Eyvah borç hanesinde artış olacakCamasir kurutma siparis verdim
Benimki hem kuflendi hemde telleri yerinden çıkmaya başladı.
Ben ödemeyeceğimEyvah borç hanesinde artış olacak
Insallah düzelirBenim de bulaşık mak hata verdi dün gece. Bugün bir bakacağım ne yapabilirim diye.
Bizde de aynı ben çok severim ama yemekten sayilmiyoBenimde kahvaltım öyle oluyor bazen çok severim
Eşim sulu yemek arıyor mutlaka arada börek patates salatası yaparım yemek yokmu diyo
Öyle canım ya zaten çok terleyen bir bebek bir sabah bir akşam yıkıyorum artık mecburGünaydınnn
Emzirmek işkenceyse emeni düşünmek istemiyorum. Çocuk ter içinde kalıyordur
Kızlar hava burda kapalı. Dün bütün gün gökgürültüsü vardı, arada yağmur serpiştirdi. Bugün de aynı. Ben gündüzleri hiç çıkmıyorum. Akşam evler daha sıcak oluyor. Arkadaşlarla çocukları alıp dışarı çıkıyoruz. Çay içiyoruz. Gittiğimiz yer öyle güzel esiyor ki iyi vakit geçiriyoruz. Çocuklar da güzel oynuyorlar, scootera biniyorlar. Yediğimiz abur cuburlar da cabasıuyku düzenimiz bozuldu. Geç yatıp geç kalkıyoruz. Tatilin hakkını veiyoruz
Cuma annemin köydeki eve gidiyorum. Biraz da orda kalırım. Yaz sezonunu kapatırız.Öyle canım ya zaten çok terleyen bir bebek bir sabah bir akşam yıkıyorum artık mecbur
Tatilin tadını çıkartıyorsun ne güzel az kaldı zaten
Biz de haftaya eve dönüyoruz artık, koşturmaca başlar benim içinCuma annemin köydeki eve gidiyorum. Biraz da orda kalırım. Yaz sezonunu kapatırız.
Annensiz döneceksin, okullar açılınca kv mi ilgilenecek çocuklarla?Biz de haftaya eve dönüyoruz artık, koşturmaca başlar benim için
Filtresini temizledim. Düzeldi çok şükür.Insallah düzelir
İyi bari elde yıkamaya gerek kalmamışFiltresini temizledim. Düzeldi çok şükür.
Aynen öyle olcak ara tatilde gelir annem inşallahAnnensiz döneceksin, okullar açılınca kv mi ilgilenecek çocuklarla?
Eline sağlıkBanyoyu yıkadım, dolabını temizledim. 1 tırnak makası eledim.
Sağol canimKolay gelsin canım
Boşver canım cami felan sıcakta cam silinirmiÇamaşırları makineye attım ama kuruyanlara daha birsey yapamadım
Temiz bulaşıkları yerleştirip kirlileri attım
Patates almis esim kaç gün önce yeni açtım yerine koydum.
Balkonu yıkadım camlar felaket neyse görmezden geldim
Mola verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?