Çok güzel olurduMersin’e ben de çok gitmek istiyorum ama buraya da çok uzak 950 km
Gelseniz keşke. Mikan gelir mi bilmem ama Mia sen geldiğinde şöyle bir buluşma hayalim var. Eşinin öğleye kadar otelde uyumayı sevdiğini söylemiştin. O sıra kızınla seni kaçırıp güzel bir kahvaltı yapabilirizhem bizim kızlar da tanışır
Karadeniz gezmek isterim ama havası bana göre değil hep soğuk hep yağmur
Akşamları dışarı çaya çıkıyoruz arkadaşlarla serin ve esintili gerçekten. Güzel bir hava var.
Görümcem İstanbul’da gelecez bi ara ama bakalım ne zamanMersin’e ben de çok gitmek istiyorum ama buraya da çok uzak 950 km
Gelseniz keşke. Mikan gelir mi bilmem ama Mia sen geldiğinde şöyle bir buluşma hayalim var. Eşinin öğleye kadar otelde uyumayı sevdiğini söylemiştin. O sıra kızınla seni kaçırıp güzel bir kahvaltı yapabilirizhem bizim kızlar da tanışır
Karadeniz gezmek isterim ama havası bana göre değil hep soğuk hep yağmur
Akşamları dışarı çaya çıkıyoruz arkadaşlarla serin ve esintili gerçekten. Güzel bir hava var.
Çok yakın değil aslında ama en yakınıdir muhtemelen
Bu yaz gidecektik Ankara'ya Mersin'e gitmeyi düşünüyoduk ama hiç bi yere gidemedik maalesef
Anıtkabir ziyareti yapmak istiyoduk . Sıcak havada da aynı bi fark yokAnkara’ya hep soğuk havalarda gittim. O yüzden sanırım bana çok kasvetli geliyor orası.
Anıtkabir’e gittim 2 kezAnıtkabir ziyareti yapmak istiyoduk . Sıcak havada da aynı bi fark yok
Biz Tuncelideydik çok güzel gerçekten şuan tam gezmelik yerler oralarEşim doğuya çok gitti geldi bende gidemedim.
Gezme olunca enerji geliyor bize
Aynen bende 2 kere felan gittim. Küçükken bide hayvanat bahçesine gitmiştim Ankara'da hâlâ duruyo mudur acabaAnıtkabir’e gittim 2 kez
Sanırım Ankara’ya da 2 kez gittim
Bir daha gitsem tekrar gitmek isterim Anıtkabir’e. Başka bir yerin önemi yok orda benim için
Ankara’yı bilmiyorum ben Kocaeli’de hayvanat bahçesine gitmiştim.Aynen bende 2 kere felan gittim. Küçükken bide hayvanat bahçesine gitmiştim Ankara'da hâlâ duruyo mudur acaba
İnşallahGörümcem İstanbul’da gelecez bi ara ama bakalım ne zaman
Hosgeldin suhanımslm ben geldim kaldığım yerden devam etmeye. geçmişte yaşadıklarımla alakalı konuşmak istemiyorum. yarın sabah görüşmek üzere
Bende üniversite kaydı mi yaptırdım Ankara hukuk fakültesi çok havalı ismi ama uzaktan eğitimdiBen Ankara 1 kere üniversitede gittim Anıtkabir e gittik. Çocuklar biraz daha büyüsün götürmek istiyorum ben de
Bende üzüm kalmış oğlandan onu yiyom devam işlereEtrafı toparladım mutfağı oturma odasını üstten süpürdüm
Yatak odasına robotu koydum
Camları kapattım sıcak esiyor resmen
Kahvemi içeyim toz alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?