Okuldan geldim yemek yedim duş aldım. Kahvemi de içtim şimdi merdiven için portatif kapı almıştık o geldi eşim onu monte ediyor. Defne’yi tutamıyoruz sürekli merdivene koşuyor
Mutfağı topladım, bir mak çamaşır attım yıkanıyor. Yemek var cacık yapacağım

Defne hanım hareketli zamanları
Elinize sağlık

Hangi mamayı kullanıyorsun canım bir de trendyoldan sipariş versene daha rahat oluyor
Teşekkür ederim bu arada 2-3 gündür acayip bir sıcak var gerçekten
Dimi ya eylül ün hep bu haftası sıcak oluyor haftaya serinleriz

Selamssss

Sabah kahvaltı sonrası mutfağı toparladım hadi bir çekmece yapayım derken derken bayağı mutfağı hallettim bir dolap çekmecelik ve dış tarafları kaldı biraz dinleneyim oraları da yaparım
3 poşet çıkardım atılacak

Annemin tabak ve tepsileri de vardı hep onları da ayarladım
Eksiklerime baktım

Hiç meyve bıçağım yokmuş yeni farkettim

Proline alıyorum ama internetle uğraşamam ya yanına ekleme falan yaparım dünyanın harcamasini yaparım
Kumu bende proline aldım internetten aldım daha uygundu maması proplan bizim onu da internetten aldım 50 lira kupon kazandim bı daha ki alışveriş için onu da oğlana krampon alırken kullandım

Proline alıyorum ama internetle uğraşamam ya yanına ekleme falan yaparım dünyanın harcamasini yaparım
O konuda haklısın internet gerçekten çok para harcqtıyor dışarı çıkmaya üşeniyorum ben hemen netten alayım diyorum ve para gidiyor
Kumu bende proline aldım internetten aldım daha uygundu maması proplan bizim onu da internetten aldım 50 lira kupon kazandim bı daha ki alışveriş için onu da oğlana krampon alırken kullandım
Mamalar internet dışı gerçekten pahalı geliyor güle güle kullansın oğluş

Sağol canım evet ilk kez aldığımızda daha fazla ödemiştik ama internette de pahalıydı 3 kiloya bin lira ödedim bide kum alınca başka bişey almaya para kalmadı zaten

Eksik bitmiyo ki internetin suçu yok ben dışarıya çıktığımda markette de çok para harcıyorum ama herşey pahalı olduğu için sabah ekmek yoktu markete gittik sadece ekmek 3 tane çikolata aldık buraya 90 lira eczaneye gittik 300 fırından simit poaca aldık 20 dakka da 450 500 lira harcadık geldik evimize

Sağol canım evet ilk kez aldığımızda daha fazla ödemiştik ama internette de pahalıydı 3 kiloya bin lira ödedim bide kum alınca başka bişey almaya para kalmadı zaten
Evet ya mama bile bir önceki aldığımızla aynı fiyat olmuyor çok kısa zamanda alsak da

Bende ay başında mama ve kum alacağım

Çok doğru hayat çok pahalı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben büyük kıza günlük 100 tl veriyordum yol parası hariç ama yetmiyor anne diyor zam istedi ve bu çocuklar lise öğrencisi daha

Eline sağlık

Çok doğru hayat çok pahalı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben büyük kıza günlük 100 tl veriyordum yol parası hariç ama yetmiyor anne diyor zam istedi ve bu çocuklar lise öğrencisi daha
yetmiyodur tabi canım geçen sene bi tost bir ayrana 50 lira gidiyodu. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten

Sağol canım daha iyi olmana çok sevindim bende tam sana yazıyodum ekran fotosu aldım da mesajlarımi görüyo musun diye hiç tepki alamayınca senden

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-21-16-31-54-959_com.android.chrome.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…