Okuldan geldim yemek yedim duş aldım. Kahvemi de içtimKedi kumu ve mamasını aldık bu tarz ürünleri satan market yolumun üzerinde olmadığı için git gel biraz ugrastırıyor.
Öğlen yemeğine pide aldım.
Akşama da büyük ihtimal dışarıdan yeriz çünkü hastayken corba yaptım diğer yemekler ağır geliyordu. Bugün mutfak molası olsun.
Eylülü okula götürünce kuaförden randevu alacağım. Sonra belki plan yaparımdinlenirim kahve yapar gelirim
Okuldan geldim yemek yedim duş aldım. Kahvemi de içtimşimdi merdiven için portatif kapı almıştık o geldi eşim onu monte ediyor. Defne’yi tutamıyoruz sürekli merdivene koşuyor
Mutfağı topladım, bir mak çamaşır attım yıkanıyor. Yemek var cacık yapacağım
Teşekkür ederimDefne hanım hareketli zamanları
Elinize sağlık
Hangi mamayı kullanıyorsun canım bir de trendyoldan sipariş versene daha rahat oluyorKedi kumu ve mamasını aldık bu tarz ürünleri satan market yolumun üzerinde olmadığı için git gel biraz ugrastırıyor.
Öğlen yemeğine pide aldım.
Akşama da büyük ihtimal dışarıdan yeriz çünkü hastayken corba yaptım diğer yemekler ağır geliyordu. Bugün mutfak molası olsun.
Eylülü okula götürünce kuaförden randevu alacağım. Sonra belki plan yaparımdinlenirim kahve yapar gelirim
Dimi ya eylül ün hep bu haftası sıcak oluyor haftaya serinlerizTeşekkür ederimbu arada 2-3 gündür acayip bir sıcak var gerçekten
Proline alıyorum ama internetle uğraşamam ya yanına ekleme falan yaparım dünyanın harcamasini yaparımHangi mamayı kullanıyorsun canım bir de trendyoldan sipariş versene daha rahat oluyor
Dimi ya eylül ün hep bu haftası sıcak oluyor haftaya serinleriz
Kumu bende proline aldım internetten aldım daha uygundu maması proplan bizim onu da internetten aldım 50 lira kupon kazandim bı daha ki alışveriş için onu da oğlana krampon alırken kullandımProline alıyorum ama internetle uğraşamam ya yanına ekleme falan yaparım dünyanın harcamasini yaparım
O konuda haklısın internet gerçekten çok para harcqtıyor dışarı çıkmaya üşeniyorum ben hemen netten alayım diyorum ve para gidiyorProline alıyorum ama internetle uğraşamam ya yanına ekleme falan yaparım dünyanın harcamasini yaparım
Mamalar internet dışı gerçekten pahalı geliyor güle güle kullansın oğluşKumu bende proline aldım internetten aldım daha uygundu maması proplan bizim onu da internetten aldım 50 lira kupon kazandim bı daha ki alışveriş için onu da oğlana krampon alırken kullandım
Sağol canımO konuda haklısın internet gerçekten çok para harcqtıyor dışarı çıkmaya üşeniyorum ben hemen netten alayım diyorum ve para gidiyor
Mamalar internet dışı gerçekten pahalı geliyor güle güle kullansın oğluş
Geçmiş olsunBugün ertusda bende hasta uyandık
Evet ya mama bile bir önceki aldığımızla aynı fiyat olmuyor çok kısa zamanda alsak daSağol canımevet ilk kez aldığımızda daha fazla ödemiştik ama internette de pahalıydı 3 kiloya bin lira ödedim bide kum alınca başka bişey almaya para kalmadı zaten
Çok doğru hayat çok pahalı rabbim hepimizin yardımcısı olsunEksik bitmiyo ki internetin suçu yokben dışarıya çıktığımda markette de çok para harcıyorum ama herşey pahalı olduğu için sabah ekmek yoktu markete gittik sadece ekmek 3 tane çikolata aldık buraya 90 lira eczaneye gittik 300 fırından simit poaca aldık 20 dakka da 450 500 lira harcadık geldik evimize
Sağol canımGeçmiş olsun
Bide kumu ben yanlış kullandım galiba 10 kg kumu bitirdim bir ay olmadanEvet ya mama bile bir önceki aldığımızla aynı fiyat olmuyor çok kısa zamanda alsak da
Bende ay başında mama ve kum alacağım
Eline sağlıkSelamssss
Sabah kahvaltı sonrası mutfağı toparladım hadi bir çekmece yapayım derken derken bayağı mutfağı hallettim bir dolap çekmecelik ve dış tarafları kaldı biraz dinleneyim oraları da yaparım
3 poşet çıkardım atılacak
Annemin tabak ve tepsileri de vardı hep onları da ayarladım
Eksiklerime baktım
Hiç meyve bıçağım yokmuş yeni farkettim
Çok doğru hayat çok pahalı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben büyük kıza günlük 100 tl veriyordum yol parası hariç ama yetmiyor anne diyor zam istedive bu çocuklar lise öğrencisi daha
Geçmiş olsun.Bugün ertusda bende hasta uyandık
Sağol canım daha iyi olmana çok sevindim bende tam sana yazıyodum ekran fotosu aldım da mesajlarımi görüyo musun diye hiç tepki alamayınca sendenGeçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?