Etrafı toparlayıp toz alsam yeterli akşama yemek yaparım.
Hafta sonu Eylülü anneme bırakacağız orada arkadaşları var tatil bitmeden oynasın 2-3 gün.

Biraz da dolap içlerine giresim var ama enerji yetmiyor
Bende önce toparlama süpürme silme toz alma yapmam lazım . Çamaşırlar var sonra yemek

İkeadan mi aldın komodinleri canım güle güle kullan gelince foto atarsın

Günaydın canım Allah yardımcınız olsun biz bile burda yanıyoruz sizi düşünemiyorum keşke sizde Mersin'e felan gitseydiniz
Canım m büyük dershaneye başladı haftanın 6 günü gidiyor o yüzden bir yere gidemem
Biz de aynı durumdayız
Dimi yaaa
Karadeniz fanı olduğum söylenemez ama gezmek için neden olmasın İstanbul da çok güzel bir seçenek
Valla istanbul buz gibi esiyordu akşamları
Ama ben korkuyorum ya deprem olacak diye

Yanyana oldukları için ama Mersin daha Akdeniz bolgesi gibi gelsede uzakta olması şokunu bizde yaşadık
Mersin’e ben de çok gitmek istiyorum ama buraya da çok uzak 950 km
Yaa mikanim

Karadenize gidesin var mikan galiba
Bence İstanbul daha iyi belleza gezdirir bizi
Gelseniz keşke. Mikan gelir mi bilmem ama Mia sen geldiğinde şöyle bir buluşma hayalim var. Eşinin öğleye kadar otelde uyumayı sevdiğini söylemiştin. O sıra kızınla seni kaçırıp güzel bir kahvaltı yapabiliriz hem bizim kızlar da tanışır
Karadeniz fanı olduğum söylenemez ama gezmek için neden olmasın İstanbul da çok güzel bir seçenek
Karadeniz gezmek isterim ama havası bana göre değil hep soğuk hep yağmur
Canım m büyük dershaneye başladı haftanın 6 günü gidiyor o yüzden bir yere gidemem

Dimi yaaa

Valla istanbul buz gibi esiyordu akşamları
Ama ben korkuyorum ya deprem olacak diye
Akşamları dışarı çaya çıkıyoruz arkadaşlarla serin ve esintili gerçekten. Güzel bir hava var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…