Günaydın kızlar
Mia- ve Scss94 kızlar sizi sessiz görüyorum umarım bir sıkıntı yoktur
Rehber öğretmeni de gelmiş çok iyi alanında dedi bakalım görüşecekler ama öğretmenine açılmaya başlamış o yüzden hemen gitmesini istemiyorum dedi bana güveni sarsılmasın dedi anlattıklarını başkalarına anlattigimi düşünmesin dedi

Off canım benim ya neymiş peki korkuları vs
Öğretmeninizin ilgili olmasına çok sevindim
Umarım bir an önce çözülür sorun

Off canım benim ya neymiş peki korkuları vs
Öğretmeninizin ilgili olmasına çok sevindim
Umarım bir an önce çözülür sorun
Aynen öyle öğretmenini çok seviyorum çok ilgili Her sorumuza hemen cevap veriyo. Çocukların hepsini gözlemliyo ailelerle iletişim içinde hep sağolsun. İnşallah canım çözülür inşallah saçlarım bı haftada beyazladi

Öğretmeni değişmedi ama değil mi? Yine geçen seneki öğretmen.

Yaaaa kuzum benim

Tenefüslerde napıyor arkadaşlarıyla arası nasıl ders yapmak istiyor mu

Bekle bakalım öğretmenine anlatsın biraz belki de gerçekten onu çok etkileyen birşey var akran zorbalığı filan olabilr mi acaba
Benim de boğaz yanmaya başladı yine geçiş mevsimi bu açıdan çok zorlu geçiyor ben eskiden bu kadar hasta olmazdım ya
Geçmiş olsun canım ortalıkda salgın var herkes kış gelmeden dökülmeye başladı

Teşekkür ederim

Arkadaşlarıyla arasi güzel 3 tane arkadaşı varmış onlarla oynuyolar. Benim de aklımda cevapsız sorular hep canım bilmiyorum ki anlatmiyo hiç Dersleri güzel gidiyo o konuda problem yok şimdilik

Arkadaşlarıyla arasi güzel 3 tane arkadaşı varmış onlarla oynuyolar. Benim de aklımda cevapsız sorular hep canım bilmiyorum ki anlatmiyo hiç Dersleri güzel gidiyo o konuda problem yok şimdilik
Anladım canım inşallah daha iyi olur zamanla

Günaydın kızlar büyük kız okula giderken uyanıyorum sonra uykum gelmiyor biraz telefona takılıyom tam uyuyorum tekrar bu defa da küçüğüm uyanıyor

Hamur yoğurdum sosisli poğaça yapacağım küçük kızın beslenmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…