Alt katı süpürüp sildim. Lavabo yıkadım. Üstünkörü Kapı ve dolap kapağı sildim bi kaç tane. Çöp kovasını yıkadım detaylı.
Cumartesi günüm var. Kalabalık olacağız. Temizlik işini biraz detaylı yapmam lazım her yer gözüme batıyor

Oyuncak minimum düzeyde alıyorum yine de o konuda yeterince sadeleşemedim. Fazla yok gibi görünüyor ama sürekli dağılıyor. Hele o kutu oyunları beni benden aldı çoğunu sakladım o derece
Ben de kıyamıyorum ya ay bunla ne güzel vakit geçiriyor, ay şu da zekasını geliştirir, dur bunla oyun kurmuştu geçen gün derken hepsi el altında ortalıkta dolanıyor. Kutu oyunları benim de kanayan yaram...

Canlar bana akıl verin
Kot pantolonumu tükenmez kalemle boyadım baya baya elime kalemi aldım ileri geri boyadım

Bu leke nasıl çıkar?
Mavi kot mavi tükenmez kalem.

Nasıl çıkar hiç bilmiyorum ama nasıl oldu o iş
Sorma ya hareketli bir konuşma idi elimde kalem kapagı da açıkmış ileri geri uzun uzun çizgiler var resmen.
Günaydınlar
Erkenden okula geldim çünkü nöbetçiyim bugün. Kimse yokken sakince filtre kahvemi içiyorum
Bende balkonda kahvaltı yaptım.
Oğlumu okula gönderip evin balkonunda sakince .

Temizledikce ev daha çok kirli görünüyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…