Pek yazmiyorum ama konuyu takipteyim. Ben gereksiz cok esya ve kiyafet alan biriydim. Esim beni bayagi frenledi. Dolapta 2 cekmece ona yetiyor artiyor bile. Geri kalan tamamen benim esyalarimla dolu. Yine de giyecek hicbir sey bulamiyordum. Burayi takip ettigimden beri dönem donem kiyafet ayiklamasi yapiyorum. Su anda 4 rafim bombos. Digerleri de bayagi ferah. Bugun yine bebege hediye gelenlerin ayiklamasini yaptim. Daha bebegim giyemeden buyudu zaten. Baskalarinin nasibi olsun. Ayrica dolabimda hep giyerim dedigim elbiseler vardi. Kimi dekolte, kimi kisa, kimini kendime yakistirmiyorum. Evde giyerim diyordum ama evde giyilmiyor ki. Onlari da ayikladim. Kiz arkadaslarima teklif edicem. Istediklerini alsinlar. Gerisini belediyeye.
Acik biri olmama ragmen evde bir suru bone ve esarbim vardi. Birkac tane ayirip gerisini vericem. Esimin kucuk gelen bir gomlegini de ayirdim. Evlendigimde aldigim saten gecelik takimini ayirdim. Bebek dogdugunda hunharca aldigim ama ise yaramayanlari ayirdim. Silikon gogus koruyucu, bebek sungeri, yan yatis yastigi. Ise giderken kullanirim diye aldigim sefer tasini da zebramo ya koydum. Zebramoyu da bu gruptan ogrendim. Sagolun. Boyle boyle evimi ferahlatiyorum. Bebek olunca bir sekilde esyayla doluyor zaten.
Bebek dogdugunda hunharca aldigim ama ise yaramayanlari ayirdim. Silikon gogus koruyucu, bebek sungeri, yan yatis yastigi.
Yan yatis yastığı cok gerekli dediler ama hem kizim sevmedi hem de normal bir yastik bu islevi görüyor. Zaten ilk zamanlar donemiyor. Sirtina normal bir yastik koydugumuzda istedigimiz acida yan duruyor. Ayrica 0-6 ay yaziyor ustunde. 2. aydan itibaren bebegime kucuk gelmeye basladi. Olmasa da olurmus. Silikon gogus koruyucu da gercekten ihtiyac oldugunda eczaneden hemen alinabilir. Normal memeden emen bir bebek icin ihtiyac degil. Bebek sungeri de fazla almisim. Bir tane yeterliymis. Bebek anne gruplarini takip ediyordum ben de. Daha aklima gelmeyen bir suru gereksiz sey yaziliyor. Gercekten o kadar sey gerekli degil. Hatta gogsun yara olur krem de al dediler ama benim hic olmadi. Olsaydi da eczaneden alirdik. Artik cogu sey elimizin altinda.bunlar lazım olmuyor mu?
hepsinden ben de almayı düşünüyordum da
Yan yatis yastığı cok gerekli dediler ama hem kizim sevmedi hem de normal bir yastik bu islevi görüyor. Zaten ilk zamanlar donemiyor. Sirtina normal bir yastik koydugumuzda istedigimiz acida yan duruyor. Ayrica 0-6 ay yaziyor ustunde. 2. aydan itibaren bebegime kucuk gelmeye basladi. Olmasa da olurmus. Silikon gogus koruyucu da gercekten ihtiyac oldugunda eczaneden hemen alinabilir. Normal memeden emen bir bebek icin ihtiyac degil. Bebek sungeri de fazla almisim. Bir tane yeterliymis. Bebek anne gruplarini takip ediyordum ben de. Daha aklima gelmeyen bir suru gereksiz sey yaziliyor. Gercekten o kadar sey gerekli degil. Hatta gogsun yara olur krem de al dediler ama benim hic olmadi. Olsaydi da eczaneden alirdik. Artik cogu sey elimizin altinda.
Aynen artik her seye ulasmak kolay. Ihtiyac olmadan aldiklarimizi sonra napacagimizi sasiriyoruz.Haklısınız aslında sonuçta dört yanımız Avm
İhtiyaç olur diye alıp bekletmek yerine ihtiyaç olursa almak daha mantıklı
Ben de şimdiden almayayım o zaman :)
ay ben de saksılar almıştımgünaydınlar herkese
dün evdeki balkondaki saksılarımı attım bakamıyorum valla hep kurudular kaç kere
balkonda bi de küçük dolap var 100 tl ye almıştım her balkonu yıkadığımda onu da yıkamaktan şişmeye başlayacak yakında
onu da vereceğim yardımcı kadın geldiğinde ona
balkon tamamen boşalacak inşallah
ay bi daha da çiçek böcek almayacağım eve
kendime bakamıyorum ben gitmişim bi de çiçek almışım
hıhhh
azalma politikam devam ediyor git gide
12 li pasta tabağım var
bi de 6 lı pasta tabağım var
acaba 6 lı olanı da mı ayırsam ya
ne gelenim var ne gidenim 18 kişi gelmez zaten bana hiç bi zaman
dur ben akşama onları da ayırayım ya gaza geldim şimdi
ay ben de saksılar almıştım
sulamamaktan kurudu gitti balkonda
yeşillik olarak ne al biliyo musun
şans bambusu
koy bi vazoya koy suya inan başka bişey yapmana gerek yok
tek öldüremediğim çiçek o
şans bambusu mu ilk defa duydum adını bildiğimiz bambu çiçekler mi ay ben onları da öldürürüm :) boşver alamam para veremem :)ay ben de saksılar almıştım
sulamamaktan kurudu gitti balkonda
yeşillik olarak ne al biliyo musun
şans bambusu
koy bi vazoya koy suya inan başka bişey yapmana gerek yok
tek öldüremediğim çiçek o
şans bambusu mu ilk defa duydum adını bildiğimiz bambu çiçekler mi ay ben onları da öldürürüm :) boşver alamam para veremem :)
artık felsefem ''para harcanacak bi şey değil '' oldu ne zamandır napim
ne kadar kıyıya köşeye atabilirsek ilerde o kadar rahatım mantığındayım niyeyse
bazen abartmaya bile başladım tatile gitmemek gibi
ev yok bi şey yok tatil benim neyime deyip gitmiyorum tabi annemler çok kızıyo
yanlış mı bilmiorum ama evi de bi alsam
bu seferde başka bi şey için mi kendimizi sıkarız acaba diye düşünüyorum
aslında güzel hoş duruyor dediğin gibi amann harcama yapmamam lazımYok yok bunu ne yapsan öldüremezsin 1 ayda bir vazoya su koyunca kendi kendine yaşıyo
Tatil de ruhuna bir yatırım. Her şey ev araba değil, tutumlulukla cimrilik arasındaki ince çizgide takılıyoruz hepimiz. Bazen ben cimrilik tarafına geçiyorum
günaydınlar herkese
dün evdeki balkondaki saksılarımı attım bakamıyorum valla hep kurudular kaç kere
balkonda bi de küçük dolap var 100 tl ye almıştım her balkonu yıkadığımda onu da yıkamaktan şişmeye başlayacak yakında
onu da vereceğim yardımcı kadın geldiğinde ona
balkon tamamen boşalacak inşallah
ay bi daha da çiçek böcek almayacağım eve
kendime bakamıyorum ben gitmişim bi de çiçek almışım
hıhhh
azalma politikam devam ediyor git gide
12 li pasta tabağım var
bi de 6 lı pasta tabağım var
acaba 6 lı olanı da mı ayırsam ya
ne gelenim var ne gidenim 18 kişi gelmez zaten bana hiç bi zaman
dur ben akşama onları da ayırayım ya gaza geldim şimdi
yok estağfurullah ama bizim ev çok esen bi yerde öyle vileda silme işine girsem daha çok yorulurum inan balkonda çeşme var zaten hortumda takılı açıyorum musluğu foşur foşur yıkıyorum içim daha rahat ediyor birazda büyükçe balkon o yüzden silme işine girmeyeyim ama dediğin fikir için teşekkür ederim.Akıl vermek gibi olmasın öyle düşünme yani ben şöyle yapıyorum. Balkonla için ayrı vileda başlığım var. Kovaya az bir su alıp onunla siliyorum. Hem az su harcamış oluyorum hem de temiz iş sil çık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?