- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
biz söz bohça alışverişi hiç yapmadık iyiki de yapmamışım kimbilir ne saçma sapan şeyler alırdımben gratise hiç gitmedim.
en son watsons dan söz bohça alışverişi için gitmiştim. 5 yıl önce
550 tl tutmuştu aldıklarım
biz söz bohça alışverişi hiç yapmadık iyiki de yapmamışım kimbilir ne saçma sapan şeyler alırdım
bende uzun zamandır uğramıyorum ama fiyatlar şampuanlar falan ne kadar da artmış ya yazık yani bu insanlar nasıl alacaklar.
Canım Watson da bi şampuan var o da bana iyi geldi baya normal fiyatı 60 tl zaman zaman indirme girdiğinde denk gelirse alıyorum bendeBenim saçlarımda çabuk dökülüyor ve kopmalar oluştu
dedim iyi şampuan alıyım
59 tl verdim
İnş verdiğim paraya değer sonucu.
Canım Watson da bi şampuan var o da bana iyi geldi baya normal fiyatı 60 tl zaman zaman indirme girdiğinde denk gelirse alıyorum bende
Yves Rocher dan da aldıydım şampuan onlarda fena değildi
Ama artık market şampuanları saçlarımı çok kurutuyor kesin kararım yani
O yüzden biraz iyi almaya çalışıyorum
Bence bi kaç tane şampuan dene sen eğer bundan memnun kalmazsan yazarım sana bi iki tane marka..düzleştirici falan kullanma bu süre içerisindeFark görürsem market ürünlerini bende bırakıcam.
saç önemli 6 ayda 1 karış uzadı sadece onda da kopmalar var.
mahvettim saçımı perma boya derken
Beni de etiketle lütfenSlm kızlar
dün işlerimi yaptım
bugün kendime bakım yapıcam.
ve bununla ilgili topik açıcam :)
Beni de etiketle lütfen
Geçenlerde instagram da bir video denk geldi
aldığımız eşyaya para vermeyiz
vaktimizi veririz o parayı kazanmak için harcadığımız vaktimizi
yaşamı satın alamayız akıp gider diyordu çok etkilendim.
Eki Görüntüle 2171167 Selam kızlar
Benim balkonumda bir poşet toprak vardı. Bu zamanla güneşten poşet aşınmış. Temizleyim çöpe atayım dedim ama poşet aşındığı için alamıyorum. Ee aşağı dökülme riski de var.
Yetenekli kardeşlerimden öneri bekliyorum. Bunları aşağı dökmeden nasıl alabilirim ve balkonumu temizleyebilirim.
Arkasına karton geçirip balkonun iç taraflarına mı süpürsem?
Bende sulari ayni sekilde degerlendiriyorumBugün balkonları sildim sonra viledayla sildim.
Banyo yaparken su ısınana kadar akan suyu kovaya biriktiriyorum sonra onunla balkon yıkıyorum ya da çiçek suluyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bakim-rutinleri.1082303/
Hayırlara vesile olur inş yeni topiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?