Evet poacalar pişince hemen yemek gerekiyo bence her çeşiti. Sıcak sıcak yicen bitcekİlk öğrendiğim poaça o ama bayatlayınca güzel olmuyor
HahaPaketli ürünü paketinden çıkarmak dahice, işte aradığım tavsiyeteşekkürler
Yaa onda çok kabartma tozu tadı hissi geliyor.3 2 1 poaca var çok basit onu yap
Sağol canım
Ben poğaça yaptım 2 gğn onu götürdüBu çocukların sabah beslenmesine ne koyuyorsunuz yaben çubuk kraker meyve suyu muz koydum bugün mesela ne kadar çalışkan ve sağlıklı beslenmeye önem veren bir anne
5 yaşında canım anaokuluna gidiyor bilmiyorum artık bekleyip göreceğiz ablamda da oluyordu dediğin doğru regl zamanı daha çok oluyordu kanamaKüçük kaç yaşında?
Regl zamanı benim burnum da kanardı.
Ama burnu kanayan küçük ise demire vurduğu için olma ihtimali yüksek.
Şimdiki çocuklar erken ergenliğe giriyor.
Seninki daha 1 e mi gidiyor ana okula mı?
Şimdilik ergenlik değildir ama aklında bulunsun.
Sende de oluyormuş ya.
İlerde regl zamanı orta okulda filan olursa şaşırma.
Evet 3 kabartma tozu oluyodu . Mayalı olan da benim midemi yakıyoHahaçocuklar çok cingöz hemen şikayet ediyorlar
Yaa onda çok kabartma tozu tadı hissi geliyor.
3 kabartma mıydı?
Boğazım midemi yakıyor sanki.
Bir kere yaptım tövbe ettim.
Ama dereotlu poğaça güzel oluyor.
O da kabartma tozu ile ama rahatsız etmiyor.
Rica ederimPaketli ürünü paketinden çıkarmak dahice, işte aradığım tavsiyeteşekkürler
Yapta ye ya benim yerime bende çok güzel yaparım fix özel gün menüm de olur.Evet 3 kabartma tozu oluyodu . Mayalı olan da benim midemi yakıyoayyy dereotlu olana bayılırım
Ben güzel yapamıyorum ama onuYapta ye ya benim yerime bende çok güzel yaparım fix özel gün menüm de olur.
Ne güzel
Hahaçocuklar çok cingöz hemen şikayet ediyorlar
Yaa onda çok kabartma tozu tadı hissi geliyor.
3 kabartma mıydı?
Boğazım midemi yakıyor sanki.
Bir kere yaptım tövbe ettim.
Ama dereotlu poğaça güzel oluyor.
O da kabartma tozu ile ama rahatsız etmiyor.
Benim bir pamuk poaça tarifim var uzun süre bayatlamıyor onu yapacağımEvet poacalar pişince hemen yemek gerekiyo bence her çeşiti. Sıcak sıcak yicen bitcek
Merhaba öğretmenimiz liste yolluyor bize ona göre hazırlıyorum beslenmeyi.Bu çocukların sabah beslenmesine ne koyuyorsunuz yaben çubuk kraker meyve suyu muz koydum bugün mesela ne kadar çalışkan ve sağlıklı beslenmeye önem veren bir anne
Kafamda bir plan yaptım bakalım haftaya uygulamaya çalışacağımMerhaba öğretmenimiz liste yolluyor bize ona göre hazırlıyorum beslenmeyi.
Bugün serbest gündü çikolatalı ekmek,domates ve meyve koydum (çikolatalı ekmek pek içime sinmese de koydum)
Beslenmeyle ilgiliyse paylaşır mısınız?Kafamda bir plan yaptım bakalım haftaya uygulamaya çalışacağım
mikan bu sene büyük kızın okulunda kahvaltı yok, o da evden götürmek istedi, menüleri yazayım hazırladığım belki yardımcı olur sana. hani şu dörtlü beslenme kapları var ya onunla istiyor hanımefendi, zeytin domates salatalık kuruyemiş bölmelere kesin konuyor.Bu çocukların sabah beslenmesine ne koyuyorsunuz yaben çubuk kraker meyve suyu muz koydum bugün mesela ne kadar çalışkan ve sağlıklı beslenmeye önem veren bir anne
Aynen yeter kışın çıkan sebzeler var arada kolay yemekler yapılır köfte patates makarna tarzı kış biter zatenValla dolma için kuru patlıcan biberi de antepli bı abla var ondan alcam ceviz badem kuru üzüm felan aldım zeytin yağı alincak zaten bunlar kaç milyar dolar tuttu yeter artık açlıktan ölmeyiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?