Nemden yapış yapışız sürekli, bu havada emzirmek bile işkence oluyorEnerji falan kalmadı
Nemden yapış yapışız sürekli, bu havada emzirmek bile işkence oluyor
Merhaba beauty'nin silajı ve kalıcılığı nasıl acaba?Ben silajı yüksek olsun istiyorum özellikle ona göre kör alış yapacağım@belleza Şaka bir yana, hypnotic poison ben de severim ama bana ağır geliyor ben kullanırsam
Ben Calvin Klein Beauty kullanıyorum :) Hem de severek ve uzun süre kullandığım, bıktırmayan baymayan tek kokum.
Selam canımlar
Umarım zorlanmadan alisirsiniz biz 2. Sınıf olcaz ama korku sardı beni şimdiden son güne kadar okula gitmemek için agliyodu inşallah bu sene öyle olmaz amiiinSelam canımlarben oğlanı okula başlatıyorum bu hafta, kendimde okula gidiyorum diyorum anne ben de senin okuluna gelicem, anne gitme sohbeti 3 gündür şimdi okulda bekliyorum, birazdan gidicem, ilk günler kısa kalıyor 2-3 saat, sonra uzayacak yavaş yavaş ama baya yorucu işmiş bu
Onun dışında iyiyim, sıcaklardan pek ev işi yapılmıyor, okula başlıyor diye kıyafet alışverişi oldu bu ara bol bol
Artık oynamadığı birkaç oyuncak, eski slipstop, mayo bez, spor ayakkabı küçülen kıyafetlerden çıkardım okuldaki görevli için çok sevindi, biraz daha var aklımda
Çok küçükken okuduğu kitaplardan vereyim diyorum küçükken başlasınlar okumaya 4 aylık daha bebek, biz 2 aylık falandı başlamıştık çok faydasını gördük kitap okumanın
Ben de durumlar genel olarak böyle öpüyorum hepinizi
Eşim video da görmüş Eskişehir merkezde kimse dışarı çıkmamış dereceyi göstermişler heryer beton olunca sıcak çekiyor demekki47 dir o kız
Elinize sağlık kışlık hazırlıklar ne durumda ben yapamadım hiç birsey yaGünaydınlar
Bir kasa domatesle uğraştık sabah sabah♀ kan ter içinde tabi yengemler kuzenim falan yardım etti neyseki
Kızı yıkadım yıkandım şimdi, Defne uyudu ben de uyurum belki biraz önce buraya uğrayayım dedim
Umarım zorlanmadan alisirsiniz biz 2. Sınıf olcaz ama korku sardı beni şimdiden son güne kadar okula gitmemek için agliyodu inşallah bu sene öyle olmaz amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?