Yeter daha ne olsunHayallerim yıkıldıpazar var bugün ama gitmiycem valla hiç halim yok ya dün 9 bucukta uyumuşum . Kışlık felan da yapmiycam kışın balık fasulye ıspanak yeter bide nohut
AhaÖyle mi ya hiç haberim yok
Öğlen okuldan yiyor ama sabah ben paketli ürün koydum bu hafta hep
Öğretmen notumu vermiştir kesin
Herkesin maddiyatı iyi değilse yabancı uyruklu ağırlıklı ise ordan da lüks gıda koymuş olmaMeyveden kurtarırım belki biraz
Kek ceviz sütÖyle mi ya hiç haberim yok
Öğlen okuldan yiyor ama sabah ben paketli ürün koydum bu hafta hep
Öğretmen notumu vermiştir kesin
Hocamız kadınAhademiştir ne ilgili öğretmen veli
Erkek hoca ise sallamaz korkma
Toplantıda söyler
Beslenme listesi verir belki
İki öğün de çok be.
Gerçi ikinci öğün okul veriyorsa iyi .
Anaokulu mu öğle yemeği veren?
Herkesin maddiyatı iyi değilse yabancı uyruklu ağırlıklı ise ordan da lüks gıda koymuş olmamersin gerçi muz diyarı ama buralarda 50 civarı iyisi
Paketli ürünü paketinden çıkarmak dahice, işte aradığım tavsiyeKek ceviz süt
Simit ayran
Meyve süt kurabiye koyuyorum
Paketli şeyleri de paketinden çıkartıp koyarsan paketli ürün olmaz
Okulda kantin yok artık, olsa para veriyorduk tost alıyordu arada.
O yüzden cikolata çubuk falan ekliyorum çantasına.
Zaten sabah kahvaltı, beslenme cantasi ,öğle yemeği ,akşam yemeği ,ara atıştırmalık derken tam zamanlı aşçı olduk artı git gel servis işi
Okul yoruyor
Ne hızı kız ne yaptım ki
Günlük işler tüm günümü alıyor benimNe hızı kız ne yaptım ki
Bu çocukların sabah beslenmesine ne koyuyorsunuz yaben çubuk kraker meyve suyu muz koydum bugün mesela ne kadar çalışkan ve sağlıklı beslenmeye önem veren bir anne
Koltuk silme perileri gelmiş yineGünaydınlar
Bugün temizliğimin bi bölümünü yapmayı planlıyorum. Bazı raflar düzenlenecek, fazlalıklar ayıklanacak, koltuk örtüleri yıkanacak, koltuklar silinecek. Mutfaktaki kilim yıkanacak. Bakalım kaçını yapabileceğim
Günlük işler tüm günümü alıyor benim
beni o kadar etkilediniz ki uzun zamandır silmiyorumKoltuk silme perileri gelmiş yine
Eve gidince poaça vs yapayım bariTost, kek , cikilatali ekmek , simit poaca süt meyve suyu bı tane de meyve
Valla dolma için kuru patlıcan biberi de antepli bı abla var ondan alcam ceviz badem kuru üzüm felan aldım zeytin yağı alincak zaten bunlar kaç milyar dolar tuttu yeter artık açlıktan ölmeyiz yaniYeter daha ne olsun
Ben koltuğu sildikce kirli oluyo vazgeçtim bendebeni o kadar etkilediniz ki uzun zamandır silmiyorum
3 2 1 poaca var çok basit onu yapEve gidince poaça vs yapayım bari
En iyisi yıkatmakBen koltuğu sildikce kirli oluyo vazgeçtim bende
İlk öğrendiğim poaça o ama bayatlayınca güzel olmuyor3 2 1 poaca var çok basit onu yap
Yikatmistik baya oldu ama yıkatmak lazım tekrarEn iyisi yıkatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?