Aslında küçük kız biraz az konuşsa turlara katılmak istiyorum günübirlik yerler 2 günlük yerler istiyorum ama cadım çok konuşuyor uçağa bindiğimizde bile önümüzdeki teyze yaka silkmişti
Bizi de otobüste bi teyze azarlamisti hiç unutmam ne kadar kalbi kırılmıştı çocuğumun

Bende işlerin çoğunu bitirdim yemeği dışardan yedik. Ön balkon kaldı çamaşırlari yikayamadim sular yoktu yarında onları yaparım

Selam kızlar nasılsıniz
Şu dönem enerjim düşük ama böyle şeyleri başarısızlık olarak görmüyorum bazen olumsuz şeyler olacakki hayatımızda olumlu şeyler de olsun hayatımızın aynı çizgide ilerlemesi nötr olurdu zaten.
Durumun tadını çıkartıyorum

Enerjinin düşük olduğunu anlaşiliyo canım. Olsun ama dediğin gibi aksilikler hep oluyo. Sağlık olsun da halledilmeyecek bişey yok

Beyaz eşyalar felan bozulmasa bari. Benim beyaz eşyalarım bozulmuştu hep elektrik gidip geliyordu. Bı buz dolabı bozulmadı keşke o bozulsaydi
Canım herşeyin fişini çektim tek buzdolabı ve dondurucu çalışıyor onu da çekmedim herşeyim bozulur yoksa

Canım zaman zaman benimde modum düşüyor ama. Sonra geçiyor seninde öyledir bir de regl olmadan önce depresif ve sinirli bir ruh halini alıyorum onu da büyük kızım farkettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…