Hosgeldin okul işlerinde kolaylıklar diliyorum.Selam canımlarben oğlanı okula başlatıyorum bu hafta, kendimde okula gidiyorum diyorum anne ben de senin okuluna gelicem, anne gitme sohbeti 3 gündür şimdi okulda bekliyorum, birazdan gidicem, ilk günler kısa kalıyor 2-3 saat, sonra uzayacak yavaş yavaş ama baya yorucu işmiş bu
Onun dışında iyiyim, sıcaklardan pek ev işi yapılmıyor, okula başlıyor diye kıyafet alışverişi oldu bu ara bol bol
Artık oynamadığı birkaç oyuncak, eski slipstop, mayo bez, spor ayakkabı küçülen kıyafetlerden çıkardım okuldaki görevli için çok sevindi, biraz daha var aklımda
Çok küçükken okuduğu kitaplardan vereyim diyorum küçükken başlasınlar okumaya 4 aylık daha bebek, biz 2 aylık falandı başlamıştık çok faydasını gördük kitap okumanın
Ben de durumlar genel olarak böyle öpüyorum hepinizi
KV domatesElinize sağlık kışlık hazırlıklar ne durumda ben yapamadım hiç birsey ya
Biz de domates ve bamya koyduk daha, turşu yapacağız taze biber bulabilirsek. Közlenmiş biber patlıcanı da burda halledicem gitmeden inşallah. Başka ne yaparım bilmiyorumElinize sağlık kışlık hazırlıklar ne durumda ben yapamadım hiç birsey ya
Elinize sağlık kışlık hazırlıklar ne durumda ben yapamadım hiç birsey ya
Günaydınnnbelleza yazmadın bugün sabah göründün geri gittin
Emzirmek işkenceyse emeni düşünmek istemiyorum. Çocuk ter içinde kalıyordurNemden yapış yapışız sürekli, bu havada emzirmek bile işkence oluyor
Ooo nerde geziyor? Ben çalışıyor sanıyordum. İzne mi çıkmış@CKbeautyandsheer o geziyor şu ara pek aktif değil
İnşallah şimdiden açılış gününü hesapliyo az kaldı diye üzülmeye başladıOoo nerde geziyor? Ben çalışıyor sanıyordum. İzne mi çıkmış
bizimki de 1.sınıfta annemi özledim deyip beni çağırtıyordu okula ama bu sene büyüdüm diyor. Hadi bakalım
Scss94
Ohhh afiyet olsunKV domateskonserve mi yaptı sağolsun
Tarhana da geçen senede n var
Biber turşusu da kendm yaptım yiyorum
Zaten diyettetim reçel meçel yasak
Kış sebzesi ye erim büyük ihtimalle
KV biber patlıcan kurusu da yaptı
Akşamları geziyor galiba hep gezerken görüyorumOoo nerde geziyor? Ben çalışıyor sanıyordum. İzne mi çıkmış
bizimki de 1.sınıfta annemi özledim deyip beni çağırtıyordu okula ama bu sene büyüdüm diyor. Hadi bakalım
Scss94
Günaydınnn
Emzirmek işkenceyse emeni düşünmek istemiyorum. Çocuk ter içinde kalıyordur
Kızlar hava burda kapalı. Dün bütün gün gökgürültüsü vardı, arada yağmur serpiştirdi. Bugün de aynı. Ben gündüzleri hiç çıkmıyorum. Akşam evler daha sıcak oluyor. Arkadaşlarla çocukları alıp dışarı çıkıyoruz. Çay içiyoruz. Gittiğimiz yer öyle güzel esiyor ki iyi vakit geçiriyoruz. Çocuklar da güzel oynuyorlar, scootera biniyorlar. Yediğimiz abur cuburlar da cabasıuyku düzenimiz bozuldu. Geç yatıp geç kalkıyoruz. Tatilin hakkını veiyoruz
Taze fasulye koyacaktım ama dediğin gibi kimse yemiyor bende aramam öyle olsa diyeAmaaan kış sebzesi nohut fasulye yeriz
Kurtarıcı oluyorPatlıcan bende yapayım bari bu hafta çıkayım pazara
Taze fasulye koyacaktım ama dediğin gibi kimse yemiyor bende aramam öyle olsa diye
Kış sebzesi bakliyatla yola devam
Benimde kahvaltım öyle oluyor bazen çok severimarada kısır mercimek köftesi patates salatası tamamdir benim menuler kışın öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?