Evet canım çok şükür kavuştuk
Etrafı toparlayıp toz alsam yeterli akşama yemek yaparım.
Hafta sonu Eylülü anneme bırakacağız orada arkadaşları var tatil bitmeden oynasın 2-3 gün.
Biraz da dolap içlerine giresim var ama enerji yetmiyor
Biz de aynı durumdayızGünaydın kızlar
Dün akşam yüksek sıcaklıktan ve herkesin elektriğe yüklenmesinden dolayı elektrikler gitti yarım saatte sıcaktan yandıkgece gelecekmiş
Bizde annemlere geldik annemler evde yok ama anahtar vardı
Klima kapandığı an alev geliyor sanki
Ooo gözün aydınEvet canım çok şükür kavuştuk
Mersinin de çok farkı yoktırGünaydın canım Allah yardımcınız olsun biz bile burda yanıyoruz sizi düşünemiyorumkeşke sizde Mersin'e felan gitseydiniz
İkeadan mi aldın komodinleri canım güle güle kullan gelince foto atarsınYatak yanlarına komodin siparişi verdik
Duvar rafları da güzeldi ama su kitap telefon toka vs koyunca yer kalmıyordu.
Bu rafları da zaten başka yer için almıştım ama ölçüler tutmayınca buraya koymuştum.
Yatak hariç oda istediğim gibi tamamlandı.
Salon ve giriş bölümünde eksikler kaldı sadece zamanla tamamlarız artık
Mersinin de çok farkı yoktır
Hoşgeldin Mia yokluğun aşırı hissediliyorİyiyim belleza sağol
Misafir geldi odaklanamadim buraya hafta sonu da arkadaşlarla buluştuk.
Eskişehir olur Ankara olur Karadeniz olurYaaa nereye gitsek hep birlikte gidelim çoluk çocuk ne güzel oynarlar
Yanyana oldukları için ama Mersin daha Akdeniz bolgesi gibi gelsede uzakta olması şokunu bizde yaşadıkMersinin de çok farkı yoktır
Yaa mikanimHoşgeldin Mia yokluğun aşırı hissediliyor
Eskişehir olur Ankara olur Karadeniz olur
Evet canım stoklara girsin diye baya bekledim sağolİkeadan mi aldın komodinleri canım güle güle kullan gelince foto atarsın
Karadeniz fanı olduğum söylenemezYaa mikanim
Karadenize gidesin var mikan galiba
Bence İstanbul daha iyi belleza gezdirir bizi
Neden olmasınKaradeniz fanı olduğum söylenemezama gezmek için neden olmasın İstanbul da çok güzel bir seçenek
Canım m büyük dershaneye başladı haftanın 6 günü gidiyor o yüzden bir yere gidememGünaydın canım Allah yardımcınız olsun biz bile burda yanıyoruz sizi düşünemiyorumkeşke sizde Mersin'e felan gitseydiniz
Dimi yaaaBiz de aynı durumdayız
Valla istanbul buz gibi esiyordu akşamlarıKaradeniz fanı olduğum söylenemezama gezmek için neden olmasın İstanbul da çok güzel bir seçenek
Ankara'da sıcaktır Karadeniz'e gidelimHoşgeldin Mia yokluğun aşırı hissediliyor
Eskişehir olur Ankara olur Karadeniz olur
Yanyana oldukları için ama Mersin daha Akdeniz bolgesi gibi gelsede uzakta olması şokunu bizde yaşadık
Yakın o zaman ne güzelEvet bizim Aksaraydan günü birlik gidip geliyolar deniz icin
Mersin’e ben de çok gitmek istiyorum ama buraya da çok uzak 950 kmYanyana oldukları için ama Mersin daha Akdeniz bolgesi gibi gelsede uzakta olması şokunu bizde yaşadık
Gelseniz keşke. Mikan gelir mi bilmem ama Mia sen geldiğinde şöyle bir buluşma hayalim var. Eşinin öğleye kadar otelde uyumayı sevdiğini söylemiştin. O sıra kızınla seni kaçırıp güzel bir kahvaltı yapabilirizYaa mikanim
Karadenize gidesin var mikan galiba
Bence İstanbul daha iyi belleza gezdirir bizi
Karadeniz gezmek isterim ama havası bana göre değil hep soğuk hep yağmurKaradeniz fanı olduğum söylenemezama gezmek için neden olmasın İstanbul da çok güzel bir seçenek
Akşamları dışarı çaya çıkıyoruz arkadaşlarla serin ve esintili gerçekten. Güzel bir hava var.Canım m büyük dershaneye başladı haftanın 6 günü gidiyor o yüzden bir yere gidemem
Dimi yaaa
Valla istanbul buz gibi esiyordu akşamları
Ama ben korkuyorum ya deprem olacak diye
Çok yakın değil aslında ama en yakınıdir muhtemelenYakın o zaman ne güzel
Ankara’ya hep soğuk havalarda gittim. O yüzden sanırım bana çok kasvetli geliyor orası.Çok yakın değil aslında ama en yakınıdir muhtemelen
Bu yaz gidecektik Ankara'ya Mersin'e gitmeyi düşünüyoduk ama hiç bi yere gidemedik maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?