Kolay gelsin canım

Günaydın kızlar
Dün tam kızı yatıracam baktım burnu kanıyor ama çok kanadı anlamadım çok panikledim soğuk uygulama filan yaptım sonra durdu

Söylediğine göre merdivende demire çarpmış ama kanasa o zaman kanamaz mıydı

Şuan iyi çok şükür inşallah tekrarlamaz bir daha eşim hemen doktora götür dedi ama bekleyim dedim bir daha olursa giderim

Benimde küçükken evlenene kadar hatta evlenince de bikaç defa kanadı kılcal damarla ilgiliydi

Yaaa yazarken hatırlaman

Bende küçüğü okulu bıraktıktan sonra büyüğün dershanesine gideceğim rehber hocasıyla görüşmeye

İnşallah bidaha kanamaz canım vurduğu için olabilir . Oğlumda duvara vurmuş kafasını okulda bı geldi kaşı kızarmış şişmiş erkek çocuğu olmak böyledir diyo

Geçmiş olsun

İnşallah bidaha kanamaz canım vurduğu için olabilir . Oğlumda duvara vurmuş kafasını okulda bı geldi kaşı kızarmış şişmiş erkek çocuğu olmak böyledir diyo
Ya dün okula bir gittim erkek çocukları var ya birbirlerini yatırmışlar yere vuruyorlardı bende kavga ediyorlar sandım ayırmaya çalıştım abla oynuyoz dediler
Teşekkürler. canım

Küçük kaç yaşında?
Regl zamanı benim burnum da kanardı.
Ama burnu kanayan küçük ise demire vurduğu için olma ihtimali yüksek.

Şimdiki çocuklar erken ergenliğe giriyor.
Seninki daha 1 e mi gidiyor ana okula mı?
Şimdilik ergenlik değildir ama aklında bulunsun.
Sende de oluyormuş ya.
İlerde regl zamanı orta okulda filan olursa şaşırma.

Bu çocukların sabah beslenmesine ne koyuyorsunuz ya ben çubuk kraker meyve suyu muz koydum bugün mesela ne kadar çalışkan ve sağlıklı beslenmeye önem veren bir anne
Hazır paketli gıda yasak değil mi
Krep, pankek, tost, simit, börek koyman lazım
Tabi bunları derken her gün poğaçacıdan simit poğaça börek alan evladı olan anne tavsiyesi
Bugün de harçlık götürdü çıtır tavuk yiyecek
Her sabah 3 ceviz kırıyorum bir gün sadece sabah yedi iki gündür onun yerine ben yiyorum

Öyle mi ya hiç haberim yok

Öğlen okuldan yiyor ama sabah ben paketli ürün koydum bu hafta hep

Öğretmen notumu vermiştir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…