Paketli ürünü paketinden çıkarmak dahice, işte aradığım tavsiye teşekkürler
Haha çocuklar çok cingöz hemen şikayet ediyorlar
3 2 1 poaca var çok basit onu yap
Yaa onda çok kabartma tozu tadı hissi geliyor.
3 kabartma mıydı?
Boğazım midemi yakıyor sanki.
Bir kere yaptım tövbe ettim.
Ama dereotlu poğaça güzel oluyor.
O da kabartma tozu ile ama rahatsız etmiyor.

Kmsl Hnd geçmiş olsun

Scss94 maşallah bu ne hız
Sağol canım
Bu çocukların sabah beslenmesine ne koyuyorsunuz ya ben çubuk kraker meyve suyu muz koydum bugün mesela ne kadar çalışkan ve sağlıklı beslenmeye önem veren bir anne
Ben poğaça yaptım 2 gğn onu götürdü

Dün çikolatalı krep yaptım
Bugünde annemden sarma istedi onu götürecek yanına çikolatalı süt 1 tane meyve ekliyorum yeter
5 yaşında canım anaokuluna gidiyor bilmiyorum artık bekleyip göreceğiz ablamda da oluyordu dediğin doğru regl zamanı daha çok oluyordu kanama

Evet 3 kabartma tozu oluyodu . Mayalı olan da benim midemi yakıyo ayyy dereotlu olana bayılırım

Dereotlu olan güzel oluyor
Diğeri değişik bir tat bırakıyor

Bu çocukların sabah beslenmesine ne koyuyorsunuz ya ben çubuk kraker meyve suyu muz koydum bugün mesela ne kadar çalışkan ve sağlıklı beslenmeye önem veren bir anne
Merhaba öğretmenimiz liste yolluyor bize ona göre hazırlıyorum beslenmeyi.
Bugün serbest gündü çikolatalı ekmek,domates ve meyve koydum (çikolatalı ekmek pek içime sinmese de koydum )

Eylülü aldım geldim yemek hazırladım
Sonra eşim aradı acıktım diye ona ayrı hazırladım
Neyse geri okula bırakma kısmından kurtuldum
Mutfağı toparlayıp dinleneyim plan yapmaya başlayayım.

mikan bu sene büyük kızın okulunda kahvaltı yok, o da evden götürmek istedi, menüleri yazayım hazırladığım belki yardımcı olur sana. hani şu dörtlü beslenme kapları var ya onunla istiyor hanımefendi, zeytin domates salatalık kuruyemiş bölmelere kesin konuyor.

buzluğa poğaça yaptım haftada 1 gün 2 adet çıkarsam bayaa götürüyor bizi, tost, sandviç, çikolatalı ekmek (tadıbu aldım, nutelladan daha sağlıklı diye), pankek, simit, yulaf krepli sandviç vs gibi bir çok çeşitle çeşitlendiriyoruz, benimki 9 yaş olunca kendisi belirliyor, her gün farklı yemeye de odaklandığından ona göre belirleniyoruz bizde. ama en kurtarıcı ev yapımı poğaça, tost ve çikolatalı ekmek.

Valla dolma için kuru patlıcan biberi de antepli bı abla var ondan alcam ceviz badem kuru üzüm felan aldım zeytin yağı alincak zaten bunlar kaç milyar dolar tuttu yeter artık açlıktan ölmeyiz yani
Aynen yeter kışın çıkan sebzeler var arada kolay yemekler yapılır köfte patates makarna tarzı kış biter zaten
Her konuda minimal oluyoruz

Eylül tost istemiyor soğuk olunca sevmiyormuş
Poğaça pankek krepte yemez sadece simit seviyor
Kuruyemis süt ekliyorum veya ayran
Meyve suyu da içmez onun yerine meyve koyuyorum. Kek kurabiye ekliyorum
Secenekler sınırlı olunca yapacak birsey olmuyor diğer öğünleri daha sebze protein ağırlıklı tutmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…