki hayatımızda olumlu şeyler de olsun hayatımızın aynı çizgide ilerlemesi nötr olurdu zaten.
Durumun tadını çıkartıyorum
Canım zaman zaman benimde modum düşüyor ama. Sonra geçiyor seninde öyledir bir de regl olmadan önce depresif ve sinirli bir ruh halini alıyorum onu da büyük kızım farkettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?