- 19 Şubat 2021
- 6.035
- 16.385
- 198
- 38
Zenginlik demek kiEpoksiyi bedava bulmuş galiba kova kova döküyor
Küçükse olmaz evet gördükçe isterAyyyy benim kız bunları görse hergün başımın etini yer çıkar onları diye
Ben de kıyamıyorum ya ay bunla ne güzel vakit geçiriyor, ay şu da zekasını geliştirir, dur bunla oyun kurmuştu geçen gün derken hepsi el altında ortalıkta dolanıyor. Kutu oyunları benim de kanayan yaram...Oyuncak minimum düzeyde alıyorum yine de o konuda yeterince sadeleşemedim. Fazla yok gibi görünüyor ama sürekli dağılıyor. Hele o kutu oyunları beni benden aldı çoğunu sakladım o derece
Nasıl çıkar hiç bilmiyorum ama nasıl oldu o işCanlar bana akıl verin
Kot pantolonumu tükenmez kalemle boyadım baya baya elime kalemi aldım ileri geri boyadım
Bu leke nasıl çıkar?
Mavi kot mavi tükenmez kalem.
Sorma ya hareketli bir konuşma idi elimde kalem kapagı da açıkmış ileri geri uzun uzun çizgiler var resmen.Nasıl çıkar hiç bilmiyorum ama nasıl oldu o iş
Bende balkonda kahvaltı yaptım.Günaydınlar
Erkenden okula geldim çünkü nöbetçiyim bugün. Kimse yokken sakince filtre kahvemi içiyorum
Günün nasıldı dedim eee bildiğin gibi berbattı işte dediSağol kuzum
Oğluş nasıl ağlamış bugün okulda
Yaaa kıyamamGünün nasıldı dedim eee bildiğin gibi berbattı işte dedi
Günaydın daha yeni kendime geliyorumGünaydııın
Kolay gelsinGünaydınlar
Erkenden okula geldim çünkü nöbetçiyim bugün. Kimse yokken sakince filtre kahvemi içiyorum
Canlar bana akıl verin
Kot pantolonumu tükenmez kalemle boyadım baya baya elime kalemi aldım ileri geri boyadım
Bu leke nasıl çıkar?
Mavi kot mavi tükenmez kalem.
Belli bir dönem oyuncak kalabalığı oluyor sonra azalıyor.Ben de kıyamıyorum ya ay bunla ne güzel vakit geçiriyor, ay şu da zekasını geliştirir, dur bunla oyun kurmuştu geçen gün derken hepsi el altında ortalıkta dolanıyor. Kutu oyunları benim de kanayan yaram...
İsler bitti bende bittimBen de kendime gelemedim daha 7 buçukta kalktık
Temizledikce ev daha çok kirli görünüyor dimiAlt katı süpürüp sildim. Lavabo yıkadım. Üstünkörü Kapı ve dolap kapağı sildim bi kaç tane. Çöp kovasını yıkadım detaylı.
Cumartesi günüm var. Kalabalık olacağız. Temizlik işini biraz detaylı yapmam lazım her yer gözüme batıyor
Bizim daha yolumuz uzun gibi o konudaBelli bir dönem oyuncak kalabalığı oluyor sonra azalıyor.
Hoşgeldin AnkacimEpoksiyi bedava bulmuş galiba kova kova döküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?